T610 - oprava - co všechno můžou smazat?

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rockham 17. 11. 2005 18:35

Měl jsem svůj SET610 v opravě a když mi ho vrátili, tak jsem měl všechno smazané. Prý jen přehráli sw. To by mi tak nevadilo, ale docela mě překvapilo, že ve skrytém menu (>*<<*<*) jsem měl vymazán i celkovou dobu hovorů. Myslel jsem že tento údaj se nemaže. Udělali nějakou chybu, nebo je to správné? Předem D.
rockham
Junior

Odeslat příspěvekod goodoldalex 17. 11. 2005 18:44

Prehranie fw vymaze uplne vsetko, dostanes telefon ako novy z vyroby.
The worst creator will always be better than the best critic.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 17. 11. 2005 18:49

jasne
Návštěvník

Odeslat příspěvekod iceman007 17. 11. 2005 18:54

Záleží jakou opravu telefonu v servisu dělali. Přehráním sw u SonyEricssonu se data nesmažou, pokud někdo v servisu neudělá kompletní reset telefonu. Ale také mohlo dojít ke kompletní výměně základní desky...
iceman007
Junior

Odeslat příspěvekod a123b 17. 11. 2005 19:35

Jo. Celý Ti to přehráli.
a123b
Junior

Odeslat příspěvekod TakyPepa 17. 11. 2005 23:51

Když jsem dával T610 v rámci záruky na aktualizaci FW, zeptali se mě, jestli jsem si zálohoval data. Protože mě to nenapadlo, udělali zálohu sami a po několika dnech jsem telefon dostal s (tehdy) nejnovějším FW a se všemi kontakty, obrázky, atd.
Oskar zašel a Vodafone už nechci.
TakyPepa
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 11. 2005 23:54

Hmm to se me nestalo :) ME to pokazde smazou zalohu delam kazde tri dny :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod janah09 18. 11. 2005 02:30

TakyPepa píše:Když jsem dával T610 v rámci záruky na aktualizaci FW, zeptali se mě, jestli jsem si zálohoval data. Protože mě to nenapadlo, udělali zálohu sami a po několika dnech jsem telefon dostal s (tehdy) nejnovějším FW a se všemi kontakty, obrázky, atd.,/quote]

..Hmmm..takhle přesně by to fungovat mělo (ale žel nefunguje..-dokonce to mývaj v předávacím protokolu, že je možná ztráta dat... :twisted: )..-ale nepochopím to..- vždyť jakej by to byl pro ně problém (to- aspoň na požádání- zálohovat..s jejich vybavením!!???..-vzhledem k tomu, že spousta lidí třeba nemá PC, a nebo to neumí..atd.)
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior