Už sa vám niekomu stalo, že musel sluchátka HPM-70 reklamovať? Aká bola závada? Ako to dopadlo?
Tu je moj pribeh:
Dnes je ten den D, den, na ktory som cakal, odkedy som tieto sluchatka vybalil. Hned ako som ich "osahal" som vedel, ze ten kabel dlho nevydrzi, hlavne na tych 2 miestach, z kade jednotlive sluchatka vystupuju. Po skusenostiach s viacerymi predoslymi sluchatkami som preventivne obviazal miesta najvacsich ohybov izolackou, aby som tie "najostrejsie" ohyby eliminoval. Dnes rano idem do skoly a zistim, ze lave (to kratsie) sluchatko nehra. Po prichode domov som izolacku odstranil a neverim vlastnym ociam. Ta umela izolacia hned v mieste vystupu sluchatka vo vacsej casti zlomena, krasne mozem vidiet kablik co je vo vnutri, no nanestastie preruseny. Taktiez kabel praveho sluchatka v mieste vystupu zlomeny, no to hra normalne, kabel je neporuseny. Vedel som ze ten kabel je velmi zle vyrieseny, no necakal som, ze sa az tak rozlame a este k tomu porusi aj kablik vo vnutri. Sluchatka som nemal nikdy naskladane vo vrecku, vzdy som ich mal bud okolo krku, alebo doma vystrete na stoliku, zaobchadzal som s nimi co najjemnejsie a takto dopadly... Sluchatka som kupil na Cybexe, niekedy v oktobri.
Co myslite, mal by som sancu uspiet pri reklamacii?