Sony Ericsson Spiro - levný Walkman s 3,5 mm jackem

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod daddyb 20. 2. 2011 21:45

Taky jsem se s tím potýkal. Ikdyž jsem měl vyplněné číslo skladby tak to seřadil podle abecedy. Teď to řeším že do názvu dám i číslo a funguje to.. Údaje vyplňuju tak že kliknu na písničku pravým, dám VLASTNOSTI pak SOUHRN a je-li třeba tak UPŘESNIT. Název alba a interpreta vyplňuju najednou u všech písniček na albu.

Jinak ten přehrávač videa je ubohý, uvítal bych radu jaký jiný si stáhnout aby fungoval i na tomto lehce dýchavičném mobilu..
daddyb
Junior

Odeslat příspěvekod LukeD 21. 2. 2011 02:55

S tím číslováním názvů to musí být neskutečná otrava. To už bych si snad raději koupil nový telefon, než tohle dělat. ;-)

Fakt nechápu, proč SE udělal tuhle blbost, tj. že nechal telefony řady Walkman, které měly vždy hodně solidní pověst, vyrobit Sagemu, který je totálně zprasil. Možná tím ušetřil nějakou tu korunu, ale rozhodně si tedy nezlepšil pověst či nezajistil věrnost zákazníků. Zvláště pak u obyčejných lidí, kteří většinou ani netuší, že tohle ve své podstatě není klasický Walkman SE.
Sagem RC922 -> Sony CMD-J6 -> Ericsson R520m + T65 -> Sony Ericsson T610i -> K750i + W995
LukeD
Junior

Odeslat příspěvekod daddyb 21. 2. 2011 11:52

K tomu videu.. vyzkoušel jsem 2 přehrávače.

M:VIDEO - hlásí error když chci přehrát video
KD PLAYER - nespustí video ani audio, taky hlásí chybu

ten M:VIDEO hlásí: java.io.IOException (err:1)
daddyb
Junior

Odeslat příspěvekod martin.fencl5 21. 2. 2011 12:09

Tak doufejme, že Spiro je poslední model se Sagemáckou platformou, asi bude lepší si připlatit pár sto korun za Cedara.
Sony Ericssony Xperia Neo V a HTC Desire 310
martin.fencl5
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 21. 2. 2011 12:54

Daddyb: v klasickom prehravaci v mobile ti tie videa idu, pri ktorych java prehravace hlasia chybu? Skus este Mini Commander http://kys.su video mi prehralo, po stlaceni praveho kontextoveho tlacidla (pod displejom) sa ti ukaze mini menu a tam mas aj help-funkcie prehravaca. Len otazkou ostava, ci Spiro zvlada spustat javu, ktora este spusta videa. Mozno na to nema hw a sw vybavenie :-)
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod daddyb 21. 2. 2011 21:04

Jj videa jdou v přehrávači v mobilu ale ne na celém displeji proto zkouším jiné přehrávače. Ten MiniCommander jsem ani nerozjel, zaseklo se to.. jak jsou dole ty tečky tak 4 zmodraly a pak nic. Jinak než jsem kupoval tento mobil četl jsem nějaké recenze a ani v jedné se nikdo nezmínil že video se přehrává pouze asi na půlce displeje, což je smutné. Smutné co se týče mobilu i co se týče recenzentů že takovou věc nezmínili. Displej je 240x320 pustím si video o stejném rozlišení a stejně to hraje v malém rámečku, fakt "chytré". Ještě doufám (asi marně) že pomůže v budoucnu aktualizace sw.
daddyb
Junior

Odeslat příspěvekod tomason 15. 3. 2011 22:13

Spiro má opět nový FW,takže šupky na SEUS!
tomason
Junior

Odeslat příspěvekod w100i 25. 4. 2011 08:05

no je to dobrej telefon třeba témata vytvářet jdou přes SE themescreator ale musíte tam vybrat model K660 co sem četl na jednom ruskym foru tak sem to zkoušel a vážně to funguje měnit v telefonu potom.
w100i
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KITTbx 30. 4. 2011 10:58

Zdravím SPIRO mi k PC nejde připojit jinak, než jen jako velkokapacitní přenos. PC Companion ho nenajde, ani pomocí Bluetooth. Taktéž MYPhone ho nenajde. Jsem uživatel K800i, takže možná dělám něco špatně. Zkusil jsem aktualizaci, ale fon má poslední soft, jo zakoupen za body u VF.
K 800i = zatím jsem nenašel lepší SE, který by mne přesvědčil, ať ho dám do šuplíku.
KITTbx
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 30. 4. 2011 13:47

Nastavenia/pripojenia/usb/predvoleny rezim usb/ tam si vyber Rezim PC
Nechapem preco sa tieto nove modely nedokazu pytat pri pripojeni na volbu, ale ta sa manualne musi vyberat v nastaveniach.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KITTbx 30. 4. 2011 15:03

Díky, jenže v nastavení/připojení/usb já ovšem nemám, mám tam pouze položku velkokapacitní přenos a ta je zašedlá, pokud se nepřipojí kabel, což, ale znamená, že zase nemohu nic dělat s telefonem.
Jo a proč se telefon v žádném programu nepřipojí ani pomocí bluetooth, tedy zkoušeno v PC Companion, MYPhone Explorer a také v MObilEdit, jediné čeho dosáhnu je zobrazení složek v položce tento počítač, mám W7.
K 800i = zatím jsem nenašel lepší SE, který by mne přesvědčil, ať ho dám do šuplíku.
KITTbx
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 30. 4. 2011 15:33

jasne, je tu 1 problem. Spiro je v podstate Sagem (vyrobca), teda to nie je cistokrvny SE. MPE nevie s tymito bazmekmi pracovat, rovnako zrejme ani PC Companion.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KITTbx 30. 4. 2011 15:38

Super, takže to že tam nemám položku USB znamená co, že šeděnka to tam má? Všechny prográmky napíšou, že nelze dokončit, nebo nenalezen, i když ho nejdříve vyberou, tak ke spárování nakonec nedojde. Mám ho jít vrátit :-(
KITTbx
Junior

Odeslat příspěvekod nitram47 30. 4. 2011 15:43

tu su nejake info http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sk&lc=sk
dalej subory na prevzatie http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sk&lc=sk porovnaj si to s inymi modelmi (cistymi SE), napriklad http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sk&lc=sk takze asi tolko ;)

-- 30. 4. 2011 15:45 --

sedivka to tam mat nemusi, jednoducho so Sagemami boli vzdy problemy. Mozes si tam dat aj origo softver, ale ci ti to pomoze... zanes ho spät a vyber si napriklad Zylo, ten je cisty SE.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KITTbx 30. 4. 2011 16:12

OK tohle nepotřebuji a znám to, stačí mi, že to tedy nejde. Já mám SE a před tím ER již od roku 99, tenhle jsem přibral jako druhý k mé letité K800i. SPIRO je nedotažený telefon, budu to tak brát.
Děkuji.
KITTbx
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka