Sony Ericsson Vivaz - 8MPx se Symbianem a HD videem

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 3. 5. 2010 19:22

Otázkou je, zda to není pouze jazyková mutace nebo specifický firmware pro daný region. Protože současně s tuto verzí je k dispozici i tento firmware

R2AK007
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod tomason 3. 5. 2010 19:33

no já si právě myslim že je to konečně ten pravej,R2AK007 podle mojich informací byl jen nějakej patch pro operatora.
tomason
Junior

Odeslat příspěvekod cinci 4. 5. 2010 22:16

Dnes som zistil nemilu vec o telefone. Natacal som asi 10 min. video, ked mi niesto zavolal. Skusil som hovorit odmietnut, ale telefon sa zasekol a pomohlo az vypnutie/zapnutie telefonu. Nemile bolo prekvapenie, ze dane video sa zial neulozilo.... Mate aj vy niekto takuto skusenost?
cinci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alpinab5 5. 5. 2010 22:21

Jsou ještě nějaká další fora k vivazu nebo sony ericssonu kromě tohodle a SEmania? Je tu docela mrtvo a hodilo by se víc rad, návodů. zkušeností atd....
alpinab5
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 6. 5. 2010 04:15

Odkazy na konkurencne fora ti tu nik davat nebude. Zadaj otazku, niekto ti odpovie. Pripadne urobi nejake navody.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomma 6. 5. 2010 09:37

Hezká otázka alpinab5, gratuluju! je tady 25 strana o Vivazu a to nestáčí? Navíc hledát káždý umí sám! (google)

-- 7. 5., 13.18 hod. --
a další nový FW se objevil na Wotanserveru,tentokrát R2CA024,takže v tom začíná být celkem guláš.
ovšem ani v jednom není čeština.
Naposledy upravil Fíla dne 7. 5. 2010 22:15, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
tomma
Junior

Odeslat příspěvekod 1960 7. 5. 2010 20:35

Sakra! Zkusil jsem zkušební verzi smartmaps,ale nevyhovovala,tak jsem ji odinstaloval. Ale asi jsem odinstaloval i něco,co podporuje funkci GPS telefonu,protože přestal fungovat sygic i aplikace určení polohy.Prostě nula GPS. Nějaký nápad? Jaký soubor by měl být na kartě? Dal by se poslat emailem? dík
1960
Junior

Odeslat příspěvekod Hope1202 8. 5. 2010 14:17

ahojte Vivaz vlastnim este len druhy den ale mam problem stale mi blika v pohotovostnom rezime ikanka spravi a ked hore kliknem tak v riadku mi napise ze pamat sim je plna... vymazal som vsetky kontakty zo simky ale stale to nepomaha neviem ako na to ..pls poradte je to moj prvy symbian a zatial s tym nemam ani najmensie skusenosti...
Hope1202
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 8. 5. 2010 19:06

na simku sa ukladaju aj sms-ky. ale standardne by sa mali do telefonu. skus pozriet v nastaveni sms. (OS nemam, dalej ti nepoviem)
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cinci 9. 5. 2010 15:49

Mam este jeden problem s vivaz-om. Casto krat sa mi aplikacie nedokazu regularne zatvorit (fotoaparat, mini opera, navigacia a pod.) a pomoze len vypnut/zapnut telefon. Raz som dokonca az musel vybrat baterku

Ma este niekt podobny problem? Da sa s tym nieco urobit?
cinci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obluda zelená 9. 5. 2010 18:48

A třeba minimalizovat nejde? Že by jsi přepnul tlačítkem pro menu na něco jiného a případně potom ukončil přes seznam spušetěných aplikací, co se zobrazí právě stisknutím tohoto tlačítka?
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod daliborh 9. 5. 2010 20:15

cinci: tohle se mi stalo jen jednou u navigace. U ostatních aplikací nikdy a i multitasking funguje bez nejmenších problémů. Máš aktuální firmware? nic jiného než FW mě nenapadá.
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod cinci 9. 5. 2010 21:25

obluda zelená píše:A třeba minimalizovat nejde? Že by jsi přepnul tlačítkem pro menu na něco jiného a případně potom ukončil přes seznam spušetěných aplikací, co se zobrazí právě stisknutím tohoto tlačítka?

Takymto sposobom to nejde. Sice ponukne moznost ukoncit aplikaciu, ale neukonci ju.... :-(

daliborth píše:cinci: tohle se mi stalo jen jednou u navigace. U ostatních aplikací nikdy a i multitasking funguje bez nejmenších problémů. Máš aktuální firmware? nic jiného než FW mě nenapadá.

Ako zistim aktualny firmware?

Pokial som zistil spravne tak FW je: 1224-4699_R2AA030 (z 02-03-10) (verzia SW)
1033-1035_R2AA027 (z 02-03-10) (použivatelska verzia)
cinci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod daliborh 10. 5. 2010 09:53

Tak to vypadá, že máš novější FW než já, já mám z 18-02-10. Zkusím to aktualizovat a lehce otestuju.
Nevíte někdo, jestli jde nahrát starší FW než je v mobilu?

EDIT: tak podle SEUS mám aktuální FW. Pokud na to máš čas, zkus taky aktualizaci, jsem docela zvědavý, co to udělá.
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod petar99 10. 5. 2010 16:37

zdar ted jsem byl u mistniho prodejce,jsem z Jicina,a ptal jsem se na Vivaz,hned mi rekl ze tenhle mobil neprodava,ze nechce rozlobit sve zakazniky,ze to je spatny mobil a ze ho budu do14reklamovat,no me by zajimalo co vy majitele vivazu,jste z mobilem spokojeni???mam se obavat koupe tohoto mobilu???nejdemi o funkce ale o jeho funkcnost,treba jestli se mobil casto zasekle
petar99
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka