Přicházející modely SE k790i a k800i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Který z těchto dvou modelů zvolíte?
k790i 36 %  19%  [ 36 ]
k800i 153 %  80%  [ 153 ]
Celkem hlasů : 189

Odeslat příspěvekod pukyyy 8. 4. 2006 08:40

Podla mna je
tiez moc pekny.Teraz mam W800-ku,ale hned v juni ako bude v predaji,tak ho menim!
pukyyy
Junior

Odeslat příspěvekod pukyyy 8. 4. 2006 08:44

.
pukyyy
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 8. 4. 2006 09:04

Cafte.Tak este raz:-).Uz fakt by tam mohli konecne dat aj office sadu ako Word,Excel a Acrobat.Myslim,ze uz aj displey bude optimalny.Nemaju sa na co vyhovarat.Ci fakt sa to da urobit iba pod symbianom?Ako to potom,ze na siemensoch to ide aj v Jave?Hm?Lebo ak by toto fungovalo,ani by som nerozmyslal nad smartphones.Teraz ma dost laka aj N80,ktora ma za taky tyzden vraj uz byt tu,ale 25000,-Sk sa mi za nu zrovna davat nechce.Tato k800 bude mat rozumnu cenu 17000,-Sk.Co sa este da.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod X-HURD 10. 4. 2006 15:01

Makaveli2Pac: pěkná fotečka :wink:

Mně osobně jak jsem viděl k800i poprvé, tak se mi nelíbila. No... ale teď... ten mobil musím mít!! Sakra 3,15 Mpix. a ten display... Jediné co mě trochu štve jsou ty karty. MS micro! Teď používám K750i kde je MSPD, takže si budu muset sehnat novou kartu :? !
X-HURD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gromm 10. 4. 2006 16:05

No to jo. Až bude K900i, tak určite budou jiné pametovky (:D).
Asi Memory Stick Ultra Micro...:D
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 10. 4. 2006 16:44

No samozrejme, aby nahodou nesly pouzit uz drive zakoupene karty. A ta nova bude urcite jen v novem modelu od SE, aby nesla nedejboze pouzit i v necem jinem...
Ale coz...sou to jen prachy:)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vector 18. 4. 2006 15:12

Na stranke Sony Ericssonu v slovenskej verzii nie je ako jeden z prichadzajucich mobilov napisany K800i iba K790i. V ceskej verzii su uz zobrazene obidva telefony. Znamena to teda, ze sa K800i na Slovensku nebude predavat, alebo co?
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 18. 4. 2006 15:45

Zatial som sa na ziadnom slovenskom serveri jednoznacne nedocital, ze ci sa oba modely budu u nas predavat, no toto nasvedcuje tomu, ze K800ka sa na nas trh oficialne nedostane... No uvidime, ale bola by to skoda. Mozno, ze treti operator ju bude ponukat....
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Vector 18. 4. 2006 15:53

Hmm treti operator, ak vobec bude a hlavne key bude. Ale ved by bola skoda keby sa K800i nepredavala na nasom trhu. Ved uz obidvaja operatori spustili 3G siet, sice T-Mobile pomenej, ale aj tak si myslim, ze by sa ten telefon na slovenskom trhu ujal.
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 18. 4. 2006 16:05

Aj mne sa to zda byt cudne, reklama Orange 3G je teraz vsade a myslim si, ze keby Orange v lete zamava v reklame s K800kou (a nie s volakou predrazenou Nokiou), tak by mu to dost pomohlo. (Ak by T-M ostal pri K790ke).
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Vector 18. 4. 2006 16:34

Suhlasim s tebou.
Teraz som si spomenul, mozno sa mi to len zda, ale vidi sa mi, ze este niekedy pred 2-3 tyzdnami som tu K800i na slovenskej verzii stranok SE videl ako model, ktory *Coskoro pride. Zda sa mi, ze tam boli obidva modely K800i a hned vedla K790i. No dnes je tam uz len ta K790i.
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Lysohlavec 19. 4. 2006 16:38

cital som na nete ze telefon ma len slot na tu pametovku a kartu neobsahuje, viete o tom nieco viac?
Lysohlavec
Junior

Odeslat příspěvekod Vector 19. 4. 2006 18:29

Tam sa bude davat novy typ pametovych kariet Memory Stick Micro a pravdepodobne nebude obsahom balenia telefonu pri kupe :(
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod Lysohlavec 20. 4. 2006 00:22

tak to je dost onicom, hned prva vec co ma od toho fonu odradza, ved co mi bude z pamete 64mb ak nebudem mat pametovku?
Lysohlavec
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 4. 2006 00:38

A není to lepší, že se cena nenavýší o cenu za nějakou 64 MB kartu (víc bych nečekal) a ty si koupíš takovou, jakou budeš potřebovat?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka