Servis Sony Ericcson

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 11. 2005 14:47

Zadne nikdy jsem zadny SE opravovat nepotreboval :)
Jinak kam to poslou je jejich vec maji na to mesic
viz
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... highlight=
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marabod 21. 11. 2005 15:40

Kadlos píše:Jen tak mimochodem, nemáš nastavený SMSky přes GPRS? :mrgreen: /quote]

A když je mám nastavený přes GPRS ??? Je to špatně ?? Druhá volba je GSM!!! Lepší ??? :shock:
marabod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod STaTOM 21. 11. 2005 16:13

to marabod : když máš nastavený přes gprs tak ti nepudou vůbec. :wink:
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marabod 21. 11. 2005 16:26

Celou dobu jsem to měl nastavený na GPRS a šlapalo to :hm Teda myslím,že jsem to měl..No ale jestli máš pravdu,tak pánbůh Ti to oplatí :oboze :tleskani
marabod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sith 21. 11. 2005 16:32

Koukám, že joysticky Eriksonu jsou hustej shìt :tleskani a to si zatím pořád chci K750i koupit :twisted: - na K750i je přitom identickej joystick jako na K700i, na jehož joystick je hodně nářků - za chvíli uplyne 6měsíční overtime, kdy by se tu měly začít ozývat nářky majitelů tohoto nového drahého founu - asi joystick u Eriksona navrhujou nějaký nepoučitelný lamy :hm
Sith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod edgar 21. 11. 2005 17:34

to karBoss: Ja sem mel nedavno v servisu T630. Taky skrz joy. Daval sem ho tam v utery a v patek uz byl hotovej. Ale blblo to furt stejne, spis este hur tak sem jim ho tam dal znovu. A v pondeli uz to meli hotovy. Akorat nenapsali sms, tak sem jim ho tam nechal asi 14 dni.
jo a byl to servis v jame. Myslim ze je to gsmobile.group.
edgar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YAMATO 21. 11. 2005 17:54

Kdo řekl, že je u K750 stejný (a tedy stejně poruchový) joystick jeko u K700? Není tomu tak.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sith 21. 11. 2005 18:11

YAMATO píše:Kdo řekl, že je u K750 stejný (a tedy stejně poruchový) joystick jeko u K700? Není tomu tak.u/quote]

No tak to sorry, ale co je na něm teda vylepšeného :twisted: ?
Sith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kadlos 24. 11. 2005 09:29

Jenom ne na dětech :nenapadne
Kamoš měl stejnej problém, aby zjistil jestli mu náhodou nepřišla SMSka musel každou chvíli resetovat mobil. Teď jede přes GSM a nemá problém.
P.S. Byla to K700 vod T-Debile :mrgreen:
Kadlos
Junior

Odeslat příspěvekod mbiba 24. 11. 2005 11:03

JOy na starsich erikssonech je dost naladova vec asi,ja mel k500i nebo ještě vlastně mám, a joystick vydržel 10 měsíců, s tím, že poslední měsíc už vynechával, V jámě to do týdne spravili, šlo to super, ale už jenom měsíc, tak teď je to tam znovu :-) Tak uvidíme, ještě jednou a půjde... Škoda, sem si ten telefon docela zamiloval :-) Kvůli jeho dokonalé t9 ale ono když jaksi bez joysticku se t9 moc neda :-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Junior

Předchozí stránka