Xperia X1i - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mike-biker 7. 10. 2009 22:53

Použít raději aplikaci Torch Button. Ta nemá tu silnější intenzitu. ;-)
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jacktalking 8. 10. 2009 11:10

Jj, je to tak. Xperia se starou ROM toto neměla blokované a tak bylo možno to rozsvítit na maximum. Fotoaparát to sice také uměl, ale jen jako blesk (tj. nesvítilo to pět minut, ale maximálně tak sekundu po dobu vyfocení). R3A007 to má zablokované a tak aplikace torch i přes dvě ikony umožňuje díky ROM jen jednu intenzitu (jako video).
Xperia na to prostě není konstruovaná a to že kdysi kdesi byla aplikace pro svícení neznamená, že jakmile tam dioda je dnes, že to stále jde. Je dost velký rozdíl mezi vysoce svítivou diodou a diodou
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod bora2211 8. 10. 2009 13:09

"má pravdu předsedo"
Od NOKIA 2110 až po současnost => 5800XM => kotrmelec směrem na HTC HD2 :)
bora2211
Junior

Odeslat příspěvekod by PeITeeR 2. 11. 2009 01:29

Cago,nemel jste enkdy nekdo problem s tim ze po odpojeni sluchatek vam "zustali" porad pripojene,respektive ze mobil porad detekuje pripojene sluchadla,pricemz je mam odpojene...bohuzel me to potkalo a nevim co s tim ,ani prehrani romky mi nepomohlo.
Chci tedy reklamovat pokud neni jina moznost..

edit : jack jsem cistil i zkousel prostouchnout apod. ,beze zmeny..
Naposledy upravil by PeITeeR dne 2. 11. 2009 23:56, celkově upraveno 2
by PeITeeR
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 2. 11. 2009 07:10

Zkontroluj, jestli nemáš nějakou špínu nebo něco v konektoru.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod georgeoldman 6. 11. 2009 14:49

Zdravím všechny, vlastním Nokia N97, zvažuji nákup Xperia X1, jak jste na tom s praskajícím kryty a jak dlouho trvá nabíjení baterie? Prolezl jsem všechno možné, někdo si na praskající kryty stěžuje, někdo ne, pak jsem četl recenzi, ve které se uvádí, že Xperia se nabíjí celou noc a ještě není nabitá. Děkuji za informace.
MacBook Pro Retina
iPad Air
iPhone 5S
Apple TV
Airport Express
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 6. 11. 2009 14:57

Mam cernou Xperii (pouzita, pul roku stara) a prasknuty stribrny plast kousek od stylusu, ale zatim to neresim. Nabijeni celou noc je blbost.
Naposledy upravil zivan dne 7. 11. 2009 00:30, celkově upraveno 1
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jacktalking 6. 11. 2009 14:58

georgeoldman: nabíjení celou noc v žádném případě netrvá. To si lze spočíst dle kapacity baterie a nabíjecího proudu
Nabíjím většinou tak 3 hodinky, MAXIMÁLNĚ.

Co se praskajících krytů týká, pokud si koupíš opravdu nový kus, s největší pravděpodobností tě to mine. Tenhle problém byl u starších sérií. Soudím i dle sebe, jelikož jí mimojiné mám.
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod georgeoldman 6. 11. 2009 15:54

OK, děkuji Vám za informace, samozřejmě bych šel do nové.
MacBook Pro Retina
iPad Air
iPhone 5S
Apple TV
Airport Express
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod PC 24. 11. 2009 17:43

Tak mohu říci že Xperia - never more. Už podruhé mi praskl kryt... Plus blbne soft... Peníze mi prý ale mohou vrátit až po čtvrté odlišné vadě anebo třetí stejné... Lituji doslova a do písmene peněz vložených do tohoto hi-endu... Je to děs běs-stará o více než polovinu levnější Nokia 6333 je na rozdíl od Xperie pořád jako nová... Tenhle telefon SE opravdu nezvládl a je to ostuda. Prosím, když praskl první kryt- budiž ale aby ani ne za půl roku prasknul druhý... Xperii nebrat :(
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 24. 11. 2009 17:49

Tento telefon pro SE vyrábí HTC. Kvůli tomu, už X2 HTC nedělá.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jacktalking 24. 11. 2009 17:57

PC: mě třeba kryt nepraskl ani za skoro rok co ho mám. Navrhuješ mi tedy abych ho nebral? A co těm co to neprasklo? A blbne soft je co? Od výroby mi soft neblbne. Soft mi blbne až od doby kdy jsem si do toho začal instalovat programy.
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod bora2211 24. 11. 2009 18:07

Na SW resp FW bych nenadával, to si myslím bylo v pohodě a naprosto úměrné dohrávání aplikací nebo jiných ROM.
Co se týká těch krytů, tak tam je bez debaty konstrukčně slabé místo, které prasknout praskne. Je to jedno z nejnamáhanějších míst zadního krytu a ještě ke všemu je stále v tahu (to je prostě špatně). Při běžném nošení (kapsa u kalhot, mikina, bunda apod.) ten kryt nemůže dlouho vydržet (a je jedno jakou má barvu).
Nebýt toho krytu, není X1 špatná volba.
Byl to můj skoro vysněný mobil, ale nakonec šel pryč výměnou za 5800XM (možná to vypadá úsměvně, ale furt je to lepší volba).
Teď čekám s čím se SE vyprsí, protože jsem byl vždycky orientovanej spíš na Ericsson než ne Nokia. Uvidíme.
Od NOKIA 2110 až po současnost => 5800XM => kotrmelec směrem na HTC HD2 :)
bora2211
Junior

Odeslat příspěvekod PC 24. 11. 2009 18:26

Tož já tam nic nenahrával, ale nechal jsem si v rámci akce přehrát SW z AJ na ČJ a od té doby když zmáčknu enter tak se napíše nejdřív ť a teprve napodruhé se to potvrdí,klávesnice někdy nereaguje, když zacvaknu displej tak se někdy X1 zrestartuje atd... Nechám to samo opravit ale upřímně řečeno, ať to radši praskne potřetí,bo bych si mohl koupit něco lépe postaveného... Na to jaký byl okolo toho phonu hype je to bohužel šmejd. Bohužel, kbych dal x1 do bazaru dostanu pět tisíc a to za to to nestojí... Příště asi půjdu přímo do HTC nebo něčeho jiného ale už ne do SE. Nezajímá mne jestli jde o HTC nebo SE, výrobce je deklarovaný jako SE a měl si kvalitu své vlajkové lodi pohlídat. Tečka.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 24. 11. 2009 18:48

PC: mno ale i když to je od té doby, to že zmáčneš ENTER a píše ť, to určitě není SW. A restart zacvaknutím také ne (v tomto případě flex).
Píšeš "Příště asi půjdu přímo do HTC". Tak to hodně štěstí abys narazil na kus bez problému. To samé sis asi myslel i o X1 a dopadlo to pro tebe jinak.
jacktalking
SEkáč

Předchozí stránkaDalší stránka