Xperia X1i - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod drobino 11. 4. 2010 10:13

Ač nerad musím souhlasit s PC mám ho deset měsíců a ten telefon vypadá jako bych jej používal 5let. Lak je poškrábaný kryt praskl software nepatří k nejrychlejším, ikdyž na to jsem si celkem zvykl a nakonec tlačítka reagují špatně. Buď to nenapíše žádné písmeno nebo to pro jistotu napíše rovnou tři.Docela hodně mě to mrzí protože jsem si ho taky pořídil jako vysněný telefon :'( .
drobino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hasufeal 15. 4. 2010 21:12

máš čiernu či striebornú ?
hasufeal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod luczan 27. 5. 2010 07:22

ahoj, na displeji sa mi stale zobrazuje ze mam jednu neprecitanu spravu. Aj v zlozke sprav (kde su prijate, odoslane, koncepty...) mam info ze mam jednu novu spravu, pricom v prijatych spravach ziadna nie je. Ked mi pride nova sprava, objavi sa obalka, a pocitadlo novych sprav sa zvysi...
Mate tip co treba spravit aby sa zas zobrazoval spravny pocet neprecitanych sprav? Reset nepomohol.
luczan
Junior

Odeslat příspěvekod LeClair 2. 5. 2011 20:24

PC píše:Neměnit !!! X1i je ŠMEJD. Pomalá, nespolehlivá, s mizernou kvalitou. Tenhle telefon byl mě a potažmo i Sony Ericssonu čert dlužnej.

a) praskají kryty
b) nedobíjí se z USB
c) samovolně si restartuje hodiny a zpožďuje se.
d) zamrzavá, nereaguje na dotyk
e) Wi-fi nezachytí signál tam kde ho NB chytí...

Nekupuj si to... Já jsem z Xperie tak rozmrzelý že čekám jen na to aby tam bylo tolik chyb že za ni dostanu peníze zpátky a koupím si místo ní něco co funguje...

a) na starších verzích ano (hlavně stříbrné verze)
b) naprosto OK dobíjení se nastavuje klikem na baterii a tam:
Je-li zařízení zapnuté, během připojení k počítači nenabíjejte jeho baterii.
c) a d) s poslední CZ ROM R3AA007 jsem nic takového nezpozoroval
e) logické

Jinak X1i jsem slušně celou upravil - vše v CZ hlavně:
1. vibrace přerušované
2. dotykové menu a klávesnice- takže klikáte prstem a ne stylusem
3. dialer z HTC HD se sliderem, mute a vibrací při spojení - tady je ukázka v ENG pro představu: slider
4. fotoaparát podporuje automatický blesk a GPS (zaznamená GPS souřadnice ke každému snímku do EXIFu)
= spokojenost :)
LeClair

Předchozí stránka