Sony Xperia S - HD displej, dualcore

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod romis8 13. 3. 2012 22:18

a jak je na tom baterie?vydrží při běžném používaní přes den? nebo každý večer nabíjet
romis8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 15. 3. 2012 19:17

romis8 - myslím, že rozhodně bude zapotřebí každý večer dobíjet, ne-li častěji. Přeci jen HD displej si něco veme. Mám ho sice druhý den, takže těžko říkat něco o výdrži baterie, na to je ještě brzo, ale dá se o tom najít na internetu dost... btw, včera ve 22h jsem ho vyndal z nabíječky, přes noc jen ležel, vše vypnuto a ráno 75%... ale tak byl to první den:-)
Mobil: LG G2 32GB
TV: Samsung UE40ES7000
Foto: Panasonic G5
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 15. 3. 2012 20:28

Tak doufal jsem, že výdrž se ustálí ale naopak se zhoršuje. Na obrazovkách nemám ani jeden widget, dnes po používání kdy jsem poslal dvacet sms, žádný net ani nic jiného 70% baterky v čudu. Otřesná výdrž.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod rajs 15. 3. 2012 21:02

Hm ted už vím proč ho všichni hned po vyzkoušení prodávají.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 15. 3. 2012 23:22

Ale houby. Podívejte se na jiná fóra. Prostě máte vadnou baterii nebo kus..
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Carismatico 15. 3. 2012 23:48

Vadnou baterii? To může být problém jednoho kusu, ale ne každého druhého nebo třetího uživatele. Ve svém okolí znám několik majitelů i jejich výdrž za nic nestojí.......
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod luubiiq 15. 3. 2012 23:49

Tak já mám Sony Xperia S, mám Gmail tam nastavený, eBuddy XMS a další Internetové funkce! Píšu SMS volám! A při dobití večer (dobíjím vždy kolem 22:00)! Vydržím až do druhého dne 20:00 a mám baterii v 20%! Takže spíše máte vadnou baterii! Mě funguje skvěle!
luubiiq
Junior

Odeslat příspěvekod MichalS05 15. 3. 2012 23:56

Osobně mám s baterkou zkušenosti jako luubiiq. Přes den bez problému vydržím se zaplou synchronizací, nonstop připojený k internetu (Wifi nebo operátor) se surfovaním, SMS. Telefon mi při zhruba stejné zátěži rozhodně vydrží dýl než můj předchozí telefon (HTC Wildfire).
MichalS05
Junior

Odeslat příspěvekod satman2005 16. 3. 2012 12:46

Dobry den vsem,
baterka opravdu nevydrzi, napriklad vcera vecer kolem 19. nabito na 100% a vracim se domu v jednu v noci a jentak tak jsem vydrzel a to jsem telefon pouzil jenom minimalne. Jinak pres den ho musim mit preventivne v aute na nabijeni jinak do vecera nevydrzi.
satman2005
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 16. 3. 2012 13:05

No tak reklamuj nebo ve čtrnáctidenní lhůtě vrať, když TOBĚ baterka nevydrží. A zkus ještě RESET.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod obluda zelená 16. 3. 2012 17:10

Do tady tak čtu, je to zvláštní. Někdo s baterkou nemá problém, někdo ano. To by mě zajímalo, čím to je.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nitram47 16. 3. 2012 19:33

mozno nejake skryte spustene aplikacie. nejaky program na sledovanie baterie som niekde cital ze take nieco je.
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomket4 16. 3. 2012 22:39

Telefon mám třetí den a nemůžu si stěžovat na baterii. Nějaké fotky + video (prohlídka videa a fotek na televizoru přes HDMI), cca 40 min hovoru, 20 sms, sdílení internetu 45 min,30 minut her, nějaký ten email a dalšího nastavování. Kolem 22:00 jsem na 40% baterie
Tomket4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajs 17. 3. 2012 18:08

dle vystaveného kusu mají všechny tyto modely stejné vlastnosti, tj. pokud se přitlačí na spodní část telefonu tak trochu vrže. Nicméně na funkčnost telefonu toto nemá žádný vliv
videa natočená s tímto telefonem a u většiny z nich se dost chvěl obraz i se zapnutou stabilizací
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod portapro 17. 3. 2012 19:10

Chci se zeptat, ten procesor je A15 nebo A9?
portapro
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka