chcem si kupit SE W800i ale pocul som ...

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sarvi 11. 6. 2006 15:42

pocul som od jedneho ze ked ho pripoji na PC tak sa mu dakedy vypne ,a este ze ked do neho dava cele CD tak mu tam da napriklad len 3 pesnicky alebo tak.--je to len ojedineli pripad alebo sa to stava castejsie? :eh :| :?
sarvi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 11. 6. 2006 16:00

Takovádle chyba může být inviduální chyba u nějakého modelu. Nějaká chyba FW.
Nečetl jsem a ani neslyšel, že by tato chyba byla "evidována ve větším množství"...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotspot 11. 6. 2006 16:08

Obcas to delalo u starsich fw, od R1AA008 je to ale v pohode.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod betmenko 14. 6. 2006 22:00

tak isto to bolo obcas sposobene aj sandisk kartou, pretoze nie vsetky w800i mali original sony pamatovku. ale vacsinoou to vzdy vyriesil novy fw.
myslim skor ze teraz mas iny problem. na slovensku sa uz skoro vobec neda zohnat. konkretne v t-mobile je to po zlacneni velmi nedostatkovy tovar...
betmenko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 14. 6. 2006 23:26

betmenko píše:tak isto to bolo obcas sposobene aj sandisk kartou, pretoze nie vsetky w800i mali original sony pamatovku.

Tak hento je uplna somarina. Ci mal clovek v telefone kartu original SanDisk, alebo Sony (co tiez robi SanDisk), nic nemenilo na tom, ze pri firmware R1N035 sa taketo chyby vyskytovali. Taketo problemy ale firmware R1AA008 a novsie riesia.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Bubi200 15. 6. 2006 07:24

Tiez si myslim ze je to riadna somarina. Posprtaj sa tu po fore, je tu pisane ohladom tych pamatovych kariet. Co sa tyka toho prenosu mne to blblo dost cez usb, ale napriklad cez citacku pamat. kariet totalne v poho.Ale tak ti poviem, ono ti to zoradi podla interpreta do priecinkov. Mne to dost vadilo, ako ten pocet priecinkov. Ja si tie mp3 proste skopirujem priamo do mobilu. a potom si v prehravaci spravim zoznam skladieb.
Motorola T180 -> Trium Mars -> Siemens C60 -> Siemens MC60 -> Siemens Cxt 65 -> D750i /w800/ -> N80 -> N95 Sand
Bubi200
Junior

Odeslat příspěvekod Majik 15. 6. 2006 08:17

hmmm.. mozno to je somarina ale z praxe viem ze ked fw R1N035 nekorektne pristupoval k Sandisk karte tak k Sony pristupoval bez problemov... samozrejme nie vzdy.
SONY CMD 1000 => NK 5110 => NK 3310 => NK 6310i => NK 8210 => SIE S55 => SIE CX65 => SE D750i
Majik
Junior

Odeslat příspěvekod Bubi200 15. 6. 2006 08:50

Ale ved pre SONY vyraba karty sandisc...
Motorola T180 -> Trium Mars -> Siemens C60 -> Siemens MC60 -> Siemens Cxt 65 -> D750i /w800/ -> N80 -> N95 Sand
Bubi200
Junior

Odeslat příspěvekod efiniosko69 17. 6. 2006 12:36

jamam R1N035 a mne to tiez robilo a ja som si stiahol MXPHONEEXPLOLER.....a bez problemov slape
efiniosko69
Junior

Odeslat příspěvekod David Tichý 18. 6. 2006 12:39

omlouvám se že píšu do tohohle tématu ale nemohl jsem nio cjinýho najít!
Mám problém se sluchátky! Hraje mi jen jedno(to druhé hraje buď tiše nebo vůbec!) vezmou mi to když je půjdu reklamovat? (jo a ještě když jsem tel. kupoval v Praze v T-mobilu reklamují mi ho ve Znojmě v T-mobilu? Díky za odpověď!
:wink:
Siemens C25>Nokia5110>SiemensC55>SiemensCX65>Nokia3310>SiemensCX70>SonyEricsson W800i
David Tichý
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 18. 6. 2006 12:59

Ak nie je kabel zvonku fyzicky poskodeny, urcite ti reklamaciu uznaju.
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 19. 6. 2006 14:27

To ti vezmou. Reklamoval sem taky sluchatka (prave nehralo) - bez zadneho viditelneho venkovniho poskozeni - cca po deseti dnech mi prisla smska, abych si vyzvedl nova sluchatka...
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod David Tichý 19. 6. 2006 20:52

ok díky moc tak já tam zítra skočím a uvidím. :)
Siemens C25>Nokia5110>SiemensC55>SiemensCX65>Nokia3310>SiemensCX70>SonyEricsson W800i
David Tichý
Junior