Kde koupit SE Z800i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gomez 28. 11. 2005 14:25

Kde mam koupit SE Z800i kdyz se u nas oficialne neprodava (stejnak to bude sedivka) mam vzit tu nejlevnejsi nebo si mam dat na neco pozor.

Jinak mate nekdo tenhle telefon?? Chtel bych vedet jak jste spokojeni. Myslim vydrz baterie, kloub, klavesnice atd. Umi Z800i priradit jiny zvuk k sms treba jako k750i. A co vas treba na nem stve.

Zrovna vcera jsem si utopil svou S700i tak nevim jestli koupit znova S700i s kterou jsem byl moc spokojen, nebo jit do Z800i (jsem teda spis na ty vecka Z600 bylo delo)...

Diky za rady Gomez

PS: nechci nekoho urazit ale odpovedi typu kup si spis radsi "to nebo tohle" me nezajimaji ja koupim znova bud S700i nebo Z800i...
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 28. 11. 2005 16:09

tady máš recenzi:http://semania.mobilmania.cz/content/view/1233/2/

a k tomu s700i:není to zrovna nejmlaší model,kopiíš ho /až na vyjímky/ jedině v bazaru...

jestli máš money tak běž do z800i /pokud ti nebude vadit že je to šedivka/

toť můj názor...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filip Novák 28. 11. 2005 16:12

možná by se dal kopit oficialne jako v800i od oskar-vodafone pokud bude dodáván od V. do čr
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel