Špuntíky ke sluchátkům W800i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jvitek 30. 1. 2006 20:24

Kde sehnat náhradní gumové špuntíky ke sluchátkům od SE W800i (HPM-70)? Nemají je ani v servisu (GSMobil V Jámě)... Myslím, že ztratit špuntík není až tak těžké, stačí tahat sluchátka z kapsy :cry: Sehnat je se mi ale zatím nepovedlo :hm Máte nějaké zkušenosti? Se ztrátou nebo sháněním?
Stupid Is As Stupid Does
jvitek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 1. 2006 20:34

Tady se na to už někdo ptal, ale odpověď je dost nejasná :hm žádné sluchátka s podobnými špunty jsem nenašel...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dolnajs 30. 1. 2006 21:02

Podobně vypadala nějaká sluchátka od Sony, ale nevím který typ. Vypadaly skoro stejně jak sluchátka od SE.
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jajar 30. 1. 2006 21:59

http://www.audioexpert.cz/prenosna-sluc ... mdr-ex51lp

a krk bych za to nedal, že HPM-70 jsou ta samá sluchátka, jen patřičně uzpůsobená k W800i. Ale zmínka o náhradních nástavcích bohužel žádná (ani v jiných shopech)...
Sony Xperia Z1 Compact
Dell Latitude E6540
Jajar
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 1. 2006 22:06

No nevím, já bych se zkusil zeptat v nějakém tom větším elektru poblíž a vzít s sebou vzorek špuntu, v e-shopech to asi mít nebudou... Oba špunty střední velikosti už jsem dodělal (jeden vypadává a druhý mi někam utek) - ta menší velikost drží o něco líp, ale stejně se po něčem taky poohlídnu :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jajar 30. 1. 2006 22:15

Mno je pravda, že přímo v prodejně by nějaká šance být mohla, chtělo by to pro začátek zkusit přímo SONY, potom teprve nějaké všestranější prodejny...

BTW: zajímavé, ještě jsem nenarazil snad na nikoho, kdo by používal jiný, než zrovna ten základní (střední) nástavec. Ale asi je fakt nejideálnější, sám jsem dělal "třídenní" pokusy (každý den jiný nástavec) a stenjě nakonec zvítězily právě tyto :) .
Sony Xperia Z1 Compact
Dell Latitude E6540
Jajar
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 30. 1. 2006 22:15

HPM-70 su sluchatka Sony MDR-EX71SL dizajnovo upravene pre SE. Nahradne spunty sa kupit nedaju, treba kupit nove sluchatka. Uz som sa na to pytal vo viacerych predajniach (aj Sony centrach) a volali aj niekam do Sony, bolo to sice ohladom 71SL, ale myslim, ze s HPM-70 to bude to iste (Sony ako Sony). Takisto ked som si chcel objednat nove dialkove ovladanie k Sony MD tak mi povedali, ze musim kupit novy MD. (trochu odbocenie)
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 1. 2006 22:19

Jajar: No vidíš, a já radši používám ty menší :) ty větší jsem se ještě neodvážil nasadit :)

Makaveli2Pac: :( tak to už asi zbývá jen bazar...
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 30. 1. 2006 22:24

jj, treba este skusit bazar, alebo sa niekoho spytat ci nepreda medium velikost (takto to vyriesili na inom fore). inac kupou HPM-70 som vyriesil oba moje problemy: spunty z HPM-70 sa daju pouzit (pochopitelne) aj na 71SL a nove dialkove nepotrebujem, lebo namiesto MD mam telefon...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 30. 1. 2006 22:32

A jakou velikost sháníte? Třeba mě ty malý z uší padají, tak bych je někomu mohl darovat. :)
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jvitek 31. 1. 2006 08:14

No, vidím, že to nebude jednoduché. Asi si za $12 pořídím Koss Spark Plug, tam není co ztratit 8)
Používám střední velikost. Zkusil jsem ty malé a docela to jde. Myslím, že místo té obří velikosti by mohli dodávat spíš dva páry těch středních...

Včera jsem napsal na support SE, jsem naa ně zvědavý. Když mi zlobil FW, napsal jsem jim, mezitím to vyřešil přes fóra- nahrál nový FW - a za tři dny mi přišla odpověď, že s tím musím do servisu :tleskani

Díky za rady :mrgreen: , zkusím se zeptat v Sony a napíšu sem jak to dopadlo. Určitě není málo lidí co by náhradní špuntíky ocenili
Stupid Is As Stupid Does
jvitek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YAMATO 31. 1. 2006 12:42

Tak to dej vědět, jak dopadneš. Taky jsem už jeden ztratil, naštěstí jsem měl druhý pár, vyměněný za jiné. Ale rezerva by se hodila, určitě nevydrží napořád...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jvitek 31. 1. 2006 14:03

SE support:
dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.
Zkuste se, prosim, obratit jeste na druhy autorizovany servis:
Britex spol. s.r.o., M.Horákové 125, Kladno, tel. 312 242 416-419
Pokud servisni strediska nahr. dily nemaji, at je objednaji. Jedna se zaroven o nase autorizovane prodejci a objednavku nahr. dilu a prodej maji v kompetenci. Spolecnost Sony Ericsson se sama vlastnim jmenem na ceskem trhu prodejem nezabyva.
:shock:

Nějak už nemám sílu řešit dva dny blbé špuntíky :cry: napsal jsem jim a taky do ElviaPro servisu, uvidíme :oboze
Stupid Is As Stupid Does
jvitek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfov 31. 1. 2006 14:19

jvitek píše: Asi si za $12 pořídím Koss Spark Plug, tam není co ztratita/quote]

Tak to mi rekni odkud?Ja je videl nejlevneji kolem 850,vetsinou ale stoji do 900...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod globalplayer 31. 1. 2006 14:28

v poluse v blawe v sony predajni tie spunty mali....ale neviem za aku cenu,to som nezistoval
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Další stránka