Sony Ericsson Vivaz - 8MPx se Symbianem a HD videem

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod daliborh 10. 5. 2010 17:09

Já ho mám prakticky přesně 2 měsíce a nemůžu si stěžovat, všechno šlape na jedničku. Nezkouším v něm mraky aplikací, mám tam pár věci které považuji za užitečné a se stabilitou, rychlostí a výdrží na baterii nemám problém.

Pro představu, před pár dny jsem dvě hodiny vysel na wifi, surfoval jsem přes operu mini a současně si psal na icq přes Slick a jelo to skvěle. Vážně netuším kde prodejce přišel na to, že ho do 14 dní zreklamuješ ...
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod tomason 10. 5. 2010 17:30

no ono je to v týhle době hodně o tom,že lidi jsou na značky,tedy na ty svoje značky a myslí si že to je jen to nejlepší.konkrétně pan prodavač nemusí SE a tak na něj může házet špínu.mohle se i stát že nějaký i měl a ten třeba nefungoval tak jak si představoval a tak už taky všechny přístroje od SE odsoudil.každopádně at ukáže nějakou statistiku,jak na tom jednotlivé značky jsou,možná že bychom se všichni divili.
každopádně já Vivaz mám a funguje dobře,takže můžu jen doporučit.
tomason
Junior

Odeslat příspěvekod daliborh 10. 5. 2010 17:45

Jo osobní preference to už je něco jinýho. Já osobně mám radši Nokie, ale to co umí Vivaz, u Nokie není ...

Statistiky poruchovosti jsou na czc.cz, ale ti zas mobily moc nedělaj.
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod petar99 10. 5. 2010 20:28

ja to stim vivazem risknu,myslim ze me prodavac zbitecne strasi,a stejne jsem mu rikal kdyz se mobil rozbije je2zaruka takze v tomhle problem nevidim,no jeste mi radil at jeste mesic pockam ze by mohla jit cenna mobilu trochu dolu,ale me uz se cekat nechce,takze sem brzy hodim sve dojmi,zatim dik za radu
petar99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod daliborh 10. 5. 2010 20:32

S tou cenou, tam co jsem to koupil já, tak za ty dva měsíce cena neklesla ... takže nevím jestli za další měsíc klesne. Samozřejmě mluvím o ofiko dovozu. Šedivky asi půjdou sehnat o dost levněji.
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod gabosabi 11. 5. 2010 09:19

Konečně pozitivní recenze. Taky jsem tomu nevěřil že by se musel hned jen tak reklamovat kvuli něčemu. Pro mě je nejduležitější výdrž baterie, tak doufám že máš pravdu. No ale stejně si ještě musim počkat abych si na něj vydělal, tak prozatimně čtu recenze dál a dál :-|
gabosabi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod knechtovakatarina 11. 5. 2010 11:07

caute, mam tento telefon uz skoro dva tyzdne, zatial maximalna spokojnost, šlape ako hodinky... jednoducho uzasny!
knechtovakatarina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomma 11. 5. 2010 13:45

Koncentrovane recenze, gratulují! :D
gabosabi: tak vydělej rychle! Vidíš šlape pořadně! omfg :tleskani
Naposledy upravil nitram47 dne 11. 5. 2010 14:02, celkově upraveno 1
Důvod: predchádzajúci príspevok sa necituje
tomma
Junior

Odeslat příspěvekod petera1 11. 5. 2010 14:47

To je teda super. Na to som cakal! Mobil s HD video!

Mozem cestovat po svete a staci iba mobil mat pri sebe!
petera1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petar99 11. 5. 2010 17:00

tak mobil je objednany,zitra si pro vivaz jdu,no poraditemi kde stahnout nejake uzitecne aplikace pro tento mobil,nebo treba hry?
petar99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 11. 5. 2010 17:34

petar: nepíšeš konkrétně jaké, tak tady máš seznam viewtopic.php?f=1903&t=1093900
Googluj.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod djicee 11. 5. 2010 19:04

Zdravim vas rad bych nekoho poprosil kdo by me ripnul CD ktere se priklada k telefonu.
Telefon si ma pritelkyne koupila v UK a baleni neobsahovalo CD.

Dekuji

PS: odkaz ke stahnuti me muzete zaslat i na Email: djicee@seznam.cz
Upload muzete na Rapidshare,Megaupload,Edisk,... Jen ne Czshare,Sharerapid,Hellshare
djicee
Junior

Odeslat příspěvekod daliborh 11. 5. 2010 19:11

Je na tom CD snad něco jiného než na:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/vivaz?cc=cz&lc=cs
?

Já to CD myslím ani nevybalil, sw bych si stejně stáhnul aktuální z webu.
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod djicee 11. 5. 2010 19:29

daliborh: To ti nereknu protoze to CD nemam v baleni nebylo. Ale nekdy me tu blbnou ovladace na USB. Jednou funguji jednou zase ne.

A jeste jsem zapomel jestli nekdo vi jak dostat CZ jazyk do telefonu?? Ve vyberu na jazyk telefonu CZ ci CSY neni.
djicee
Junior

Odeslat příspěvekod daliborh 11. 5. 2010 19:40

Myslel jsem to obecně, já si totiž myslím že tam nic víc než co jde stáhnou nebude. U tebe se možná perou ovladače různých zařízení. Můžeš je zkusit odebrat a po restartu se ti sami znovu nainstalují. Možná taky pomůže restart mobilu.

nahrát jazyk by mohlo jít zde:
http://www.wotanserver.com/cz/supported-phones/sonyericsson-vivaz%20u5-debranding/
ale nezkoušel jsem to. A je to placené.
daliborh
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka