Ukradli mi mobil

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod patrik3200 21. 4. 2006 15:49

Ukardli mi fon SE k700i viem ze svoj mobil uz spet nedostanem ale checem tomu ko****vi v*****t zivot tak aby s tym mobilom spominal na mna. niekde som cital ze sa da dajak vyrobit dosku s tym istym imei cislom a ze ak ja prvy sa prihalsim k sieti a druhy fon sa uz nebude moct prihalsit ci jak je to prosim pomozte
NOkia3330 -> NOkia3200 -> SEK700i -> NOkia6230i ->uvidime :0
patrik3200
Junior

Odeslat příspěvekod mirek6600 21. 4. 2006 16:41

Tak to je pekna blbost a navic imey jde zmenit a zlodej si muze vesele volat.Proste se snim rozluc a kup si jinej.Jediny co muzes udelat tak zajit na policii a nahlasit to sice je miziva sance ze ti ho najdou ale treba se stane zazrak. :)
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod jojo1992 21. 4. 2006 17:10

Üz stoho nic nebude kup si novy nahlas to aj operatorovi svojmu mozu vystopovat pokial je amater vyskusaj vsetko mozne to bude zazrak
jojo1992
Junior

Odeslat příspěvekod Yarda_cz 21. 4. 2006 18:37

Zkus projít bazary v okolí, budeš mít větší šanci se sním někdy setkat
Yarda_cz
Junior

Odeslat příspěvekod salex 21. 4. 2006 18:40

FILEPROTEKT je tá aplikácia
Čo nemôžeš urobi? dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
Návody na všetko pre MOTO

Programy pre MOTO
salex
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 21. 4. 2006 19:26

Jo projdi bazary v okoli, treba ho nekde potkas... ale spis se porozhledni po necem novem...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wolfik2 22. 4. 2006 11:29

No len v tom bazari ho tiez nemusis spoznat ak si ho mal ako tak zachovali, no a dalsia vec je ta, ze ked niekto donesie do predajne/bazaru nejaky telefon bez krabice tak ludom v predajni/bazare tiez trkne v hlave :idea: , ze asi s tym telefonom nieco bude. No ked ho uz aj od zlodeja odkupia, tak prve co urobia tak prehraju IMEI, zmenia kryt ak bol doskriabany a az tak ho vylozia do vykladu, tzm.
, ze ten telefon sice uvidis ale ani ta len nenapadne, ze moze byt tvoj.
SE T630 (R6C005)
SE K700i (R2AE033)
SE K750i (R1J002)
SE GE900 (R2N002)
+ BT MSI PC2PC (MS-6967)
wolfik2
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 22. 4. 2006 16:46

Škoda jen, že výrobci spolu s operátory "podporují" zloděje. Už by dávno mělo technicky jít zneprovoznit ukradený mobil. Když to jde u SIM kret, proč by to nemohlo jít i u mobilů :?: ´Já bych si klidně i tisícovku připlatil k ceně, když bych věděl že pro potencionálního zloděje je bezcenný! :twisted:
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slávek 23. 4. 2006 16:19

Zablokovat tel. může operátor už dávno, stejně jako vyhledat, není ale zájem ze strany operátora, stejně tak policii tel. nevyhledají pokud není účasten závažné trestné činnosti, u nových tel. není jednoduché změnit imei a ani se to finančně nevyplatí. Na takové 3310 změním imei během 15 vteřin přes počítač, ale u 6230 se musí vyměnit, jak říkáme, celý čip end dejl. To už není zadara a málokdo to umí nebo spíš na to není vybaven.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maco8 23. 4. 2006 17:43

A zmena imei je trestny cin!A ta aplikacia to ide len u fonou zo simbianom nie?
maco8
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Daniela 23. 4. 2006 18:13

jde to ho najít,pro operátora je to hračka,ale proč....?Musíš si koupit nový a to je přece kšeft,co je operátorovi do toho...měl jsem stejný problém,ovšem policie je na ......,něco jsem se o tom dozvěděl,pokud se mobil přihlásí/první se hlásí číslo IMEI /potom to ostatní a dá se to dobře lokalizovat,nedávno byl článek v iDnes a tam to poměrně dobře popsal policista,ale je to zdlouhavá práce.Přeji,aby se ti to podařilo najít,já přišel taká o K700i,ale to mě stál nějakých 14 litrů
Daniela
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NicolasB 23. 4. 2006 18:34

jo tak to naštve
NicolasB
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 23. 4. 2006 18:49

Je to kolotoč: Zloději kradou mobily, protože maj odbyt v bazarech zastavárnách, ty mají odbyt, protože tam lidi chodí kupovat kradené mobily atd. :twisted:
Mike-biker
Pokročilý