K500i - lupnutí při přehrávání

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukyn.v 11. 5. 2005 10:51

Zdravim a měl bych jeden dotázeček. Když chci přehrát nějaký zvuk, tak v momentě, kdy vlezu do příslušného seznamu a zvolím "přehrát", ozve se na začátku menší lupnutí. Když přejdu na další skladbu/zvuk, tak už se při přehrání to lupnutí neobjeví. Při vyzvánění, když někdo volá, se lupnutí neobjevuje. Ani při příchozí SMS. Objeví se ale také např. když se připojim na IrDa a tydlifon zvukově upozorní na to, že chce něco přijmout. Při dalším stahování a následném zvukovém upozornění už to zase nelupe. Vždycky jen poprvé.
Myslíte, že by to mohlo být firmwarem? (Mám posldní verzi R2AE033) Děkuji.
lukyn.v
Junior

Odeslat příspěvekod mbiba 11. 5. 2005 11:07

neřešte to, to by mě opravdu nijak neštvalo:-) možná nastavení moc velké hlasitosti??? nebo tak něco, vážně bych to neřešil:-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Junior

Odeslat příspěvekod lukyn.v 11. 5. 2005 11:14

Jasně, možná mě to časem přejde. Ale telefon by to asi dělat neměl, ne? ;-) Já se chtěl jenom uklidnit, že kdyby to náhodou mohlo být fw, tak že bych si ho přehrál, až vyjde novější (jestli ještě vyjde). :-)
lukyn.v
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 12. 5. 2005 21:08

někdy to samý dělá i K700i, je to tim když se poprví za nějáký období aktivuje zvukovej modul telefonu tak to holt trochu praskne ale neni to na závadu.
Fold6 | A56 | S24+ | A15 | Watch6 Classic | Tab A8
chemer
Junior