Sony Ericsson Vivaz - 8MPx se Symbianem a HD videem

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 2. 6. 2010 16:04

paulbar1:
v mojom podpise mam odkazy na tie aplikacie. Pomoze jedine format telefonu. A tym ziskas novu hodinu skusobnej doby prehravania.
mobile dvd ma myslim 2 dni trial. Tu sa linky na warez aplikacie nesmu davat. Treba mat visa kartu alebo internetbanking a tak sa to da zaplatit a aplikacia bude full natrvalo pre konkretny telefon. kod si uschovaj.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod paulbar11 3. 6. 2010 10:23

OK dik .......
paulbar11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kk.berry 3. 6. 2010 10:29

Ahoj, nevíte někdo jak upravit java hry, aby byly přes celý displej a aby se daly ovládat dotykem a ne navigačními klávesami? Podobnou úpravu si dělám pro hry na samsung s8000, kde jsou v rozlišení 800x480 a vše v pohodě. Když jsem tuto hru (ZUMA) dal do Vivaze, tak navigační šipky šly odstranit v nastavení aplikací, ale hra nereaguje na dotek a ani se neroztahla přes celý diplej. Poraďte prosím. Děkuji
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod adatko 3. 6. 2010 22:43

Ahojky, chci se zeptat, pokud je tu nekdo, kdo uz tenhle telefon ma... nevite, zda jde nastavit to, aby bylo u prichozi smsky na displeji videt, od koho je? Jeste driv, nez tu zpravu rozkliknu. Mela jsem to tak na SE W910i.. nevite, jde to i tady? Diky:)

-- 3. 6. 2010 23:46 --

Jee, a vlastne jeste jedna vec. Jde dat na tu hlavni stranku odkaz na facebook? Jak jsem ten telefon prvne zapla, byla tam ikonka twitteru.. jde tam dat misto toho nejak fb? Amater, no:D diky
adatko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod subino 5. 6. 2010 21:59

Ahojte ...chcem sa opytat ci bude fungovat aplikacia S2U2 na zablokovanie displeja aj pod OS Symbian ??? ...
subino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 6. 2010 09:32

Pokud je napsaná i pro Symbian, tak bude. Jelikož nevím, co je to za aplikaci, tak si to ověř sám
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kniter 6. 6. 2010 10:43

S2U2 (slide2unlock2) - odblokovanie displeja na sposob Iphone je pre WinMobile http://s2u2.ac-s2.com/
Pre symbian pouzi nUnlock http://handheld.softpedia.com/get/Secur ... 8357.shtml
pripadne pouzi nejaku z tychto aplikacii viewtopic.php?f=1903&t=1093900
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod subino 7. 6. 2010 06:42

Dakujem Kniter za tip :)
subino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CR7 7. 6. 2010 08:32

Zdravim. Po update firmwaru na R2CA024 sa mi znizila vydrz baterky zhruba o polovicu (zo 4 dni na 2). Nespozorovali ste niekto nieco podobne?
CR7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomason 8. 6. 2010 19:13

pro CR7,no já jsem změnu ve výdrži nespozoroval,řekl bych že je to tak nějak nastejno.
každopádně jsem čekal od novýho FW víc,tak snad ten další přinese více změn.
tomason
Junior

Odeslat příspěvekod perseus.p 9. 6. 2010 20:47

sygic navigace mi ukazuje chybu hardwaru. a nevidi zadny satelit. nevite kde je chyba?
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod petar99 10. 6. 2010 16:59

zdar poradite mi nekdo jaky jakou aplikaci mam stahnout aby mi fungovalo icq,uz mam jedno icq v vivazu nainstalovano ale pul displeje mi tam zabira sipky pro ovladani a ja bych radsi icq primo pro vivaz
petar99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perseus.p 10. 6. 2010 17:04

nimbuzz
perseus.p
Junior

Odeslat příspěvekod FlamingHate 10. 6. 2010 17:16

Dobrý den,

Prosím vás, mám takovou zvláštní otázku - v katalogu tady na mobilmanii je napsaný, že telefon podporuje videotelefonování.. Ale nějak nevidím, že by měl Vivaz vepředu kameru.. Jak to prosím vás je?? Celkem mne totiž zaujala nová vlastnost Fringu - videokonference :)

Sice mne pípadná absence od koupi neodradí, jsem odhodlán si Vivaze koupit :)
FlamingHate
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 10. 6. 2010 17:22

Když nemá přední videokameru, tak se telefonat i se zadní, což je ale, jak tě určitě napadne značně nepraktické.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka