Vlastním 14 dnů Xperii Z a objednal jsem si právě micro SD SanDisc 32Gb UHS-1 v CZC.Musí se před vložením naformátovat v NTB(vím že FAT32),nebo přímo v mobilu,pokud tedy tento telefon fci Formátování podporuje.V MENU Uložiště jsem nenašel,možná vyskočí po vložení karty.
A jak je lépe na ni,jako novou,uložit multimedia z NTB?Přes integrovanoý slot v NTB či po vložení karty kabelem via USB a Masstorage?
Jinak je to fakt super telefon,barvy v Menu jsou světlejší,asi záměr výrobce,ale zkuste fotky či nějaké aplikace a pak je černá,jak má být,že by i kanady zbledly závistí.Wi-Fi v poho,srovnávám s SG-III syna přes apku WiFi analyzer a ručička signalmeteru obou founů přibližně stejně.
Notifikační dioda zmeškaných událostí při aktivním modu STAMINA nefunkční,což mrzí.Když deaktivuji či nabíjím,indikuje zcela korektně.
Mám koupenu a týden instalovánu navigaci SYGIC a Full HD zvládá výborně.
Jen ten foťák a jeho postprocesing by měli trochu upravit,komprese je zbytečně veliká,dnes jsou uložiště značných kapacit,snad je slíbená náprava v příští aktualizaci.
Zkusil jsem odpovědět na podněty dříve uvedené,snad i mi někdo poradí s otázkou formátování.Díky.

Ochranná fólie je z obou stran...