Sony Ericsson J10i2 Elm - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m4rkus 9. 5. 2011 22:11

Ahoj, má SE Elm a používám k prohlížení netu OperuMini4. Jenže nejdou přehrát videa na YouTube. Píše mi to, jak kdyby to psalo na PC (nainstalovat adobe flash player).

Dále jsem si myslel, že půjdou přehrát rádia z PLAY.CZ (formát AAC+) a ty taky nejdou. Jde to vůbec? Díky
m4rkus
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 9. 5. 2011 22:37

m.youtube.com vtedy to ide. ale miesto www musis dat m. ak ti nepojde, skus este viewtopic.php?p=8183548#p8183548
mnohe radia nefunguju, stiahni si nejaku aplikaciu na prehravanie radii, priamo z adresy ti to nepojde.
Kód: Vybrat vše
http://forum.mobilmania.cz/search.php?keywords=radio&terms=all&author=&fid[]=24&sc=1&sf=all&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&sid=6754cbd28315d1840c74cb4798266de6&submit=H%C4%BEada%C5%A5
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gizmo_CZ 11. 5. 2011 18:41

Dobrý den.
Kde bych mohl sehnat pro tento tel. schémata? Děkuji
Gizmo_CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 11. 5. 2011 19:45

http://semania.cz, několik jich mám i na svých stránkách.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mbures 11. 5. 2011 19:53

Dobrý den, měl bych několik dotazů. Dá se z mobilu sdílet internetové připojení s jinými zařízeními přes Wi-Fi (tethering), i když mám telefon bez operačního systému (zajímal by mě např. SE Elm nebo Hazel)? Existuje na to nějaká aplikace? A dá se připojení sdílet i pokud se připojím přes GPRS nebo EDGE (tyto technologie mají prý v ČR dobré pokrytí)? Děkuju za případnou odpověď
mbures
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gizmo_CZ 11. 5. 2011 21:53

obluda zelená píše:http://semania.cz, několik jich mám i na svých stránkách.

Díky 99% s toho nefunguje nebo není kompatabilní s tel..
Gizmo_CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 11. 5. 2011 22:24

http://myelm.lasyk.net/ a dalsie stranky, staci zadat do googla "themes elm"
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hurkar 23. 5. 2011 18:11

no tak vážení som tu späť :'( všetko OK až na to že "FrasBook chat" (Facebook chat) od mSonar má problém, že pri druhom prihlásení po inštalácii vždy vyskočí hláška "Wrong credentials" a nepomôže nič iba vymazanie chatu a nanovo nainštalovať a zadať prihlasovacie údaje nanovo dookola... do mobilu som nanovo nainštaloval firmvér. je to jediná nová aplikácia po preinštalácii FW. hm je to asi individuálne no neviem čo ďalej lebo pri chate mi to dosť znepríjemnuje prihlasovanie...
hurkar
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 23. 5. 2011 21:36

Na fb chat pouzivam eBuddy ( get.ebuddy.com ) uz velmi dlho a nikdy ziaden problem. rovnako mi tam bezproblemovo funguje aj icq.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hurkar 25. 5. 2011 18:50

celkom by to aj ušlo, no komfort FB chat od mSonar je aplikácia. eBudy je chat cez www stránku čo je viac menej vec zvyku no veľké mínus tohto je že nepodporuje T9 :( ale nainštaloval som si aplikáciu ktorá by sa mi aj celkom páčila: face2face ale neviem ju rozchdiť s FB. používa ju niekto?
hurkar
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 25. 5. 2011 21:07

ebuddy je AJ chat cez www stranku, ale ked si das get.ebuddy.com tak sa ti ponukne stiahnutie aplikacie. pise sa cez vstavany prehliadac, takze T9 musi ist. je to taka jednoducha aplikacia, ucel plni, aj smailikov :)
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hurkar 27. 5. 2011 13:06

super :-D , Ď za radu funguje to, no ajtak budem musieť zistiť dôvod nefunkčnosti "Facebook chat" od mSonar. Prestalo to fungovať samo od seba. Pokiaľ v ňom chcem písať tak ho musím vymazať a nanovo mainštalovať a prihlásiť sa. Pokiaľ to chcem spraviť druhýkrát tak znova výmaz, inštalácia nanovo, prihlásenie ... uf
Prečo to chcem spraviť? Na FB chat môžem písať aj kontaktu pokiaľ nieje online čo som nenašiel v eBuddy. A mám pocit, že je o čosi rýchlejší ako eBuddy. Samozrejme že to je môj subjektívny dojem.

-- 27. 5. 2011 13:08 --

nitram47 píše:Na fb chat pouzivam eBuddy ( get.ebuddy.com ) uz velmi dlho a nikdy ziaden problem. rovnako mi tam bezproblemovo funguje aj icq.
na ICQ som si stiahol app tak ako aj na skype
hurkar
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 27. 5. 2011 13:23

Jedina moznost bude znova pouzit SEUS. Alebo predtym skusit obnovu tovarenskych nastaveni = zaloha.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hurkar 27. 5. 2011 14:02

SEUS je obnova firmvéru? to som už robil dvakrát. a pred tým obnovu tov. nast. so zálohou.
Rozmýšľal som nad Orangeovou"debrandizáciou". Pokiaľ by som ho chcel reklamovať dalo by sa potom mainštalovať origo FW aký bol pri kúpe spustením upgradu cez net?
hurkar
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 28. 5. 2011 08:50

Zmenis CDA pre pomaranca a malo by to ist. Na starsich bolo treba flash-nut stary fw a potom nahodit orange.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka