Ahoje
Tak uz som sa aj ja stal majitelom Sony Xperie S. Tel vlastnim iba prad dni, zvykam si pomalicky na android. Presiel som z Nokie N8 (doteraz som pouzival iba symbianovske telefony). Chcel by som sa na par veci spytat a sice co postradam v porovnani s nokiou n8. Chyba mi widget, kde by som videl aktualne vyuzitu pamat telefonu a pamat ram, je nieco take pre android? Dalej by sa celkom hodil widget na zablokovanie tel (aby som nemusel prehmatovat a blokovat tlacitkom vo vrchnej casti tel). Dalej mi chyba nejaky protokol (prevolane minuty, prenesene data pripadne pocitadlo sms). Na prehliadanie obsahu pamata som videl ze je pre andoid dostupny X-plore. Ake uzitocne app este pouzivate vo svojich xperiach? Co ocenujem su rychle skratky na zapnutie/vypnutie wifi, mobilnych dat atd.. Co sa baterie tyka, tazko zatial posudzovat, nezda sa mi ale, ze by malo vydrzala. Na ICS som este nepresiel aj ked tel mi uz tuto aktualizaciu ponuka. Inak je tel milion krat rychlejsi ako n8-cka, lcd mi vyhovuje viacej ako amoled (netaha tak oci). Rozlisenie nebudem radcej ani porovnavat a komentovat. Prehliadanie internetu je neporovnatelne, proste ten tel je niekde uplne inde a ponuka celkom iny komfort ovladania na aky som bol "zvyknuty"

vopred dakujem za rady
Panasonic G600 // Panasonic GD52 // Ericsson T28 // Ericsson T29 // Nokia 3100 // Nokia 6230 // SonyEricsson W810i // Nokia N78 // Nokia N8-00 // Sony Xperia S // Iphone 5c // Iphone 6