nazor na SE W810i

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sarvi 29. 6. 2006 17:11

chistam si kupit SE W810i a tak by som sa chcel spitat na vas nazor na tento mobil-povodne som mal zaujem o SE W800i ale jeho uz dost problem zohnat--a trochu ma trapi ze do 810 uz nedali krit cocky fotaka a ties o nejakych 10 MB mapete menej-preco?a ties tie hodiny
sarvi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Miras 29. 6. 2006 18:36

W810i je velice dobry mobil..Kvalitni fotak,pametovky,EDGE,Walkman..Na druhou stranu je dost podobný W800i a to je o neco levnejsi,a taky zalezi na vkusu..ja bych rozhodne bral W810i...
Miras
Junior

Odeslat příspěvekod pan-x-y 29. 6. 2006 18:50

Jo tak w 810 je podlouhý době pěknej i telefon co SE udělal taky bych ho koupil pokud si nekoupín N91,E60 nebo 6131 s 16 milionovým displaye. w 810 má i skvělý funkce jen to menu mi nikdy nesedělo u SEček,a nemá wi-fi jinka bych ho taky bral :twisted: :twisted:
pan-x-y
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 29. 6. 2006 19:04

Je krásnej ale hodněby mi vadila nezakrytá čočka foťáku
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 29. 6. 2006 21:52

Peknej telefon, rozhodne se mi libi vic nez w800i. A hlavne nema joystick, proto jsem si poprve v zivote koupil founa od SE :-)
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 29. 6. 2006 22:09

Je to dobrej telefon za docela přijatelnou cenu, kdyz je v baleni i 512 MB karta a pomerne slusny sluchatka.

Telefon se mi celkove libi, ale spi me laka N80 :)
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jamal 29. 6. 2006 22:22

jo líbí se mi,,,z Walkmanů se mi líbí nejvíc SE W810i a SE W700i
JAMAL for MM
jamal
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod PepiQ 29. 6. 2006 22:34

Taky si ho budu kupovat, jinak s tou krytkou nevim, co porad resite? Je krapet integrovana = riziko poskrabani je minimalni dukazy zde:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art20/SE_W810i/27.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art20/SE_W810i/28.jpg
jedine, ceho se clovek vlastnici w810 muze bat je zanaseni necistotama, ale z mych prozatimnich mobilu nemel krytku ani jeden a i pres obcasnou spinu nemela necistota zadny vliv na kvalitu fotky, takze klid. 8)
PepiQ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 30. 6. 2006 00:16

Souhlasim s PepiQ, taky jsem krytku fotaku na mobilu nikdy nemel a nikdy to nevadilo :) Mnoho povyku pro nic.

Spis se desne rychle zapatla displej a je to na nem dost videt... ale otreni cistou casti tricka zatim zabira :)
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod charwy 30. 6. 2006 10:06

Mr.Scully píše:... ale otreni cistou casti tricka zatim zabira :)...

Taky souhlasim s PepiQ...ale ja nejdriv musim najit čistou část trička :D
"Kouřím tedy jsem"*zahodil va?an a zmizel*

Odeslat příspěvekod borland 30. 6. 2006 10:16

Hrozba zašpinenia displeja je u každého telefónu, to nie je problém. Problém u w810i je ten, že displej je veľmi lesklý a veľmi náchylný na poškriabanie. Ani užívatelia, ktorí s telefónom narábajú skutočne šetrne, sa nevyhnú po čase miniškriabancom na displeji. Sú spôsobené nosením mobilu vo vačku. Ale pozor - sú to len také jemné škriabance viditeľné oproti silnému svetlu. Je to ale nevýhoda, chce to fóliu.

Inak je telefón skvelý. Osobne však neprichádzam na chuť menu v telefóne. Veľmi zlé využitie displeja. Animácie ikoniek menu spomalujú rýchlosť práce. Náhrada joysticku je pozitívum.

Dilemu som mal aj ja. Tiež som si ho chcel kúpiť. Prišla však Nokia 6233, videl som ju naživo v obchode a to mi stačilo.
borland
Junior

Odeslat příspěvekod Patas 30. 6. 2006 22:04

W810i jsem pořídil a nelituji. Jako walkman s mp3 mě bohatě stačí. K tomu v nutnosti miniopera a jimm na občasné kecání. Jinak display jsem vyřešil - http://www.okcomputers.cz/elektrostatic ... x/d-51354/

mám to kousek do Pardubic, takže osobní odběr, cena 70,- kachlí. A to hlavní, display (resp. folie) se tolik nemastí, takže staré dobré šmudlání tričkem každou chvíli se nekoná, zobrazení mě přijde naprosto stejné, nepoškrábe se. Jako šablonu jsem použil původní folii při koupi. Dělal jsem to poprvé, takže to není 100% na chlup. Ale účel to plní a folii už nevnímám. :lol:
Patas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod malymirek 6. 7. 2006 09:29

Koupil jsem si W800i a jsem spokojen na 100%, i když je většina pro W810i. EDGE nepotřebuju, Mass Storage je dobrá věc, ale né zásadní. Chybějící krytka je ale velký minus. Rozhoduje ale stejně vzhled. Mně se líbí víc W800i. Nemůžu si pomoct i když stojím proti většině. Podpořte mě. :wink:
malymirek
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen (novy) 6. 7. 2006 09:48

Zdravim taky nepotrebuji EDGE a Mass Storage (mam preci ctecku)rozhodoval sem se mezi tou W800 a W810 a rozhodl sem se o levnejsi variantu a to W800 (kazdy peniz usporeny je dobry)sem zvedav na ten joy ale co sem drzel K750 tak myslim ze bude dobry.Kdyz tak vzpominam podle me mel nejlepsi joy SE T630 :) .Tak uvidime mam ten foun na poste skrz ty svatky :x ale zitra by mel dorazit :oboze
Telefon: MDA Vario-Crossbow(WM06)
rom 10.1.0.811 UE4 WWE
radio 02.25.11
Příslušenství:2GB miniSD Kingston;Bluetooth Perfect
Tarif: O2 Pohoda
hhitmen (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod malymirek 6. 7. 2006 10:28

Nebudeš litovat. Je fakt super. Joystick je lepší než u K750i.
Gigabite GA-965P-DS4, Core2Duo E6300 (1,86 @ 2.33) + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Sapphire Radeon X1900XT(256), Corsair DIMM (2x2048) DDR II 800MHz, WD2500KS + Samsung Spinpoint F1 (1 TB), Forton(400W), LG GSA H12L, TT VB1000BWS Soprano.
malymirek
Junior

Další stránka