Hry

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Timeshock. 15. 3. 2009 16:03

Prosim vas jak dostanu hru pomoci usb propojeni hru z pc do mobilu pokud pouziji Sony ericsson PC suite vubec se nedostanu do sdresare zabava - hry .Dekuji za podrobnejsi navod nikdy sem tyhle veci s mobilem nedelal
Timeshock.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 15. 3. 2009 16:10

presun si ju do adresara Ine(Others), odpoj, v telefone chod do toho adresara a daj instalovat. to je vse
edit: pokial by ti to neslo, pripoj telefon v rezime Mass Storage, ukaze sa ti telefon ako dalsi disk a cez Total Commander alebo ineho spravcu postupuj ako som popisal vyssie
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oldboy63 15. 3. 2009 19:04

pripojíš telefón káblom s pc, potvrdíš veľkokapacitný prenos, počkáš kým sa ti v pc zjaví karta a telefón ako samostatné disky a do zložky iné (other) v telefóne alebo na karte (ja používam kartu) nakopíruješ danú hru. potom telefón odpojíš, počkáš, kým sa vráti do normálneho režimu, vstúpiš do správcu súborov, v zložke iné nájdeš hru a dáš ju nainštalovať. ja si nainštalované hry a aplikácie presúvam z karty do telefónu, pretože ak ti padne firmware v telefóne, tak ak ich máš na karte, telefón ich po prehratí firmware nedokáže spustiť a zbytočne ti zaberajú na karte miesto. to vyriešiš potom iba formátovaním karty a to prídeš o všetko, čo máš na karte. na karte si nechávam v zložke iné všetky aplikácie a hry v inštalačných súboroch (mám dosť veľkú kartu). v prípade preinštalovávania firmware ich potom jednoducho znovu nainštalujem do telefónu.
stačí tak?
Myslieť, znamená ho^no vedieť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-75, MMR-70)
oldboy63
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 15. 3. 2009 20:19

oldboy63: Pokud chceš nainstalované aplikace smazat z karty, stačí dát ve Windows zobrazování skrytých (nebo systémových?) souborů a někde na kartě ve složce system a potom v nějaké složce najdeš.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldboy63 16. 3. 2009 21:19

obluda, skúšal si to? lebo ja áno cez total comander s povoleným zobrazením skrytých systémových súborov a nenašiel som.
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-75, MMR-70)
oldboy63
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 16. 3. 2009 21:29

jak vstupis na pamatovku, mas tam skryty adresar system a tam je par adresarov. su tam nahadzane hry. ja som to skusal uz davno, aj mazanie, dokonca aj znovunainstalovanie cez spravcu suborov v telefone. adresar som si odkryl cez OM mod

edit: System/ams/
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oldboy63 16. 3. 2009 21:46

vďaka za radu, len mi ešte vysvetli om mod. nie som až tak zdatný
oldboy63
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 16. 3. 2009 22:33

Opera Mini rusky mod http://opera-mini.ru/makers.html , ma vstavaneho spravcu suborov, ktory toho dokaze velmi vela. Len odkedy mi dali na w580i novy soft, ani na terajsej c902, mam problem sa dostat do toho ams. Nezobrazia sa mi zial subory
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 3. 2009 14:46

oldboy63 píše:obluda, skúšal si to? lebo ja áno cez total comander s povoleným zobrazením skrytých systémových súborov a nenašiel som.

Ano, kdysi jsem to taky zkoušel.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý