od Imperator Frog 10. 2. 2014 09:08
Tak už ho týden testuji a je úžasný. Svižný, bez restartů apod. Jediné co mě trochu mrzí je, že fialové zabarvení modrých ploch obrázků se mu nevyhnulo. Ale tak třeba to vyřeší nějaký update.
Ale stejně jako dotaz nade mnou se ptám i já: Není možné nastavit u sms jiné oznámení než jen blikající diodu + vibraci resp. zvuk? Byl jsem zvyklý celá léta na rozsvícení displeje a nějakou informaci na lockscreenu. Ani jedno z toho jsem zatím nenašel. Je to asi o zvyku a s ohledem na baterii to je možná i výhodou, ale nastavit by to snad proboha někde mělo jít ne?:D Takhle mi jednou za poměrně dlouhou dobu bliká ledka a v liště mám mikroskopickou ikonku zprávy.
Pak mám ještě dotaz k aktualizaci aplikací a vůbec jejich stahování z google play. Ač mám někde nastaveno, že se to bude dělat jen přes wifi, pouští se to samo i jen přes datové služby. Jde to nějak opravdu zarazit, nebo je to nastavení je úplně k ničemu? Za den jsem si díky tomu vyčerpal skoro celé FUPko.
A ještě poslední věc, foťák. To že není žádný superkvalitní, to je v pořádku. Ale nechápu, proč při aktivaci blesku a nechaném automatickém vyvážení bílé barví fotky do modra. Dělá vám to taky tak? Já musím nastavit wb na žárovku (nebo zářivku, teď nevím), aby to nedělal. Ale teda tohle mi přijde nějak špatně. Co myslíte vy? Ale jinak jsem rozhodně spokojen a po stránce používání k běžnému životu je telefon rozhodně super. Za ty peníze rozhodně lepší asi není, kor pokud nechci Samsunga.