Servis Sony Ericcson

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 27. 10. 2005 11:22

Chci jít reklamovat telefon K700i a chtěl bych na dobu reklamace náhradní telefon, ale z čsekého zastoupení SE mi bylo zděleno že to není možné. Chci se zeptat, nabízí některý výrobce mobilů takovouto službu?
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod mirek6600 27. 10. 2005 18:04

No ja tak koukam ze to neni stejne jako u NOKIE.Ale muzes to zkusit tam kde jsi ho koupil jestli by ti nepujcily jiny nez se vrati ten tvuj ze servisu , me takhle vysli vtric v mobilpohotovosti kdysi kdyz jsem reklamoval siemens S35i tak my pujcily C35 ani nechteli zadny prachy jako zalohu kterou by my pak vratily aby byli jisteny kdyby ses nahodou nechtel vratit.Zkus to treba budou ta laskavi jako na me v mobil pohotovosti a ale ten tvuj foun ti tam odeslou oni do toho autorizovanyho servisu jinak ti asi nic nepujci. :D
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod Piotrusiek 27. 10. 2005 18:21

Můžu se zeptat, jakou poruchu má tvoje K700?Dík:)
Piotrusiek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 31. 10. 2005 06:50

Kupoval jsem ho přes internet. Tak to náhradní mi asi nepůjčí. Jdu reklamovat Joystyck. Nedá se telefon už skoro ovládat.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Golman 31. 10. 2005 08:02

Měl jsem stejný problém a když o tom něco řeknu, tak jsem obsesivní. Já to měl ale u T610.
Golman
Junior

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 31. 10. 2005 08:24

U K700i je to velice častá závada. Jen mi vadí že servis u telefonu, který mě stál bez mála 13litrů je k ničemu. Měsíc bez telefonu je docela bída.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Piotrusiek 31. 10. 2005 09:01

Bohužel s Tebou musím souhlasit:( Mám úplně stejné pocity!
Piotrusiek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Golman 31. 10. 2005 09:09

Abych nebyl pouze subjektivní, počkám si na opravu telefonu SE, který má v reklamaci můj kámoš ve stejmém servise jako já svůj mobil. Jsem opravdu zvědavý.
Golman
Junior

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 1. 11. 2005 07:40

Tak to jsem zvědaví jak dopadnete, zkusím se ještě domluvit s tím inet obchodem a pak uvidím
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Golman 19. 11. 2005 22:49

Tak se kámoš vrátit se svým telefon SE ze servisu a co se stalo? Nic, telefon není opraven. Občas se mu telefon zasekává po ukončení hovoru a nezbývá mu nic jiného, než vždy vyndat baterku. Když se mu zasekl, nechal ho být zaseknutý a předal ho hned do servisu, ať vidí tu závadu. Tam mu přijímací technik slíbil, žo to viděl a že tedy předává tel. do servisu. Druhý den mu volal jiný technik, co s tím vlastně je... no nic. Tak mu to znovu vysvětlil a za týden si vyzvedl telefon, s tím, že mu vlastně nic není, že to může být simkou, kterou si ještě ten den nechal přímo v Eurotelu ověřit a bylo OK. Na dotaz, co budou dělat při další reklamaci mu sdělili, že mu stejně jako teď napíší, že závada se neprojevila. No prostě další případ se servisem SE a pak, že jsem obsesivní.
Golman
Junior

Odeslat příspěvekod marabod 20. 11. 2005 17:04

Čau Mám K700 asi 5 měsíců a nedávno se mi začalo stávat,že při odesílání SMS to trvá strašně dlouho a ještě ke všemu mi nepřijde výpis.V odeslaných zprávách mám,že zpráva je NEDORUČENA.Ale foun vypnu a zapnu a přijdou mi výpisy a když mi někdo psal,tak i zpráva od dotyčného.Posledně jsem dostal zprávu,kterou mi poslali 2 dny předtím. :tleskani Nevím jestli nebude chyba v operátorovi (Oskar),ale o tom pochybuju.Máte někdo stejný problém ??
A rychle nebo poletí :D :oboze Díky...
marabod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod W800i 21. 11. 2005 10:19

Ahojky ... no mě se to s těma sms taky stávalo ale asi to bude problém Oskara ... jakmile jsem tam dala T-mobile tak vše fungovalo bez problému
W800i
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Golman 21. 11. 2005 11:04

Problém je na 100% u Oskara, včera se mi to opět povrdilo, po restartu mobilu nových 5 SMS bůh ví, jak starých. Už jsem jim napsal, blbounům.
Golman
Junior

Odeslat příspěvekod Kadlos 21. 11. 2005 11:37

Jen tak mimochodem, nemáš nastavený SMSky přes GPRS? :mrgreen:
Kadlos
Junior

Odeslat příspěvekod karBoss 21. 11. 2005 11:56

Ahoj prave ted mam taky k700i v servisu s joyem, reklamace u oskara, a tvrdili me ze to vetsinou opravi do 10 dnu, ale podle zakona maji mesic. Me by zajimalo, jak dlouho to opravovali vam??? Ja to tam daval 3.listopadu a po founu se slehla zem. Posilaji to do Tabora do Britexu... jaky mate zkusenosti s rychlosti opravy?
karBoss
Junior

Další stránka