S500i - zasekava se s moji SIM s jinou funguje

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod powerball 22. 5. 2009 07:25

Ahoj,

mam takovej zvlastni problem s telefonem,asi 2-3 mesice fungoval normalne,pak se zacal zasekavat nebo proste se tam ukazalo neplatna sim nebo neco takovyho a musel sem vyndat a zandat baterku aby to slo znova zapnout,tak reklamace,po trech tejdnech mi ho vratily jako opravenej a dela to porad to samy :( ted sem tak zkusil este pred dalsi reklamaci dat jinou simku a vypada to ze to funguje :hm cim to muze bejt ? proc to nedelalo hned ze zacatku ? a navic jestli to fakt dela jenom s moji sim tak uz mi to nemusej podruhy vyreklamovat..
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2009 08:08

Pauvrból na MM. :shock: No hele, jak máš starou tu SIM kartu? Pokud to zlobí opravdu jen s ní, nech si ji u operátora vyměnit. Taky jsem kdysi měl vadnou SIM kartu a trvalo mi snad 2 roky, než jsem na to přišel. :-)

Odeslat příspěvekod powerball 22. 5. 2009 08:15

ja uz tady byl jednou kdysi davno ale cejtil sem se nesvuj kvuli mensi mire volnosti oproti garazi :D ale ted potrebuju opravdovy odborniky na radu :) no sim je hodne stara,prave sem koukal a vymena stoji nakejch 478 kc to se mi moc nechce :hm
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2009 08:51

Myslím, že pokud s ní telefon nefunguje, jak má, měla by být možnost výměny bezplatná. Po mně tehdy, když jsem jim sdělil, že je vadná, taky nic nechtěli. O:-)

Odeslat příspěvekod powerball 22. 5. 2009 09:02

zkusim zavolat na infolinku,kdyz to nepude po dobrym tak pudu k jinymu operatorovi kde by mi snad meli dat na tarif svoji novou simku se stejnym cislem zdarma :)
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 22. 5. 2009 10:47

Vodafone a T-Mobile ti zaručeně SIM vymění zdarma, 1x za rok (zůstane vše, číslo,......... změní se jen SIM). O2 nevím, nemám info. Teda mám info od naproti nám, tam jsou ale opravdu nevstřícní..
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2009 10:49

Mně to právě měnili v O2, takže můžu potvrdit, že to jde i tam.

Teda... je pravda, že tehdy to byl ještě Eurotel. :oops:

Odeslat příspěvekod powerball 22. 5. 2009 11:34

ok,dik,bud vymeni sim nebo prejdu na tarif,jak tak nad tim premejslim tak tarif pro me bude vyhodnejsi momentalne,akorat se rozhoduju mezi t-mobile a O2,o vodafone sem si precet spoustu nelichotivej veci ohledne tarifu tak sem ho zatim vyradil z vyberu,smlouva na dva roky se asi musi uzavirat u vsech operatoru co ?
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2009 12:07

To už vyřeš s operátory nebo v Operátorech, my ti tu maximálně opravíme telefon. :-]

Odeslat příspěvekod powerball 22. 5. 2009 12:16

ok uz tam bezim,ja sem zapomnel jak to tady funguje :D
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 22. 5. 2009 12:18

U O2 jsem to měl zadarmo, jen jsem přišel, řekl že SIm nefunguje a ona dali novou. Starou ani nezkusili. Potřeboval jsem jednou nějakou, i nefunkční SIM, tak jsem to udělal takhle...
Tonda512
VIP uživatel