Sony Xperia P - trochu zmenšená S bez výrazných kompromisů

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod obluda zelená 14. 5. 2012 13:38

On myslel, že chyběli na Neo, tudíž začali dělat Neo V, ale přitom Ray a Xperiu Pro vesele prodávali s Exmor R dál.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod paulo78 16. 5. 2012 21:28

inakk treba ešte dodať,že ten minuloročný chaos pri ráznom ukonceni predaja Neo a Arcu, zaciatku predaja Neo V a Arcu S sposobily problémy z vrobou komponentov po tsunami v Japonsku,teda myslím hlavne pri Neo/V.
TV Sony KD-49XF9005---Sony Soundbar HT-SF200--Sony Xperia XZ3
paulo78
Junior

Odeslat příspěvekod michalkoo 20. 5. 2012 11:33

tou bateriou to hosi v sony uplne *****, premna zamna aj keby mala mensiu kapacitu ako ma teraz ale aspon keby sa dala vymenit, mam v plane kupu noveho mobilu a tento sony ma dost laka ale najviac ma odradza bateria, ja si mobil kupujem na dlhsie obdobie (k mobilom som setrny :-D ) dajme tomu ze by som si kupil tento mobil, po roku a pol uzivania by bateria uz nemala taku vydrz ako na zaciatku, pri takej malej kapacite by som nabijal asi kazdych 20 minut co nechcem :-| kedze sa bateria neda vymenit tak ak bateria strati zivotnost tak mobil je tym odpisany ??? to je blbost nie ?? na taky dobry mobil
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 20. 5. 2012 11:41

Baterii vymění v servisu.
Nebo pokud jsi trochu zručný, tak vyměníš sám. Ale mohl by být problém se zárukou.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TheRendy 20. 5. 2012 15:45

michalkoo píše:tou bateriou to hosi v sony uplne *****, premna zamna aj keby mala mensiu kapacitu ako ma teraz ale aspon keby sa dala vymenit, mam v plane kupu noveho mobilu a tento sony ma dost laka ale najviac ma odradza bateria, ja si mobil kupujem na dlhsie obdobie (k mobilom som setrny :-D ) dajme tomu ze by som si kupil tento mobil, po roku a pol uzivania by bateria uz nemala taku vydrz ako na zaciatku, pri takej malej kapacite by som nabijal asi kazdych 20 minut co nechcem :-| kedze sa bateria neda vymenit tak ak bateria strati zivotnost tak mobil je tym odpisany ??? to je blbost nie ?? na taky dobry mobil

Pokud nepoužíváš více baterií pro prodloužení výdrže, tak ti může být jedno, že je baterie zabudovaná. Jak napsat Reku, baterku ti vymění v servisu, nebo to uděláš sám. Jinak ty baterie mají už celkem vysokou životnost.
TheRendy
Junior

Odeslat příspěvekod michalkoo 20. 5. 2012 21:27

tak viac baterii nepouzivam, radsej jednu a ked dosluzi tak druhu, nerad totiz rozoberam mobil aby nenastala nahodou nejaka vola v konstrukcii abo tak a zivotnost baterie maju celkom slusne ale asi tie od 1700 mAh hore :-) ale aj ta 1300 mAh co je v sony mozno vydrzi, pockam si na recenziu tohto mobilu, ktora rozhodne, ci bude moj alebo nie :-))
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheRendy 20. 5. 2012 21:51

Neměl jsem na mysli výdrž, ale životnost, tzn. že vydrží velké množství nabíjecích cyklů, aniž by se jí výrazně snížila kapacita.

Nicméně děláš dobře, že čekáš na recenze. Já bych ohledně výdrže ještě doporučil počkat spíše na uživatelské zkušenosti a to cca měsíc po prodeji, jelikož baterka si musí prostě sednout a to se v recenzích nemusí zrovna projevit, jelikož se redakce většinou předhánějí v tom, kdo vydá recenzi dřív.
TheRendy
Junior

Odeslat příspěvekod retrocrew 23. 5. 2012 11:54

Xperia P je oficiálně v prodeji.
retrocrew
Junior

Odeslat příspěvekod Vrba88 25. 5. 2012 16:00

Ahoj už mam xperii doma a už jen balení stoji za zminku:nabiječka+kabel s pojením z počítačem,kožené pouzdro,HDMI konektor,folie na displej,sluchatka+špunty nahradní,2krát NFC penízky- no není co dodat ještě musím si u operatora seříznout SIM kartu a mužu řadit už se těším.
Vrba88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radon 26. 5. 2012 14:08

super, první majitel. Jestli bych mohl poprosit, moc bych uvítal zkušenosti z provozu s tou kapacitou baterie (stav v prvním týdnu / a po měsíci). To je totiž jediný parametr, který ze specifikace nebo krátké recenze nevyčtu. Děkuji.
Logitech Duet, DAC1, K701, Vincent SP-996, Monitor Audio RS1, Wharfedale SW150
radon
Junior

Odeslat příspěvekod nigi 26. 5. 2012 14:42

Baterie první den katastrofa, ale po dvou nabíjecích cyklech se celkem pěkně chytla... telefon včera od 7.00 ráno na baterce, přes den cca 30-40 minut hovorů, pár sms, nějaké to hraní, nastavování, z marketu stahování a hodinu po půlnoci jsem měl ještě 10% ... k tomu ještě podotýkám, že na pozadí běží stále google latitude, fb messenger, každou půl hodinu aktualizace mail a počasí, takže skoro pořád to odesílá nějaké kb ... mám nastaveno 2G síť, 3G zapínám jen na prohlížeč. Telefon mám nový, takže dost často zapínám jen tak obrazovku :-) myslím si, že je to slušná výdrž na to jaké byly obavy. Říkal jsem si, pokud vydrží v pohodě celý den, tak budu spokojený. Při nízké zátěži by dal i den a půl.
nigi
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 26. 5. 2012 14:56

Tak mám již také Xperii P. První dojmy jsou skvělé, bohaté balení opravdu překvapilo. Dílenské zpracování na jedničku, ale plastová brada zlobí - má vůli, a celkově působí uvolněným dojmem, jako by měla brzo spadnout. Dotykový displej je parádní. Výdrž je katastrofická, za tři hodiny se mi podařilo jen prohlížením stránek vybít telefon, což se mi v životě tak brzo u žádného jiného telefonu nestalo. Snad se telefon vzpamatuje.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod nigi 26. 5. 2012 15:16

S tou plastovou bradou jsi mě docela překvapil ... to bude asi kus od kusu, mně drží jako přibitá. Možná by to bylo i na reklamaci :hm Jedinou malinkatou výtku ke zpracování mám nahoře, jak je vzadu plastová krytka, tak není zcela v rovině s kovovými zády, setinku milimetru vyčnívá a jen při přitlačení prstem se srovná. Jinak vše lícuje a je pevné.
nigi
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2012 19:41

Já myslím, že ano. Ta vůle je dost otravná a říkám si, kdy ta brada upadne :) Nahoře taky pozoruji, že kovový růžek trochu vyčnívá :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod radon 27. 5. 2012 19:53

ta plastová brada není sundávací? že bych si ji vytunil / utěsnil sám?
Logitech Duet, DAC1, K701, Vincent SP-996, Monitor Audio RS1, Wharfedale SW150
radon
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka