Sony Ericsson Vivaz - 8MPx se Symbianem a HD videem

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod djicee 11. 5. 2010 19:58

Tak ovladace se me zase umoudrily. A tu stranku wotanserver.com jeste pokutim jen skoda ze nemam ucet na paypal.
djicee
Junior

Odeslat příspěvekod ivancok58 11. 5. 2010 20:43

Ahojte, neviete niekto ako sa dá nastaviť, keď mi príde sms aby mi ukázalo aj hneď aj od koho je, nie iba "nová správa".

Ďakujeeeeeeem vám moc ;-)
ivancok58
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perseus.p 11. 5. 2010 23:41

ahojky, zrejme se jiz stanu majitelem vivazu. jak je to u neho s navigaci? moc se v tom nevyznam. Mapy se stahuji prubezne do mobilu? nebo se daji stahnout v celku?
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 5. 2010 12:09

Pokud si koupíš třeba Sygic, tak se nic nestahuje z netu, jede to offline
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod perseus.p 12. 5. 2010 12:20

a nejaky free neexistuje?
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 12. 5. 2010 16:31

jedna z mnohych... viewtopic.php?f=9&t=1109121
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod perseus.p 13. 5. 2010 08:37

sice jsem jiz videl, ze si nekdo hral s prehravanim videa na vivazu, ale v zakladu nepodporuje avi.

uz ma nekdo zkusenosti? nebo neni reseni?
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod meetmeatthehalfway 13. 5. 2010 09:14

Ahojte! Vcera som videl tuto hru na youtube: http://www.youtube.com/sonyericsson
Myslim, ze vas to bude zaujimat. Hra sa o jeden zajazd a o 20 Vivazov. Pravidla si tiez tam viete precitat.
meetmeatthehalfway
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomma 13. 5. 2010 10:04

sice jsem jiz videl, ze si nekdo hral s prehravanim videa na vivazu, ale v zakladu nepodporuje avi.

Podle mého názoru vůbec nepodporuje avi. Na oficiální stránky nikde není nic o tom...
Nějaký jiný format?
tomma
Junior

Odeslat příspěvekod daliborh 13. 5. 2010 11:00

Avi nepodporuje, a nenašel jsem ani žádný externí program, který by avička uspokojivě přehrával.

Řešení je mp4. A to buď převádět to co máte v jiném formátu, nebo stahovat obsah přímo v mp4. Dá se najít například množství seriálů.

ivancok58: Tohle asi v symbianu přímo nepůjde, nikde nastavení tohoto rázu nevidím. Možná to umí nějaký externí program, ale to těžko říct.
Vím že Windows Mobile ukáže nejen od koho sms je, ale ukáže i část jejího obsahu. Ale to ti asi nepomůže.

EDIT: trochu jsem hledal a snad by to měla umět aplikace Free-iSMS
http://dailymobile.se/2009/03/13/symbian-free-isms-iphone-style-sms-manager-s60v3-and-s60v5/
Měl by to být freeware. Otestováno to nemám. Nicméně pokud to zkusíš, budu rád za nějaké info jak to funguje.
daliborh
Junior

Odeslat příspěvekod petar99 13. 5. 2010 15:23

tak vivaz je doma,no jsem spokojenej,mam dotaz vcera jsem ho pripojil k pocitaci pomoci kabelu,no a prvni pripojeni se mobil nenabijel,ale kdyz jsem ho pripojil podruhe tak se zacal nabijet,coz jsem nechtel protoze jsem jeste nemel uplne vybitou baterku,lze nejak nastavit kdy se ma mobil nabijet,radsi bych aby se pri pripojeni k pocitaci telefon nenabijel
petar99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Laier 13. 5. 2010 17:16

tomma píše:

Podle mého názoru vůbec nepodporuje avi. Na oficiální stránky nikde není nic o tom...
Nějaký jiný format?

Ale ano, díky třeba Smartmovie, běží to dost uspokojivě :-)
Laier
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perseus.p 13. 5. 2010 19:46

nevim jestli je to pro jine tema, ale chci se zorientovat ve smartphonech. Vivaz ma Symbian S60.

No a ma otazka je, docka se nejake updatu nebo dokonce i Symbian^3? (teda au vyjde)

Snazil jsem se najit aspon nejake zvesti, ale nejak sem ani nenasel.
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 5. 2010 19:50

Ne, verzi nepovýšíš. Bude tam pořád ten stejný Symbian
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod perseus.p 13. 5. 2010 20:01

ale jak si tak proletavam diskuze ze starsim bratrickem Satio, tak update budou, ze?
perseus.p
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka