SE W800i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KluG 16. 10. 2005 20:34

2 Zelik: mam na ty sluchátka z Wčka další kladný ohlas :tleskani asi do nich půjdu :mrgreen:
KluG
Junior

Odeslat příspěvekod Deeper 18. 10. 2005 16:45

já mám w800 a ty sluchátka sou lepší jak u Kčka kamoš 750 má a můžu porovnat a ještě k tomu ty z Wčka mají jack!
Deeper
Junior

Odeslat příspěvekod tury 21. 10. 2005 07:38

A jak je na tom zvuk pri foceni??? da se vypnout resp. existuje nejaky firmware, ktery to umoznuje? (myslim tim tichy rezim)
tury
Junior

Odeslat příspěvekod Phantome 21. 10. 2005 08:14

W800i používám už asi měsíc a je to opravdu skvělý telefon, zvuk foťáku se dá vypnout, když se aktivuje tichý režim. Sluchátka jsou na velmi dobré úrovni. Při přehrávání není poznat, zda jde o telefon nebo mp3 přehrávač.
Phantome
Junior

Odeslat příspěvekod KluG 21. 10. 2005 15:37

Mám k750i a sluchátka z Wčka. Na megabass a nejvyšší hlasitost hrají příšerně, je nutné si nastavit ekvalizér podle sebe :D jinak jsem s nimi plně spokojenej, možná kdyby byl firm z w800 hrály by ještě lépe. :)
KluG
Junior

Odeslat příspěvekod schneckmacher 21. 10. 2005 17:37

Zdravim. Muze mi nekdo poradit, jestli se SE W800i da koupit i ve stribrno - oranzovem provedeni. Chodim obchod po obchodu a vsude mi nabizeji jen ten bilo.oranzovy :oboze . Ten se mi ale nelibi jak ten stribrny. Jestli mi teda nekdo muze napsat kde se da koupit stribrny SE E800i. Na internetu jsou pritom fotky ve stribrnem provedeni, ale jakmile se zeptam prodejce, tak hned trvdi, ze se v takovem provedeni neprodava. Diky :mrgreen:
schneckmacher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod not_perfect 21. 10. 2005 18:00

stribrna verze neexistuje ..fotky ktere jsou na netu jsou oficielni a ta barva je dana nasvicenim ...
Alcatel OT 301 --> Nokia 3310 --> Siemens MT50 --> Sony Ericsson T300@T310 --> SE W800i
not_perfect
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod schneckmacher 21. 10. 2005 18:07

Myslite, ze je to nasvicenim? Kdyz porovnate fotky z recenze na tomto serveru, Tak je tam i rozdil v tom jednom funkcnim tlacitku. Ten ktery vypada stribrne ma na tlacitku notu, ten kremove bily ma zase logo Walkman. To me zmatlo.
schneckmacher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 21. 10. 2005 18:10

Nasvícením? Blbost, vždyť obě verze mají úplně jinou barvu :eh
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod schneckmacher 21. 10. 2005 18:14

Nevis nahodou, kde by se dal splasit? Na nekterych internetovych strankach je vyfocen stribrny, ale kdyz jim clovek napise, tak se neozvou. A navic to jsou takove adresy, kterym se mi nechce moc verit.
schneckmacher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andels 21. 10. 2005 19:32

jezisi dokazes pochopit ze se vyrabi jen v jedne barve a to je...bilo-oranzova zadna jina proste neexistuje...
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Phantome 21. 10. 2005 20:20

Opravdu se vyrábí pouze v jedné barvě a to v bílo-oranžové. Tlačítko s notou bylo pouze u předfinální produkce. Všechny telefony, které jsou oficiálně v prodeji mají tlačítko s logem Walkman.
Phantome
Junior

Předchozí stránka