Reklamácia HPM-70

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 2. 6. 2006 13:16

Už sa vám niekomu stalo, že musel sluchátka HPM-70 reklamovať? Aká bola závada? Ako to dopadlo?

Tu je moj pribeh:
Dnes je ten den D, den, na ktory som cakal, odkedy som tieto sluchatka vybalil. Hned ako som ich "osahal" som vedel, ze ten kabel dlho nevydrzi, hlavne na tych 2 miestach, z kade jednotlive sluchatka vystupuju. Po skusenostiach s viacerymi predoslymi sluchatkami som preventivne obviazal miesta najvacsich ohybov izolackou, aby som tie "najostrejsie" ohyby eliminoval. Dnes rano idem do skoly a zistim, ze lave (to kratsie) sluchatko nehra. Po prichode domov som izolacku odstranil a neverim vlastnym ociam. Ta umela izolacia hned v mieste vystupu sluchatka vo vacsej casti zlomena, krasne mozem vidiet kablik co je vo vnutri, no nanestastie preruseny. Taktiez kabel praveho sluchatka v mieste vystupu zlomeny, no to hra normalne, kabel je neporuseny. Vedel som ze ten kabel je velmi zle vyrieseny, no necakal som, ze sa az tak rozlame a este k tomu porusi aj kablik vo vnutri. Sluchatka som nemal nikdy naskladane vo vrecku, vzdy som ich mal bud okolo krku, alebo doma vystrete na stoliku, zaobchadzal som s nimi co najjemnejsie a takto dopadly... Sluchatka som kupil na Cybexe, niekedy v oktobri.

Co myslite, mal by som sancu uspiet pri reklamacii?
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod sek750 2. 6. 2006 13:37

zkusil bych to.........a uvidis.......
sek750
Junior

Odeslat příspěvekod Yarda_cz 3. 6. 2006 15:53

Mel jsem je pred mesicem na reklamaci, u fastportu taky prerusený levý sluchátko, ale nic viditelnýho. Poslali obratem celý nový, komplet i s redukcí.
Yarda_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Ondřej Čada 4. 6. 2006 10:46

:hm To je zajímavý...
Mně taky přestalo hrát levý sluchátko, ale odpojil jsem to od telefonu a znovu zapojil a už fungovaly obě.
Yarda_cz: Ty máš v podpisu odkaz? Já myslel, že je to zakázaný...
"I carried a torch for you through the wind and rain,
I'll never forget you, but I won't see you again." - PHIL COLLINS
Ondřej Čada
Junior