internet do mobilu SE C702 pres notebook

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod masvers 31. 7. 2010 09:13

dobrý den mam o2 internet v mobilu a chci jej občas použit v notebooku od lenovo po nainstalování cd od SE to nefunguje nevím jak to mam nastavit nerozumím tomu co mám udělat,muže mě někdo poradit kde je nějaky navod (polopatě)? děkuji za rady Martin
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 31. 7. 2010 10:00

Já nainstaloval obslužný program Sony Ericsson PC Suite v6 a vlevo je přímo pod kolonkou nástroje záložka "Připojení k Internetu".
Pokud je telefon správně nastaven (a tedy dokáže se sám připojit k internetu), mělo by vše být otázkou pár kliknutí. Osobně mi to tak fungovalo na c702 a internetu v mobilu od vodafone bez větších problémů.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod masvers 31. 7. 2010 14:08

volal jsem na placenou o2 info tam me asi špatně poradil ruční nastavení *99# nainstaloval jsem nejnovější SE pc suite stale to chce oveření jmeno heslo asi to mam špatně nastavene v mobilu ,jednou jsem byl online ale vzdalený počítač nereagoval ,tak co mam dělat ? to nikdo nepoužívá internet v mobilu na notebooku u O2?
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 7. 2010 14:13

Používám. Nainstaloval jsem PC Suite. Je tam postup připojení, připojíš telefon (kabel nebo BT) podle pokynů. Když je telefon k PC Suite připojen, je okno nahoře zelený a je to tam napsaný. Pak stačí dát připojit k internetu. Nic jsem nepřenastavoval. Nic nevyplňoval. Po prvním připojení už není nutné používat PC Suite, v systému už je pak vytvořené síťové připojení, čili to je mnohem rychlejší než startovat PC Suite, který mi notabene telefon často nenašel.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod nitram47 31. 7. 2010 17:59

masvers píše:to nikdo nepoužívá internet v mobilu na notebooku u O2?

masvers: internet cez telefon ma viacero ludi, ale Pan Kaja ti to napisal celkom jednoducho, takze nebolo co doplnovat. Pc Suite robi nastavenia automaticky, nemusis nic vyplnovat, len si premenujes svoj vytvoreny profil (ak chces).
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel