synchronizace k750i a pc

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tiborek 7. 2. 2006 18:13

omlouvam se jestli to tema tu už někde je ale asi neumim použivat hledani protože sem proste nic nenašel. chtěl bych poslat kontakty z telefonu do pc. ale treba do excelu a ne do outlooku tam je to takove neprehledne. a taky zpravy ukladat do pc. ale nevim proste co otevřit a kam a hlavne jak to z toho telefonu do počítače dostat. tak snad mi poradite, diky
Tiborek
Junior

Odeslat příspěvekod OndraFF 7. 2. 2006 19:48

Zkus myPhone Explorer! Stahuj na http://www.k750i.net
OndraFF
Junior

Odeslat příspěvekod mbiba 7. 2. 2006 20:03

no z outlooka to do excelu dostaneš přes export kontaktů do csv, to otevře excel... Ale je fakt, ze myPhoneExplorer umi vsecko tak na co export do outlooku :-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Junior

Odeslat příspěvekod Tiborek 7. 2. 2006 20:07

tak jako já mám normálně software od SE ale prostě ta synchronizace je taká vadná. jestli tam třeba nejde někam zadat kam se to má zkopírovat
Tiborek
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 2. 2006 01:41

Presne tak.Ta synchronizace je vadna a nechapu,proc s tim neco neudelaji.Kdy uz bude konecne neco jako sync u wm...
Ja jinak pouzivam MPE a jsem naprosto spokojeny.
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod The_ERROR 8. 2. 2006 04:58

A co zkusit Float Mobile Agent? Je zadarmo a mnohdy nemá ani u komerčních programů konkurenci!!!
The_ERROR
Junior

Odeslat příspěvekod vilém (novy) 10. 2. 2006 09:40

přesně. stáhni si semanii FMA2 + češtinu a budeš synchronizovat raz dva. stáhnul jsem si to včera, a lepší správu telefonu si neumím představit. můžeš snychronizovat buď přímo do FMA nebo do outloku, stahovat sms z mobilu atd atd. opravdu doporučuji
vilém (novy)
Kolemjdoucí