K 700i a CX65 - kalendář

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Helmans 11. 1. 2006 20:44

Nevíte náhodou někdo kolik je maximálně možno zapsat do těchto mobilů poznámek do kalendáře.

Díky
Helmans
Junior

Odeslat příspěvekod Am!go 12. 1. 2006 16:27

k700i ma paměť na 300 poznámek (událostí)
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 12. 1. 2006 16:37

U CX65 je to myslim 1000.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 1. 2006 18:32

Jo, CX65 jich pojme několikrát víc, bohužel ale jen o kapacitě 160 znaků. K700i vezme něco přes 250 znaků, přesné číslo nevím. Vítěz v tomto je ale pořád CX65 :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 12. 1. 2006 18:48

Tak ta kapacita snad nehraje velikou roli, romany do kalendare nepisu.
Snad horsi je problem neopakovani udalosti v K700...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 1. 2006 18:55

No, romány ne, ale někdy by se mi do poznámky víc znaků hodilo. To už je potom lepší použít SMS, tam se vleze 760 a je vystaráno :) .

Neopakování událostí (upomínek) je věc, která mi ze Siemensů chybí asi nejvíc. Používám totiž jako druhý, třetí, čtvrtý a nevím kolikátý budík i upomínky a tam u Siemensu jsem si hezky nastavil opakování a zatrhl vybrané dny a měl jsem na rok klid, kdežto teď bych tak musel každý večer upravovat úkol po úkolu :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod YAMATO 12. 1. 2006 18:58

Vždyť to má jít přes synchronizaci (Outlook), ne? Já to tedy nezkoušel, protože opakované události zatím nebyly potřeba, ale jít by to mělo...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 12. 1. 2006 19:01

Jasne, pres Outlook to jde, ale to SE neomlouva...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod YAMATO 12. 1. 2006 19:03

To souhlasím, i když to nepotřebuju. Tyhle menší chybičky dost kazí dojem z jinak fajnových přístrojů...
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 12. 1. 2006 19:32

To není chybička, ale závažný nedostatek.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Am!go 12. 1. 2006 19:48

Souhlasim, už i moje stará nokia 3510i opakování uměla. A například u narozenin se to hodí dosti
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 12. 1. 2006 19:50

U narozenin to aspoň od K750 jde, ale jinak stále nic...takové věci lze těžko pochopit, proč to neodstraní...
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 13. 1. 2006 10:05

Jo ještě k těm kapacitám, u Sony Ericssonu je to přibližně 300 událostí, záleží na jejich délce. Může to být míň, ale taky víc. Musím říct, že mě absence opakovaných událostí až na ty narozeniny nijak nevadí, koneckonců Sony Ericssony mají dva budíky, takže to je celkem v pohodě, víc jsem jich opravdu nikdy nepotřeboval.

A taková perlička na závěr: kdysi jsem si říkal, že bych si Sony Ericsson kvůli takovým těm malinkým muškám nikdy nekoupil, ale zvyknul jsem si a šel bych do toho znova :)
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod duky 13. 1. 2006 13:19

neviem ci argumnet kalendara a neopakovania udalosti je taky zavazny dovod pre porovnanie CX65 a K700i..
pre mna osobne ma CX65 vaznejsie nedostatky a to:
- nema BT
- pamat 10 vs 40 MB
- nema hlasove ovladanie
- nepodporuje mp3 zvonenie

to len tak na trochu OT :)
duky
Junior

Odeslat příspěvekod Bic0 13. 1. 2006 13:26

No ja som mal doteraz asi 4 Siemensy a tiez som si zvykol na opakovane udalosti. Ide mi hlavne o mesacne opakovanie niektorych udalosti (koniec pausalu, najom, ...). Povodne som SE kvoli tomuto zavrhoval ale z aktualnej ponuky telefonov k pausalom mi vysiel najlepsie prave K700i, kedze som nemal chut vyhodit za telefon vela penazi. Co sa tyka opakovanych udalosti, vcera som si ich naplanoval do Outlooku (pre istotu na 3 roky dopredu) a potom som pomocou SW k Bluetooth adapteru MSI StarKey spustil synchronizaciu. Je to trosku okluka ale ucel to splni.
Bic0
Junior

Další stránka