od Marv_S 17. 4. 2012 12:04
Xperii S mám týden a napíšu dosavadní zkušenost s baterií, která může zajímat zájemce o koupi. Akutálně od posledního nabití běží telefon 1 den a 21 hodin, zbýva 38% baterie. Za dobu od nabíjení proběhlo cca 15 hovorů, 10 - 15 zpráv, 30 - 45 min na wifi, pár minut na netu přes operátora a zhruba hoďku zaplý BT na HF v autě. Z telefonu jsem vyházel zbytečnosti po spuštění, nepotřebný aplikace, snížil jas a není to tak špatný. Jsem na tom líp, než z dosavadním HTC Desire. Dispej zatím nezežloutnul, 2x aktualizace firmware (1 přímo z tel., druhá si vyžádala připojení přes komp), 1x vyskočila chyba po ukončení hovoru a když mi příjde sms v průběhu hovoru, tak po ukončení se sms ukáže jako prázdná od odesilatele "null", tuhle sms zavřu a pak se zobrazí už normálně. "Brada" telefonu nijak nepovrzává, stejně tak zadní kryt, vůbec se nepohne, ale škoda, že není v kuse s tělem, když už je pevná batt a micro sim.
Celkově koupě určitě nelituju. Kupoval jsem telefon hlavně proto, že se mi moc líbil po designový stránce, když jsem ho viděl, nejsem porovnávač každý drobnosti a hledač dokonalýho founu, na moje využívání jsem s ním spokojen, což ale neznamená, že bude každý:)
-- 17. 4. 2012 12:10 --
A ještě k materiálu těla - plast se vůbec nešpiní, neupatlává a nejsou na něm vidět otisky, na omak je taky příjemný. Těžko říct, jak dopadne po pádu na zem:)