Poruchová kvalita Sony Ericssonů

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Charlie77 17. 10. 2005 16:50

Dobrý den všichni, vzhledem k tomu že Sony Ericsson vznikl ze značky Sony a Ericsson se obávám kvality...Aby to nebylo tak, že každý den půjdu s (např. SE K750i) do opravny :D.Tak bych se o tom něco rád dozvěděl :wink:
Naposledy upravil Charlie77 dne 17. 10. 2005 17:23, celkově upraveno 1
Charlie77
Junior

Odeslat příspěvekod Charlie77 17. 10. 2005 16:51

Omlouvám se za tal :oops: :D mělo to být tak
Charlie77
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 17. 10. 2005 16:55

to je hodně dlouho co se spojili...

Tebe zajímá poruchovost?

P.S. tlačítko "Editovat"
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotspot 17. 10. 2005 16:58

Asi poruchovost... no SE jsou v každým případě spolehlivější než Siemense:D podle těch modelů co jsem měl možnost zkoušet (byly většinou používané delší dobu) bych Sony Ericssonu věřil, přece jen ta japonská kvalita ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fill(smazano) 17. 10. 2005 17:02

Z vlastních zkušeností a všelijakých statiskik vím, že SE je nejstabilnější a nejneporuchovější (strašný slova!). Nejporuchovější jsou naopak Nokie a Siemense.
(stejně mam sx1 :D ) 8)
Fill(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod olas11 17. 10. 2005 17:03

asi tak, sonyer pouzivam tak 2 roky +- mozna i vic, nevim a ani jednou jsem nebyl v servise...
olas11
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 17. 10. 2005 17:32

Já mam v rodině 2 SE a žádnej problém zatim nebyl...abych to nezakřik :)
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 17. 10. 2005 17:39

SE rulezzzzzzzz

Se siemensem se to pravdu nedá srovnávat...nestabilita...já měl c65 a byl 4krat v opravně.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod alex038(smazano) 17. 10. 2005 17:45

Měl jsem už moc mobilů a SE řadím vedle Nokie,byť je ještě o chloupek pomalejší než Nokia.Na druhou stranu jsou SE líp vybavené a za lepší cenu.Ale je to jen můj subjektivní pocit.Ani s jednou z těchto dvou značek jsem nikdy neměl problém,což se nedá říct o Siemensu.Neustálé SW problémy.Samsungy jsou hezké,ale než jsem např. u E 720 odeslal zprávu,tak jsem musel udělat moc kroků.
alex038(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Charlie77 17. 10. 2005 17:50

Vím, že se tu bavíme o výdrži... , ale když už je tu ten SE tak bych se chtel zeptat jak je na tom K750i ohledne funkci atd. cetl jsem jeho megarecenzi atak dale, ale prakticka zkusenost je opravdu neco jineho :tleskani !Mam Nokii 3650 a už mi připadá jako starý typ (vím že funkce nestárnou pořád to s ni jde, ale K750i :twisted:
Charlie77
Junior

Odeslat příspěvekod maly.vena 17. 10. 2005 17:52

Ahoj měl jsem už několik Ericssonů(A1018,2618,2628,T65,K750i)i Nokií(3510i,6230),ale neměl jsem problém s ani jedním,možná je to tím jak se k němu kdo chová,všechny chodí dodnes,v T65 je i původní baterie,v nokiích také.Asi jsem měl štěstí. :tleskani
maly.vena
Junior

Odeslat příspěvekod Penik 17. 10. 2005 18:06

Já měl jeden SE (T 630) a několik Nokií. Je pravda, že u Nokie jsou nejčastější závady ve firmwaru (všechny jsem kupoval maximálně po měsíci co se objěvily na trhu). Asi rychlost dostat Nokii na trh, převyšuje nad stabilitou telefonu. Ale s SE jsem měl HW problém (joystick) i SW problém(restart). Kamarád má SE T610 a už ho měl 2x v servisu s joystickem a 1x firmware. Nevím asi shoda náhod. Nakonec jsem zůstal věrný Nokii. Cenově dostupnější jsou, ale SE.
Penik
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 10. 2005 21:10

Za tech par let se znackou SE jsem nikdy nemel problem
Kdyz prehrani FW neberete jako tech, zavadu
bezproblemu, vse co s tim bylo za to jsem si mohl pouze sam
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos78 17. 10. 2005 21:30

no ja mam uz stvrty SE. T610 T630 K700 K750. zo vsetkymi som bol spokojny,aj ked s kazdym som mal aj neake problemy,ale vobec to nebolo nic vazne. len niekedy zamrzanie, najme T610. a hlavne vymena jozstiku na K700i. ale viete co ma najviac stvalo? odlepovanie tych nalepiek Quick share a on line na K700i. A hlavne to spinenie display a jeho okrajovych casti. ale mzslim ze SE su super telefony,zo super nabitymi funkciami,z inteligentnym dizajnom
Milos78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1.lopik 17. 10. 2005 21:47

Celá rodina (až na babičky a prababičky) má Sony Ericssony (t610, t630, k700, a snad k750i) a ani jednou nikdo nebyl v servisu (a to ty mobily máme hned od počátků jejich prodeje)!! :) Sice se někdy dnes už stařičká t610 sekne ( když vyndáte baterku tak to chvíly nejede, ...), ale to se dá vydržet až do tý t610 jsem měl asi 4 Siem**** a to se pánové a dámy nedá srovnávat - všechny moje S** měly zásadní poruchu ( výměna základní desky, ...) a to se ke všem mobilům chovám hodně dobře ( třeba ho ani nedám do kapsy od kalhot aby se nepoškrábal displej, ...). :pozor2 Takže zlatej SE:!: :!:
1.lopik
Junior

Další stránka