Váš názor na W850i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Goddmetal 17. 10. 2006 20:58

No prave toho se obavam, ze nebude, podle toho co pisou ostatni..Ale ja stejnak saham pk k800i..
Goddmetal
Junior

Odeslat příspěvekod petriks-x 13. 7. 2007 21:02

Ahoj, omlouvám se, jestli se tato otázka tady řešila, ale nemohl jsem najít odpověď. Chtěl bych se zeptat, jestli tento telefon umí přetáčet video? Dík za odpověď :D
petriks-x
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 13. 7. 2007 21:09

Samozřejmě, že umí. 8-)

Odeslat příspěvekod petriks-x 13. 7. 2007 21:22

Mohl bys mi PLS říct jakým tlačítkem, kámoš mi tvrdí, že to nejde. Dík
petriks-x
Junior

Odeslat příspěvekod Tamasha 14. 7. 2007 10:52

Jo, hezký kousek, ale ve své podstatě SE K750i je na tom podobně :D
... když budu chtít, tak mám do minuty změněné menu podle mých představ :D a taky toho využívám :D
... foťák? 2Mpix. - no, čekala jsem už něco lepšího :D Motorola dělá s Kodakem na mobilu d 5Mpix.
... ostatní funkce ani nepotřebuju :D takže pro mě by koupě neměla cenu; úspěch? no to nevim, ale u mě úspěch neni :D líbí se mi, to jo, ale čekala bych lepší funkce :D a co si o něm myslím? SE udělal trošku krok zpět - ale někomu to může vyhovovat ;)
// ZMĚNA: Už NEJSEM TAMASHA, ale JSEM NAJJA... Profil (WWW).
Tamasha
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 14. 7. 2007 11:32

petriks-x píše:Mohl bys mi PLS říct jakým tlačítkem, kámoš mi tvrdí, že to nejde. Díke/quote]

Dlouhým podržením šipek na hlavním směrovém kříži - vždy těm horizontálním vůči orientaci obrazu (záleží na tom, zda přehrává videoklip na výšku nebo na šířku v režimu full screen).

Odeslat příspěvekod wesloo 28. 7. 2007 17:43

Důležitý detail: přetáčení (směrovou klávesou jak píše Majkl) funguje jen v aplikaci Video Player (Videopřehrávač), kterou najdete v menu Entertainment (Zábava). Přímo v prohlížeči souborů sice video přehrajete, ale nepřetočíte, ani si jej nedáte přes celý displej.
wesloo
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 28. 7. 2007 21:02

Na tento důležitý detail už jsem Petrikse upozorňoval, dokonce mu zkopíroval kus manuálu. Nicméně spustit video v celoobrazovém režimu lze i ve Správci souborů - je jen třeba před spuštěním přehrávání přepnout zobrazení na šířku.

Předchozí stránka