Rozebrat K700i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukyto007 5. 6. 2005 14:14

Svého času jsem na nějakém webu četl návod jak rozebrat SE K700i. Bohužel teď, kdy bych se o to chtěl pokusit, jsem ten web resp. ten návod již nenašel....nevíte o něm někdo prosím...děkuji za odpovědi...
lukyto007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filda 5. 6. 2005 16:27

Radim dobře. Nerozebírej ho! Akorát ho zničíš
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod ice.dogg 5. 6. 2005 17:27

ja mam navod: vyjmi baterku z mobilu a zacni hazet mobil o zed dokud se nerozpadne...a je to mas ho rozebranej!!!
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 5. 6. 2005 17:36

Model K700i jde rozebrat celkem snadno. Sejměte kryt baterie, tu následně také vyjměte. Na pravé i levé straně telefonu naleznete po čtyřech šedivých pacičkách, které musíte úzkým šroubovákem odsunout směrem ven a přitom vytahovat přední kryt telefonu. Jen nezapomeňte na ty malé u konektoru - jsou více zapuštěny.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod lukyto007 7. 6. 2005 06:42

Díiky za solidní odpověď, musím to zkusit poslední dobou se mi stává, že mi vynechává joystick v těch nejpotřebnějších směrech (dolů a doleva). Bohužel telefon používám jako služební a teď nemám náhradu abych ho na měsíc strčil do servisu...pár hodin na rozebrání to vydrží, ale když se to nepovede to bude průs.. . Díky zatím.
lukyto007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petulinek 7. 6. 2005 13:49

http://www.semania.com

//dolnajs: Uvadejte prosim prime odkazy na konkretni clanky, ktere se danou problematikou zabyvaji. Tento odkaz nema zadnou informacni hodnotu!
petulinek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 7. 6. 2005 13:57

joystick ti nejde dolu a doleva ? mam UPLNE stejnej problem- jdu si k Oskarovi pro deset tisic (uz sem ho mel 3x kvuli tomu v servisu)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod adamek.jan 7. 6. 2005 16:53

Pokud ten telefon rozeberes Ty (nedas ho do servisu), ztracis tim zaruku na nej.
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukyto007 7. 6. 2005 18:19

Jo to já vím, ale mám určitou zkušenost, že když to udělám opatrně tak na to nikdo nepřijde. Velmi často to ani nikdo nezkoumá, jestli byl telefon rozebrám pokud jaksi nejeví viditelné známky nějakého nasilného vniknutí....rvát to nebudu, uvidím jak to půjde a když to nepůjde tak šup do servisu. Bohužel :(
lukyto007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daft 16. 6. 2005 15:37

Držte se, prosím, tématu. OT příspěvky budou mazány.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Wellbloud 30. 11. 2005 19:40

Chtel bych se zeptat, udelal jsem vsechno podle Vaseho popisu, to znamena odsunul ty packy a odejmul cast toho predniho krytu, ale nahore nad displayem ten predni kryt jeste neco drzi a nejde to sundat a nechci to rvat nasilim abych neco nezlomil.

Poradte jak na to. Diky
Wellbloud
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 30. 11. 2005 19:55

No koukám, že máme všichni stejný problém s Joystickem. Jak ten telefon máte dlouho? Já ho mám někdy od září-říjen 2004. Do servisu také nechci......30 dní je dlouhá doba.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Wellbloud 30. 11. 2005 19:58

Ja problem s joystickem nemam, ale mam silene moc prachu pod displayem a s tim se mi fakt do servisu nechce, mam ho od minulyho leta.Nemuzu to proste sundat, podle toho navodu jsem to udelal, ale dal s tim nehnu. :(
Wellbloud
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wellbloud 30. 11. 2005 20:53

Poradite?
Wellbloud
Kolemjdoucí