Sony Xperia S - HD displej, dualcore

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kira44 27. 5. 2012 08:54

Dobrý den,
vlastním tnto skvělý telefon,s baterkou jako tak problém nemám jenom z nejakého důvodu při zamcěné obrazovce se nekolikrár rozsvítí treba i 10x pak tase zničeho nic zhasne a opet za nejakou dobu i den se sane opět to samé,v aplikacich jsm povypinal nepotrebné aplikace,zmenil jsem i intrval vypnuti obrazovky ale nic nepomaha.Nmá někdo tento problém?Případně nevite jak se toho zbavit krom update?
kira44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M4rtin 28. 5. 2012 16:52

Dneska jsem mel v ruce Sko i Pecko :-) Opravdu parada. Jenze, kdyz si prectu na XDA thread k baterce, tak mam pocit, ze koupe Ska je prohra na cele care. Nenasel jsem nikde na poslednich strnkach tohoto vlakna, takze se ptam: muzete prosim nekdo napsat, jak dlouho vam to realne za jakych podminek vydrzi, jestli treba pouzivate app na zakazani datovych prenosu na pozadi atd.? Diky
M4rtin
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 29. 5. 2012 16:26

S tou výdrží to není zas tak horké. S aktualizací 73 už mi i při větším zápřahu vydrží víc jak celý den. A to mám aktivovanou síť 3G, data na pozadí, synchronizaci, fotím, prohlížím si stránky a odešlu několik desítek sms. Plus aplikace Foursquare.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Poldik 4. 7. 2012 13:38

Ahoje
Tak uz som sa aj ja stal majitelom Sony Xperie S. Tel vlastnim iba prad dni, zvykam si pomalicky na android. Presiel som z Nokie N8 (doteraz som pouzival iba symbianovske telefony). Chcel by som sa na par veci spytat a sice co postradam v porovnani s nokiou n8. Chyba mi widget, kde by som videl aktualne vyuzitu pamat telefonu a pamat ram, je nieco take pre android? Dalej by sa celkom hodil widget na zablokovanie tel (aby som nemusel prehmatovat a blokovat tlacitkom vo vrchnej casti tel). Dalej mi chyba nejaky protokol (prevolane minuty, prenesene data pripadne pocitadlo sms). Na prehliadanie obsahu pamata som videl ze je pre andoid dostupny X-plore. Ake uzitocne app este pouzivate vo svojich xperiach? Co ocenujem su rychle skratky na zapnutie/vypnutie wifi, mobilnych dat atd.. Co sa baterie tyka, tazko zatial posudzovat, nezda sa mi ale, ze by malo vydrzala. Na ICS som este nepresiel aj ked tel mi uz tuto aktualizaciu ponuka. Inak je tel milion krat rychlejsi ako n8-cka, lcd mi vyhovuje viacej ako amoled (netaha tak oci). Rozlisenie nebudem radcej ani porovnavat a komentovat. Prehliadanie internetu je neporovnatelne, proste ten tel je niekde uplne inde a ponuka celkom iny komfort ovladania na aky som bol "zvyknuty" :) vopred dakujem za rady
Panasonic G600 // Panasonic GD52 // Ericsson T28 // Ericsson T29 // Nokia 3100 // Nokia 6230 // SonyEricsson W810i // Nokia N78 // Nokia N8-00 // Sony Xperia S // Iphone 5c // Iphone 6
Poldik
Junior

Odeslat příspěvekod Gabbe 4. 7. 2012 15:16

na pocitanie hovorov a dat ja pouzivam aplikaciu Call meter NG, stiahnes ju bezplatne z marketu
Gabbe
Junior

Odeslat příspěvekod Marty86 4. 7. 2012 18:36

Hoj, na info o systému jsem používal Mini info kde si můžeš ve widgetu zobrazit využití CPU, RAM, volné místo na kartě, v telefonu i stav baterie. Na data - Traffic Counter Extended, který mi přišel přehledný, co se týče zamykání telefonu přes kliknutí na displej, dobrá je aplikace Screen off and Lock, kde si můžes zvolit i řadu efektů které se objeví při zamykání. Jako správce souborů jsem byl spokojen s Es File explorerem. Všechny tyto app jsou zdarma
Marty86
Junior

Odeslat příspěvekod Poldik 16. 7. 2012 19:14

Dakujem za odporucania.. mam este dalsiu otazocku a sice, ako na rozsvietenie displaya volume tlacitkom? ..existuje nieco take? Poloha on/off tlacitka je dost nestastna. Jednou rokou ten tel odomknut je celkom aj nebezpecne ;) Na uzamknutie mam lock screen.
Panasonic G600 // Panasonic GD52 // Ericsson T28 // Ericsson T29 // Nokia 3100 // Nokia 6230 // SonyEricsson W810i // Nokia N78 // Nokia N8-00 // Sony Xperia S // Iphone 5c // Iphone 6
Poldik
Junior

Odeslat příspěvekod Winsz 19. 7. 2012 12:53

uvažuji že bych si koupil tento telefon, ale četl jsem, že jsou problémy se žloutnutím displaye, tak by mě zajímalo zda se jednalo o problém prvních várek nebo zda problém pořád přetrvává, je to jediná věc, která i brání v koupi telefonu. A jestli se někdo setkal s těma skrvnama, tak mě zajímá jak se řešila reklamace. Díky moc za jakoukoliv odpověd.
Winsz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 25. 7. 2012 20:24

mrkni na xperia.cz a tamní fórum, informací je tam spousty, i co se displeje a jeho fleků týče. Jen v rychlosti, fleky jsou na více seriích a těžko říct, co ti v obchodě prodají. Já měl telefon na reklamaci cca 10 dnů a byly měněny vadné díly, ti co žádali nový telefon výměnou, tak většinou čekají až 30 dnů a nebo se vrací peníze... více na stránkách viz výše
Mobil: LG G2 32GB
TV: Samsung UE40ES7000
Foto: Panasonic G5
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 25. 7. 2012 21:41

Jak jste na tom s aktualizací na ICS, vy, co máte T-Mobile CZ? Taťka na update stále čeká.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bruder75 26. 7. 2012 21:51

Ahoj tak aktualizace na ICS proběhla zcela v pohodě .

Akorát se mi zdá že telefoní seznamy jsou pomalejší ale baterka vdrží i dva dny .
bruder75
Junior

Odeslat příspěvekod delong 27. 7. 2012 20:23

carismatico, vidim, ze si si zase rozsiril zbierku mobilov :-) chcem sa opytat, ako si xperia stoji v porovnani s tymi samsungami?
delong
Junior

Odeslat příspěvekod portapro 19. 8. 2012 20:22

Můžete to někdo prosím vysvětlit? http://m.gsmarena.com/sony_xperia_s_wil ... s-4669.php
portapro
Junior

Odeslat příspěvekod paulo78 19. 8. 2012 20:44

no Google chce aktualizovat SXS svojim valstnym čistym FW,nieco na sposob Nexus/Samsung. Ale zatial to netreba riešiť.
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka