Pomoooc spadl a odřel se mi SE K700i...

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod -I-BaJuSh-I- 19. 4. 2006 13:11

pomooc te mi...Dnes mi spadnul poprvé K700i a je tlošku vzádu pod tím znakem Sony Ericssonu poškrábanej a i malililinko na foťáku na tom kroužku,ale zatím funguje.... :oboze Chci se zeptat co mám dělat...jestli si mám koupit nový kryt(ale bojím se toho sundávání krytu)a nebo to mám nějak zalepit??MOoooc Děkuji :hm :cry: :cry: :cry:
Usmívej se....to většinu lidí rozhází,protože nebudou vědět co si o nich myslíte:-D
-I-BaJuSh-I-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod YAMATO 19. 4. 2006 13:16

To asi můžeme těžko posoudit, když nevíme, jak je poškození velké. Ale jestli je jen trochu poškrábaný, tak nevím, co chceš případně zalepovat?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod -I-BaJuSh-I- 19. 4. 2006 13:21

Mno má tam pár takovejch bílejch čárek...a je to těžký ho odkrytovat?? :cry: :cry: :cry:
Usmívej se....to většinu lidí rozhází,protože nebudou vědět co si o nich myslíte:-D
-I-BaJuSh-I-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Farley 19. 4. 2006 13:35

No hlavně přídeš o záruku. Ale sice jsem to nezkoušel. Ale lidi mi řikali že je to jen o něco složitější než T610, ale tu jsem míval a nikdy se mi ho nepodařilo "obnažit"... :-)
Farley
Junior

Odeslat příspěvekod -I-BaJuSh-I- 19. 4. 2006 13:37

ach joo....a kdybych si koupila celej kryt a dala tam ten jenom na baterku taky bych přišla o záruku?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A taky ho máte poškrábaný??
-I-BaJuSh-I-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Seroquel 19. 4. 2006 13:47

Pokial som to spravne pochopil, tak si poskriabala, len kryt na baterku, tym ze vymenis tento kryt zaruku nestratis.
Seroquel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -I-BaJuSh-I- 19. 4. 2006 13:52

A pokud bych vyměnila celej zadní kryt??a jak se sundá zadní kryt??musí se zvlášť ten foťák nebo s něčím dohromady?? :hm
-I-BaJuSh-I-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JiRiK_21 19. 4. 2006 13:56

No, pokud chceš nový kryt, tak originál koupíš za pouhých 800 kč :D sice se prodávají neznačkové, ale ty stojí za nic, kvality originálu nedosahují ani náhodou. Takže jestli ho nemáš totálně dorasovaný, tak bych to nechal být :)
JiRiK
JiRiK_21
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 19. 4. 2006 13:58

-I-BaJuSh-I- píše:A pokud bych vyměnila celej zadní kryt??a jak se sundá zadní kryt??y/quote]

http://semania.mobilmania.cz/content/view/838/2/
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod -I-BaJuSh-I- 19. 4. 2006 14:09

hmmm díky...tak si ho asi nechám no poradím se z bráchou!!a v jakým ho máte vy stavu??? :cry: :eh
-I-BaJuSh-I-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod unitrak 19. 4. 2006 14:42

Bud se s tím smiř a nebo kup nový kryt !
Nokia 5110->Nokia 3210->Nokia 3410->Siemens MC60->SonyEricsson K750i->SonyEricsson C902
HW: SE C902 | FW: R3CA038 | + 2GB SanDisk
unitrak
Junior

Odeslat příspěvekod Lysohlavec 19. 4. 2006 15:22

ja som mal k700i a podarilo sa mi ho rozobrat ale je to dost zlozite, treba len prist na tu spravnu fintu a vediet kde co a ako odsuvat. Ja som ho otvaral prvy krat s vreckovym nozikom asi 10 minut ale podarilo sa mi to a vobec som ho neposkodil
Lysohlavec
Junior

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 19. 4. 2006 15:43

A to je to poskrabani tak veliky ze to chces prekrytovat? Jestli jo a necejtis se na to tak se koukni na SEManii, tam ti s tim nejlip pomuzou
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vizitix 19. 4. 2006 16:08

SE mania!!!

jinak.,já oh mám v perfektnim stavu..
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 19. 4. 2006 16:13

Jestli je tlošku škráblej tak to snad tolik nevadí, ne? Radši to nech bejt, než to překrytovávat a oddělat něco dalšího:P
Zelik
Junior

Další stránka