Sony XPERIA Z1 Compact - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod traveller 27. 5. 2015 08:05

Díky za info. A co baterka, foťák a problémy se zahříváním a horší příjem wifi?
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Žulda 27. 5. 2015 10:50

Baterka vypadá líp, o trošku. Zahřívání ani problém s Wifi nemám. Foťák fotí stejně, zatím se nekousnul.
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 27. 5. 2015 10:58

Díky. Ještě jedna věc - změnila se nějak galerie obrázků? Jdoujiž mazat, přesouvat,kopírovat nebo je to stále ta tupá aplikace, která neumí ani skrýt složky a vybrat tu, co se bude otvírat jako první (a zapamatuje si nastavení).
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Žulda 27. 5. 2015 12:50

IMHO nezměnila, ale jen na můj první pohled, nepoužívám jí. Zlatý QuickPic :)
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 27. 5. 2015 13:11

OK, ještě jednou díky za info. Mrknu na QuickPic.
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Hamk 27. 5. 2015 13:38

Ahoj, mám již aktualizováno na verzi 5.0.2 a dnes jsem si všiml, že když mám příchozí hovor, tak se standardně rozsvítí displej při příchozím hovoru, ale asi po cca 7s ztmavne a po dalších 2s se úplně vypne, jako když je telefon zamčený. Příchozí hovor stále vyzvání. Když tedy přiběhnu k telefonu později, tak vím, že někdo volá, ale nevidím kdo, displej je černý-zhasnutý. Pro rozsvícení nepomůže ani poklepání na displej. Jedině mohu stisknout boční vypínací tlačítko. To displej sice rozsvítí, ale je okamžitě i vypnut zvuk.

Toto chování zhasnutí displeje při příchozím hovoru po cca 7-9s se mi zdá zvláštní. A nejsme si vědomej, že bych něco v menu, nastavení zapnul nebo vypnul. Jak se chová 5.0.2 vám na vašich Z1C při příchozím zvonění ?
Hamk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sattero 27. 5. 2015 15:01

Už byla certifikována nová verze Lollipopu pro Z1C, třeba zrovna toto opraví. Já si toho nicméně ještě nevšiml. Seznam opravených věcí myslím ještě není venku.
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod pcwifi 28. 5. 2015 09:30

znamej ma Z1C tusim nemecko dovoz, update na Lizatko prisel 2 dny po porizeni, udajne se po flashi lizatka dostavil jeste nejaky maly update a pote uz jen problemy...neni mu skoro vubec rozumet, hovor je rozhuhlany, je jedno jaka sit, 2G i 3G to samy... dobrej mrsk toto...
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 28. 5. 2015 10:48

Kolega, co neodolal zase tvrdí, že není vibrační odezva u psaní SMS (je v jiném městě, nemohu potvrdit). Máte taky stejný problém?

Jinak co mi vadí u 4.4.4 je to, že když volám na hlasitý odposlech, displej vypne a já nemůžu použít klávesnici, abych se doklikal tam, kam potřebuji - třeba v bance, nebo u oprátora. Můj dřívější telefon zhasnul jen u ucha nebo při nečinnosti. Dá se tohle nějak ošetřit a jak to je u 5?
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Anubis111 2. 6. 2015 20:11

Po aktualizaci Z1 compact na lalipop take popsane problemy. Trhany hovor, ze neni rozumnet.. da se to eliminovat, kdyz se vypne korekce okolniho sumu.. snad udelaji aktualizaci.

M.
Anubis111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anubis111 4. 6. 2015 11:35

Tak jsem kontaktoval Sony podporu a doporučili mi Aktualizaci/Opravu software pomocí programu companion a usb kabelu a po opravě již vše v pořádku.. tak pokud by jste potřebovali, využijte podpory sony, pošlou vám podrobný návod..
Anubis111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pcwifi 5. 6. 2015 21:26

tak uz na me Sony PC beka prej Novy SW pro vas telefoun... Tmobile koupe ale nemam ty kule to nasadit obava z problemu trva :mrgreen:

edit : druhy den rano a novy SW najednou neni k mani... taky dobry...
Naposledy upravil pcwifi dne 6. 6. 2015 07:18, celkově upraveno 1
Asus X550C, Intel i5-3337U 17W TPD ! 12GB RAM, Intel 250GB SSD, Intel HD, DVD-RW ,15,6" matny ,W10P, 500GB USB3,Samsung S21FE 5G 128GB + TM noFUP, Home VDSL Terminator 125/25M, Koss PortaPro, Asus 24" FullHD, MESH TPlink, MiBOXs + IPTV TM full.
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 5. 6. 2015 21:49

Já rozhodně neaktualizuji. Kamarád zrovna odvezl svoji mrtvou Z1c do servisu.
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 5. 6. 2015 22:04

Co s tím děláte? Já to aktualizoval (čistě) a vyjma problémů s mikrofonem (při zapnutém potlačení hluku) jinak vcelku pohoda. Ne že by něco občas nepadlo, ale je to Android, takže byste s tím měli být smíření :-D
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 10. 6. 2015 13:40

Tak to buď rád.
traveller
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka