Sony Xperia Z/ZL

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mirne 29. 3. 2013 09:04

Samba68 - Bohužel dioda stále funguje jen pro nabíjení. Udělal jsem tovární nastavení a znovu vše nastavil. Nedal jsem obnovit ze zálohy.
mirne
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 29. 3. 2013 10:29

Pokud deaktivuji režim STAMINA, notifikační dioda pracuje zcela korektně. :hm
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mirne 29. 3. 2013 11:34

Režim STAMINA aktivovaný nemám. Dioda nic. Není to náhodou nutné někde nastavit ?
mirne
Junior

Odeslat příspěvekod N8 green 29. 3. 2013 18:36

U mě pomohla instalace lightflow. Před tim mi taky nefungovala.
N8 green
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirne 29. 3. 2013 18:57

Tak jsem zopakoval tovární nastavení a znovu dokola vlastní nastavení. Dioda pracuje korektně.
mirne
Junior

Odeslat příspěvekod lukas-k1 29. 3. 2013 18:59

Dobrý den,
měl bych prosbu. Mám možnost koupit xperia z laciněji z číny a chtěl bych se zaptat, zda-li mi bude normálně fungovat u českého operátore zde v čr.
A jestli je v telefonu nesčetně mnoho jazyků na výběr.
U nás v českém čínština. Tím pádem by to bylo i naopak. Předem děkuji za Vaši ochotu.
Přeji příjemný zbetek večera :)
lukas-k1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Samba68 30. 3. 2013 11:49

Mirne- tak cupr .... Aspon je reseni a neni to vada HW nebo Sw kdy by se muselo cekat na aktualizaci, buhvi kdy prijde ...
Samba68
Junior

Odeslat příspěvekod dezavy 31. 3. 2013 11:30

TO lukas-k1:
zda bude, či nebude fungovat s naší SIM ti nikdo nezaručí. Může být blokována proti vložení SIM z jiné země.
To, jestli je tam čeština bys musel zjistit u prodejde.
Každopádně bych si na takový nákup dal velký pozor.
dezavy
Junior

Odeslat příspěvekod lukas-k1 31. 3. 2013 12:10

No právě, rači to nebudu riskovat a koupím to někde na internetu tady v čr.
Bude to jistější a mít problémy kvůli jedné tisícovce je zbytečné...
lukas-k1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peto.fogo 2. 4. 2013 10:09

Mna by zaujimalo ci sa neda nastavit jedna hlasitost na zvonenie, co som si vsimol tak hlasitost zvoenenia sa nastavi podla toho ako naboku postlacam +,- , takze ked spim to zareve chytim infarkt, a zas ked je vo vacku byva tak slabo ze nepocujem...
peto.fogo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mizera... 7. 4. 2013 14:30

Mě by zajímalo zda na Sony Xperia Z je z výroby nalepena ochranná folie ? Při pohledu se mě zdá zě tam folie je- je tam takový schodek. A nezdá se mě zě po 5 denním používání bych poškrábal displej
Mizera...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavelcer 9. 4. 2013 16:18

Zdravím majitele Xperie Z, měl bych možná netradiční dotaz. Mojí hloupostí jsem přišel o předchystané obrázky od Sony, které byly od výroby uloženy v paměti telefonu, chci se zeptat, jestli není někde možnost je stáhnout. Jedná se o fotografie které, jak si myslím, byly určeny pro prezentaci kvalit displeje.
pavelcer
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 11. 4. 2013 10:25

Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 11. 4. 2013 11:11

To opravdu zůstává rozum stát.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vita.kulisek 18. 4. 2013 16:56

Vlastním 14 dnů Xperii Z a objednal jsem si právě micro SD SanDisc 32Gb UHS-1 v CZC.Musí se před vložením naformátovat v NTB(vím že FAT32),nebo přímo v mobilu,pokud tedy tento telefon fci Formátování podporuje.V MENU Uložiště jsem nenašel,možná vyskočí po vložení karty.
A jak je lépe na ni,jako novou,uložit multimedia z NTB?Přes integrovanoý slot v NTB či po vložení karty kabelem via USB a Masstorage? :?:
Jinak je to fakt super telefon,barvy v Menu jsou světlejší,asi záměr výrobce,ale zkuste fotky či nějaké aplikace a pak je černá,jak má být,že by i kanady zbledly závistí.Wi-Fi v poho,srovnávám s SG-III syna přes apku WiFi analyzer a ručička signalmeteru obou founů přibližně stejně.
Notifikační dioda zmeškaných událostí při aktivním modu STAMINA nefunkční,což mrzí.Když deaktivuji či nabíjím,indikuje zcela korektně.
Mám koupenu a týden instalovánu navigaci SYGIC a Full HD zvládá výborně.
Jen ten foťák a jeho postprocesing by měli trochu upravit,komprese je zbytečně veliká,dnes jsou uložiště značných kapacit,snad je slíbená náprava v příští aktualizaci.
Zkusil jsem odpovědět na podněty dříve uvedené,snad i mi někdo poradí s otázkou formátování.Díky. :tleskani
Ochranná fólie je z obou stran...
vita.kulisek
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka