chistam si kupit SE W810i a tak by som sa chcel spitat na vas nazor na tento mobil-povodne som mal zaujem o SE W800i ale jeho uz dost problem zohnat--a trochu ma trapi ze do 810 uz nedali krit cocky fotaka a ties o nejakych 10 MB mapete menej-preco?a ties tie hodiny
W810i je velice dobry mobil..Kvalitni fotak,pametovky,EDGE,Walkman..Na druhou stranu je dost podobný W800i a to je o neco levnejsi,a taky zalezi na vkusu..ja bych rozhodne bral W810i...
Jo tak w 810 je podlouhý době pěknej i telefon co SE udělal taky bych ho koupil pokud si nekoupín N91,E60 nebo 6131 s 16 milionovým displaye. w 810 má i skvělý funkce jen to menu mi nikdy nesedělo u SEček,a nemá wi-fi jinka bych ho taky bral
Mr.Scully píše:... ale otreni cistou casti tricka zatim zabira ...
Taky souhlasim s PepiQ...ale ja nejdriv musim najit čistou část trička
"Kouřím tedy jsem"*zahodil va?an a zmizel*
Hrozba zašpinenia displeja je u každého telefónu, to nie je problém. Problém u w810i je ten, že displej je veľmi lesklý a veľmi náchylný na poškriabanie. Ani užívatelia, ktorí s telefónom narábajú skutočne šetrne, sa nevyhnú po čase miniškriabancom na displeji. Sú spôsobené nosením mobilu vo vačku. Ale pozor - sú to len také jemné škriabance viditeľné oproti silnému svetlu. Je to ale nevýhoda, chce to fóliu.
Inak je telefón skvelý. Osobne však neprichádzam na chuť menu v telefóne. Veľmi zlé využitie displeja. Animácie ikoniek menu spomalujú rýchlosť práce. Náhrada joysticku je pozitívum.
Dilemu som mal aj ja. Tiež som si ho chcel kúpiť. Prišla však Nokia 6233, videl som ju naživo v obchode a to mi stačilo.
mám to kousek do Pardubic, takže osobní odběr, cena 70,- kachlí. A to hlavní, display (resp. folie) se tolik nemastí, takže staré dobré šmudlání tričkem každou chvíli se nekoná, zobrazení mě přijde naprosto stejné, nepoškrábe se. Jako šablonu jsem použil původní folii při koupi. Dělal jsem to poprvé, takže to není 100% na chlup. Ale účel to plní a folii už nevnímám.
Koupil jsem si W800i a jsem spokojen na 100%, i když je většina pro W810i. EDGE nepotřebuju, Mass Storage je dobrá věc, ale né zásadní. Chybějící krytka je ale velký minus. Rozhoduje ale stejně vzhled. Mně se líbí víc W800i. Nemůžu si pomoct i když stojím proti většině. Podpořte mě.
Zdravim taky nepotrebuji EDGE a Mass Storage (mam preci ctecku)rozhodoval sem se mezi tou W800 a W810 a rozhodl sem se o levnejsi variantu a to W800 (kazdy peniz usporeny je dobry)sem zvedav na ten joy ale co sem drzel K750 tak myslim ze bude dobry.Kdyz tak vzpominam podle me mel nejlepsi joy SE T630 .Tak uvidime mam ten foun na poste skrz ty svatky ale zitra by mel dorazit
Telefon: MDA Vario-Crossbow(WM06)
rom 10.1.0.811 UE4 WWE
radio 02.25.11
Příslušenství:2GB miniSD Kingston;Bluetooth Perfect
Tarif: O2 Pohoda