K750i a externí klávesnice

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod meiilban 2. 6. 2006 17:10

Brý den vespolek,
chtěl bych se zeptat zda-li existuje na SE K750i externí plnohodnotná klávesnice jak onapř. k NOkii N70 apod. předem dík :)
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 2. 6. 2006 17:38

Pochybuji. Leda tak neoriginální; na stránkách SE jsem nic nenašel.
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod meiilban 2. 6. 2006 21:27

A co ty klávesnice vod nokie? já nevim ,ale pokud vim tak to de přes BT a to je ve všech founech stejný ne?
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Dragonnx 3. 6. 2006 22:05

Nevím, co myslíš pod pojmem "externí klávesnice", ale tady jsem našel černé barvy:
http://i-obchod.cz/product.asp?productid=93180

A tady stříbrné:
http://i-obchod.cz/product.asp?productid=93180
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 3. 6. 2006 22:16

Ne, on myslí něco jako normální PC klávesnici spojenou s mobilem přes BT... SE takovou funkci nemá.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dragonnx 3. 6. 2006 23:41

hot_spot píše:Ne, on myslí něco jako normální PC klávesnici spojenou s mobilem přes BT... SE takovou funkci nemá. /quote]

Myslím, že už vím, co myslíš...není to např. něco takovýhleho:
http://i-obchod.cz/product.asp?productid=92326

??
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 3. 6. 2006 23:45

Joo...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TOMCAT.MIRA 4. 6. 2006 05:53

Tak klávesnici od NOKIE asi ke K 750i nepřipojíte, dle mojeho názoru má ovladače jen pro symbianové telefony. Kdyby to bylo jinak, opravte mne.
N 5110, Siemens C35i, N7110, ERICSSON R510m, N3310, Sony J6, Motorola T720i, N7650, N7210, N-GAGE, N2600, N3220, SE K 750i N6230; N3310, Nyní: N3410, N6230, N70, Fujistsu Siemens C 550
TOMCAT.MIRA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frankenstein... 4. 6. 2006 10:05

Nevidim prakticke uplatneni takove klavesnice u k750i....
Frankenstein...
Junior

Odeslat příspěvekod bourák 4. 6. 2006 11:11

Dragonnx píše:
hot_spot píše:Ne, on myslí něco jako normální PC klávesnici spojenou s mobilem přes BT... SE takovou funkci nemá. /quote]

Myslím, že už vím, co myslíš...není to např. něco takovýhleho:
http://i-obchod.cz/product.asp?productid=92326

??=/quote]
Jakej foun je u tý klávesnice?
"Je lepší shořet než vyhasnout."Kurt Cobain
bourák
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 4. 6. 2006 11:22

Bourak:Je to Nokia 6260.

Tu klavesnici ke K750i nepripojis, protoze do nej neni jak dostat ovladace. Snad jedine neco jako chatboard CHA-10, ale pro telefony s FastPortem...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod meiilban 4. 6. 2006 12:22

Děkuju moc všem za příspěvky, já ani nedoufal že se někdo vozve.... takže taková "pc" klávesnice pro K750i existuje???? :shock:
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 4. 6. 2006 12:28

PC az tak uplne ne, ale pro K750i to bohate staci, ta rozkladaci by byla dobra tak akorat, kdybys pracoval s Wordem apod., coz na tom SE asi nehrozi :)

Ten chatboard vypada takhle:
Obrázek

Ale je to hodne stary prislusenstvi a nevim, jestli se da nekde sehnat (treba neoriginalni) verze pro FastPort na K750i...

EDIT: jeste me napada oddelat z toho ten starej konektor a nejak tam pripajet ten novej, ale to uz je docela divoky a navic by to asi stejne nefungovalo :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod EKKAR 21. 12. 2009 16:32

Sice je to už skoro "promlčený", ale pokud by měl někdo zájem si zaexperimentovat, jednu tu klávesničku bych měl k dispozici a za symbolickou cenu (poštovné) ji přenechám - při osobním odběru zhola grátis. Případného zájemce prosím o SZ.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sasakr 21. 12. 2009 17:48

A to je tedy se starým konektorem že?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Další stránka