Sony Ericsson Live with Walkman, obecně

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marcello 19. 6. 2012 09:26

cize potom vznikne varianta bielo cierna? To moze vyzerat pekne. A o kolko sa zvacsi hrubka telefonu nacvaknutim toho krytu?
Este som rozmyslal pre nu aj o Xperia mini, taka biela + s nahradnym bordovym krytom. Je nejaky este iny zasadny rozdiel medzi mini a live okrem velkosti displeja? Na zivo /cierna/ mini sa mi zdala az moc mini. Foto a kamera , soft, hw maju de facto to iste. Chcem dosiahnut efekt, ze bude mat jedno zariadenie na vsetko /music,foto, video/ a nech to nieco vydrzi, lebo asi sa mi vykasle nosit phone v puzdre ako ja, mne vydrzi phone aj 2-3 roky ako novy.
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod Cooker 19. 6. 2012 09:31

Musím "editovat" svůj předchozí příspěvek ohledně problémů s připojením k wifi po přechodu na ICS:

- Na domácím routeru WA 2204A problémy přetrvávají a jedná pravděpodobně o (v diskuzích řešený) problém v komunikaci s routery na chipsetu Realtek. Ověřeno na stejném routeru pří různých nastaveních v zaměstnání.
- Dále vyzkoušeny 4 další routery v práci a v rámci rodiny a na těch problém není - konkrétní typová označení teď nevypotím, ale pokud by to někoho zajímalo, mohu zjistit.

Ještě bych subjektivně řekl, že se zhoršila kvalita fotografií. Nemám to však jak ověřit a neměl jsem ještě čas si hrát s nastavením fotoaparátu v telefonu, takže nemohu ani říci, zda není chyba jen tam.
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod Brůča1 19. 6. 2012 21:54

Marcello: Tloušťku telefonu ten kryt zesílí asi o 1,5mm a pokud nebude používat pouzdro, tak je to ideální řešení. Mini je taky dobrá volba, má sice menší displej, ale hezčí zobrazení, Walkman má zase lepší zvuk.
Brůča1
Junior

Odeslat příspěvekod kopap 22. 6. 2012 17:34

Mam dotaz na tu slibovanou aktualizaci ICS me porad telefon hlásí ze mam aktuální sw a přechod na verzi 4 nenabízí tušíte někdo kde je chyba? Diq za info!
kopap
Junior

Odeslat příspěvekod Cooker 22. 6. 2012 19:16

Aktualizace je dostupná pouze pomocí "obslužného" softwaru PC Companion nainstalovaného v PC. Nelze aktualizovat pomocí OTA.
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod paulusek 24. 6. 2012 10:05

Tak mne za poslední týden několikrát postihl zrádný problém na ICS. Většinou přes noc, ale vždy pouze v pohotovostním režimu, s žádnými aplikacemi na pozadí, dojde k zhruba k 60-70% vyrabování baterie. Správce využití baterie, integrovaný v "nastavení", připisuje přes 70% odběru systému android. Mohli by jste mi poradit nějaký osvědčený program, analyzující podíl programů na celkové spotřebě?
paulusek
Junior

Odeslat příspěvekod macekklacek23 25. 6. 2012 19:06

hmm s tou baterkou nic moc :shock: vodafone jeste neuvolnil tak premejslim jestli az ho uvolni tam soupnout a nebo ne :-( jak na tom je zbytek lidi co uz maj ics?
macekklacek23
Junior

Odeslat příspěvekod paulusek 26. 6. 2012 15:29

Nainstaloval jsem "System panel" a sleduji. Od toho incidentu se chová korektně, tak ještě uvidíme...
paulusek
Junior

Odeslat příspěvekod jerry016 26. 6. 2012 22:36

Zdravím, mám dotaz ohledně klávesnice swype.
Na 2 českých recenzích jsem četl, že telefon swype již má. Jenže v telefonu jsem v metodě zadávání dat nic nenalezl. Takže buď není telefon aktualizovaný na poslední verzi nebo je možné, že by t-mobile swype neinstaloval?
jerry016
Junior

Odeslat příspěvekod petr5757 1. 7. 2012 19:05

zdravím. je to v nastavení jazyk a vstup. prosím ještě o radu. po aktualizaci na ic v nastavení fotoaparátů není manuální nastavení iso a ani výběr zvuku zvuku závěrky foto.
petr5757
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod certisko23 2. 7. 2012 12:23

Zdravim, chcel by som sa spytat ci uz si niektory z vas rootnul verziu firmwaru 4.0.2.A.0.62? Ak ano akym sposobom, poprosim. Alebo ci uz si niekto skusil nahrat nebrandovane ICS. Za odpovede dakujem ;-)
certisko23
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 3. 7. 2012 21:35

Asi udělám neofiko root na 4... Od sony bych se ho letos taky nemusel dočkat.. :-(
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Junior

Odeslat příspěvekod paty07 18. 7. 2012 22:15

Pokud mám nebrandovanej telefon, číslo sestavení 4.0.2.A.0.62, musím upgrade na ICS nahrávat přes ten speciální program nebo mi aktualizace naskočí sama? Díky
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod obluda zelená 19. 7. 2012 08:11

Musíš update nahrát přes PC Companion nebo Sony Update Service.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skimoto 19. 7. 2012 10:05

Tak po aktualizaci softwaru na verzi 4.0.4 , číslo sestavení 4.1.B.0.431 byly automaticky odstraněny některé aplikace, především Adobe Flash Player, ale není ho problém znova stáhnout.
Jediný vážný problém vidím v tom, že se mi mobil nechce spojit s wifi routerem, předtím to fungovalo perfektně :-(
Jinak je mobil rychlejší než před aktualizací.
Lumia 1020 ---> Lg G4 ---> Nexus 5X ---> Nubia Z11
skimoto
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka