Sony Xperia S - HD displej, dualcore

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod red98 7. 5. 2012 10:28

Je realne, aby cena tohto mobilu klesla na 400 eur do konca roka ? (na Slovensku stoji k 7.5.2012 440 eur). Poskulujem po tomto telefone, ale mam psychologicku hranicu 400 eur, nad ktoru uz nechcem ist.
Argumentum ad hominem je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
red98
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 7. 5. 2012 10:45

Ano. Na 99,99% klesne cena pod 400 EUR do konce roku. Deset procent pokles je za takovou dobu velmi.pravděpodobný. Dokonce myslím i více...
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod red98 7. 5. 2012 13:39

Na nete som nasiel bohate forum ohladom Sony Xperia S:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1515

Na temu baterie je tu 58 (!!!) stran:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... 32&page=58

Po precitani 10- 15 stran som dospel k nazoru, ze tento mobil ma vazne problemy s baterkou. Ale nie len take bezne. Priklad:
- chlapec nabijal telefon. Po nabiti telefon ukazoval 100%. Odisiel prec, ale telefon zabudol s nabijackou v zastrcke. Po prichode naspat bol sokovany- baterka ukazovala 2% !!! (strana 49)
Argumentum ad hominem je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
red98
Junior

Odeslat příspěvekod karel-d 7. 5. 2012 18:20

A nevypli proud? :-)) Já po updatu žádné problémy s baterií nemám.
karel-d
Junior

Odeslat příspěvekod Marv_S 8. 5. 2012 18:46

red98 píše:Na nete som nasiel bohate forum ohladom Sony Xperia S:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1515

Na temu baterie je tu 58 (!!!) stran:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... 32&page=58

Po precitani 10- 15 stran som dospel k nazoru, ze tento mobil ma vazne problemy s baterkou. Ale nie len take bezne. Priklad:
- chlapec nabijal telefon. Po nabiti telefon ukazoval 100%. Odisiel prec, ale telefon zabudol s nabijackou v zastrcke. Po prichode naspat bol sokovany- baterka ukazovala 2% !!! (strana 49)

S baterkou je opravdu obrovský problém - v provozu 1 den, 8 hodin a zbývá 63%, hotová tragédie :-)

-- 8. 5. 2012 19:48 --

marseb píše:a ted jsem cetl ze drtive vetsine eSka zloutne displej pro zahrati, nekteri tvrdi ze zloutne i pri nezahrati. jak je to u vas?

Drtivé většině je asi zbytečně silný výraz. Nezapomeň, že si vždycky stěžují hlavně ti, co problém mají. Kdo ho nemá, tak to nepotřebuje troubit do světa. U některýho telefonu se to stane, u jinýho ne, opraví to v záruce. Já osobně zatím stále nic nepozoruju.
Marv_S
Junior

Odeslat příspěvekod marseb 9. 5. 2012 09:36

taky pravda.... ale stejne by me zajimalo kolik % pristroju postihlo to zloutnuti displeje.
marseb
Junior

Odeslat příspěvekod red98 9. 5. 2012 10:17

Uz sa vie presny datum uvedenia ICS na tento mobil ???
red98
Junior

Odeslat příspěvekod jozef226 9. 5. 2012 21:39

marseb píše:taky pravda.... ale stejne by me zajimalo kolik % pristroju postihlo to zloutnuti displeje.

Zevraj skoro vsetky, pretoze ide o vyrobnu chybu, ktora sa hlavne prejavuje pri zvysenych teplotach mobilu napr. dlhsie surfovanie na nete, nejaka hra a zlty displej. A skoro v kazdom servise ti mobil poslu naspat, pretoze nie su bezproblemove displeje. Viac si o tom precitaj tu v tomto vlakne http://xperia.cz/forum/viewtopic.php?f=43&t=1063. Ja som chcel Xperiu kupit ale po tychto ohlasoch nie len u nas a u vas v cesku ale celosvetovo tak radsej xperiu nechcem. Skoro kazdy kus ma tento problem, prejdi si aj xda. Sony to ani zatial asi ani neriesi, len proste vydali nejaku off. spravu a tymto asi u nich hasne, ziadne nove dipleje alebo nova seria bez tochto problemu, takze u man sony pri tejto vlajkovej lode si stratilo dost vela fanusikov tejto znacky....
jozef226
Junior

Odeslat příspěvekod marseb 9. 5. 2012 23:06

taky jsem prave uvazoval o eSku, ale je vice veci ktere me odrazuje nez kvuli kterym bych si ho chtel koupit.
marseb
Junior

Odeslat příspěvekod houmer56 21. 5. 2012 12:34

V pátek koupená XS, přišla s posledním FW, nevykazuje zatím řádné problémy ani s displejem, ani s baterií. Zatím 100% spokojenost.
houmer56
Junior

Odeslat příspěvekod karel-d 21. 5. 2012 13:44

Já jsem displej otestoval (zahřál telefon) na "Where is my water?". Pak se mi fleky ukázaly.
karel-d
Junior

Odeslat příspěvekod michal2204 24. 5. 2012 19:24

Chlapy co je s tím dioda svítí že se nabijí ale nejde zapnout jsem s toho úplně hotovej
michal2204
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D3VL3R 24. 5. 2012 20:32

Moc dobře jsi to nepopsal. Vypl jsi telefon a dal nabíjet, teď ti nechce nastartovat? Co jsi s ním dělal?
Naposledy upravil D3VL3R dne 25. 5. 2012 09:57, celkově upraveno 1
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod TheRendy 25. 5. 2012 08:06

Vytáhnutí baterky u Ska nepůjde :) ... ale je nějaká kombinace tlačítek na hard reset, bohužel teď nevím jaká kombinace to přesně je. Něco + tlačítko hlasitosti asi :) ... nicméně použij Google
TheRendy
Junior

Odeslat příspěvekod karel-d 25. 5. 2012 17:17

+ hlasitost a vypínací tlačítko
karel-d
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka