Poruchovost K750i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod honzapm 26. 1. 2006 13:39

Během jednoho měsíce si dva moji kamarádi koupili SE K750i. Neuběhlo ani několik týdnů a oba svůj telefon reklamují. Jelikož jsem o 750 uvažoval jako o svém příštím telefonu, zajímalo by mě, jaké zkušenosti s poruchovostí K750 máte vy. Je to kolem mě náhoda, anebo jsou opravdu tak poruchové?
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod fales 26. 1. 2006 13:41

Kamarad ma K750i uz asi 3 mesice a vse funguje bez problemu... :roll:
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 26. 1. 2006 13:44

To bude náhoda. Znám několik lidí s K750 (nebo D750 či W800, což je prakticky to samé) a zatím vše OK. Já už ho mám cca půl roku a nemůžu si stěžovat.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chrepet 26. 1. 2006 13:49

Mam D 750 od srpna 2005 a pracuje bez nejmenší chyby. Mužu jen doporučit. :tleskani
chrepet
Junior

Odeslat příspěvekod stewo99 26. 1. 2006 13:50

Ja mam K750i asi pol roka a uz ma pekne zerie joystick ... raz ide potom zas nie. dalej sa mi stava ze telefon zamrzne ked pouzijem tlacidlo s funkciami nad joystickom... vacsinou pri pocuvani hudby. a este nieco by som mu vytkol, dostava sa mi pod sklo na display prach a uz sa ho tam nazbieralo hodne. inac vpohode telefon ... avsak chcelo by to nieco nove
stewo99
Junior

Odeslat příspěvekod Head 26. 1. 2006 13:55

Mám K750i asi dva měsíce, žádný problém, ale je to druhá, co mám, protože první mi nevydržela ani den, po vysunutí paměťové karty se už nerozjela, ale telefon mi byl vyměněn kus za kus a od té doby žádné problémy nemám
Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, thats why it's called the present
Head
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod will27 26. 1. 2006 13:58

Kazdej telefon,kazdy znacky se muze pokazit.... A K750 se toliko prodava,ze je jasny,ze sem tam se nejaka pokazi.... Ja bych v tom nic jinyho nehledal... Kor kdyz se K750 prodavaji tuny....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod qetuo 26. 1. 2006 13:59

v tom joistiku je prach,stečí ho pod tlakem vyfoukat
qetuo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YAMATO 26. 1. 2006 15:47

Nefoukej! Radím ti dobře, nefoukej! Já to taky dělal, ale když jsem nedávno viděl fotku, jak to vypadá pod krytem, tak už nikdy. Ten prach jde sice z joysticku pryč, ale ne ven, ale na klácesnici atd. A samozřejmě se něco dostane i na display. A co tedy dělat? Vysávat! Silný vysavač a je to!
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod trent 26. 1. 2006 15:51

Já ho mám od září a vřele doporučuji.Jediné slabší místo je opravdu joystick.Jinak je to pohoda.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
Junior

Odeslat příspěvekod RaulCiosk 26. 1. 2006 15:56

Joystick je velká slavina všech Sony Ericssonu. Kamarádi mají 750 ve všech podobách a některé zlobí méně, některé víc. Pravdou je, že já když jsem vybíral telefon, tak jsem vzal 6230i právě kvůli tomu joyi a taky kvůli zvyku na značku :-) Co já si pamatuju, tak problémy s joyem se táhnou už od dob T610, nemyslíte? Udělají s tím konečně pánové u Sony něco?
6233 MicroSD 2GB
6234 MicroSD 512MB

HS-6 + HS-26W
RaulCiosk
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 26. 1. 2006 16:01

Však dělají. Poruchovost se zcela jistě snižuje, to je jisté. U posledních typů to je výrazně lepší. Jenže joystick je prostě víc zranitelný. Ale zase lépe ovladatelný...vždy je nějaké pro a proti.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod trent 26. 1. 2006 16:03

To ale není problém zančky, ale problém konstrukce a systému.Joysticky jsou problém u všech telefonů.Mě jsem alcatel ot 501 a tam mi taky zlobil.Pak t610 a k700i a tam nebyl jediný problém...Až teď u k750i.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 26. 1. 2006 16:07

Právě, přesně tak...nevím, proč jsou joysticky kritizované jen u SE, když jinde to není lepší.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gromm 26. 1. 2006 16:11

Já - K750i - pohoda
Táta - W800i - pohoda
:wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Další stránka