Ikona internetu = odkaz na Sony Ericsson

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod homomorfismus 7. 7. 2008 22:45

Nene, telefon jsem kupoval v obchodě http://www.1m.cz a nejsou v něm ani stopy po brandingu

Tak jsem si s tím ještě trochu hrál a vypadá to tak, že vůbec nemam představu, kam se ta zeměkoule chce připojit. V záložkách je odkaz http://wap.sonyericsson.com, jmenuje se Sony Ericsson a když na něj kliknu, připojím se normálně na jejich stránku, ukáže se mi text, nabídky,... Když ale kliknu na zeměkouli v menu, chvilku se připojuje, ale pak nezobrazí nic, v oblasti, kde má být wapová stránka, je jen prázdná plocha (s barvou ze schématu). No nic, jdu spát. Díky všem za pomoc a dobrou noc
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 7. 7. 2008 23:33

Ono i v těhle obchodech se občas objevují brandované kousky, na tom by nic až tak překvapivého nebylo. Nebo může jít jen o nějaký částečný branding - s tím jsem se taky už setkal. Pokud máš k dispozici kabel, můžeš zkusit aktualizovat firmware telefonu přes aktualizační službu SEUS (ke stažení zde). Třeba to něco provede. :-)

Odeslat příspěvekod homomorfismus 8. 7. 2008 07:18

no aby to neprovedlo něco, z čeho bych neměl moc velkou radost :)

Teď jsem to ještě v rychlosti nainstaloval a bohužel z250i mezi nabízenými telefony chybí
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 8. 7. 2008 11:24

No to jsou věci po dvou deci... :hm To by ale odpovídalo, proč pro Z250 nebyl SEUS k dispozici ani na webu. :-(

Odeslat příspěvekod homomorfismus 19. 7. 2008 21:22

Tak mám ještě jeden dotaz. Telefon se mi po připojení kabelem k počítači neukáže ani pro PC Suite, ani pro MyPhoneExplorer. Dozvěděl jsem se, že je potřeba připojit ho ve phone modu, ale on mi nabízí jen přenos souborů (transfer mode). V hlavním menu - nastavení - připojení je možnost Připojení USB, od které bych čekal, že mi po rozkliknutí dá třebas na výběr, v jakém modu se telefon má připojovat. Jenže ta je bůhvíproč zašedlá. Asi další podivná věc, což?
homomorfismus
Junior

Předchozí stránka