pomooc te mi...Dnes mi spadnul poprvé K700i a je tlošku vzádu pod tím znakem Sony Ericssonu poškrábanej a i malililinko na foťáku na tom kroužku,ale zatím funguje.... Chci se zeptat co mám dělat...jestli si mám koupit nový kryt(ale bojím se toho sundávání krytu)a nebo to mám nějak zalepit??MOoooc Děkuji
Usmívej se....to většinu lidí rozhází,protože nebudou vědět co si o nich myslíte:-D
No hlavně přídeš o záruku. Ale sice jsem to nezkoušel. Ale lidi mi řikali že je to jen o něco složitější než T610, ale tu jsem míval a nikdy se mi ho nepodařilo "obnažit"...
No, pokud chceš nový kryt, tak originál koupíš za pouhých 800 kč sice se prodávají neznačkové, ale ty stojí za nic, kvality originálu nedosahují ani náhodou. Takže jestli ho nemáš totálně dorasovaný, tak bych to nechal být
ja som mal k700i a podarilo sa mi ho rozobrat ale je to dost zlozite, treba len prist na tu spravnu fintu a vediet kde co a ako odsuvat. Ja som ho otvaral prvy krat s vreckovym nozikom asi 10 minut ale podarilo sa mi to a vobec som ho neposkodil