Filda píše:Otázka která bude zodpovězena spíše obrázkem v recenci. Jak je to se zadním krytem? Jak velká část se odsunuje a zda je to dostatečně tuhé???
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Filda píše:Otázka která bude zodpovězena spíše obrázkem v recenci. Jak je to se zadním krytem? Jak velká část se odsunuje a zda je to dostatečně tuhé???
p@p@ t. píše:Tak s rozlišením toho videa se moc nevytáhli. Mě ale spíš zajímá správa dat na PC a synchronizace. Mám negativní zkušenost s D750i + USB kabel, ale neměl jsem dostatek času se s tím nějak poprat. Originál soft se neměl ke spolupráci. Nokie 6210, 6310i a 6103 jsem zatím vždycky rozchodil na komunikaci s PC. Starší přes kabel + soft od Nokie a MobilAction, 6103 přes bluetooth + Nokia PC Suite.u/quote]
sk8pr píše:p@p@ t. píše:Tak s rozlišením toho videa se moc nevytáhli. Mě ale spíš zajímá správa dat na PC a synchronizace. Mám negativní zkušenost s D750i + USB kabel, ale neměl jsem dostatek času se s tím nějak poprat. Originál soft se neměl ke spolupráci. Nokie 6210, 6310i a 6103 jsem zatím vždycky rozchodil na komunikaci s PC. Starší přes kabel + soft od Nokie a MobilAction, 6103 přes bluetooth + Nokia PC Suite.u/quote]
a zkousel si to taky s FMA ? (Float mobile agent). Ja sem s timhle programem zatim rozchodil vsechny SE co se ke me dostali... muzes v tom synchronizovat celej mobil (adresář, data, SMS, MMS, můžeš uploadovat do telefonu i downloadovat z něj,...) a muzes se k tomu pripojit jak pomoci kavelu, tak i pomocí BT nebo Infra. BT je asi nejlepsis/quote]
David P. píše:Sluchátka jsou stejná, jako u modelu K750i, jen šedý plast je nepatrně tmavší. Připojují se přes systémový konektor Fast Port, redukce na jack 3,5 mm není součástí balení.---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
gumMen píše:mě by zajímalo jestli tendle telefon nebude mít Vodafone udělanej přímo pro sebe, jako to udělal s Nokií 6234/quote]
YAMATO píše:gumMen píše:mě by zajímalo jestli tendle telefon nebude mít Vodafone udělanej přímo pro sebe, jako to udělal s Nokií 6234/quote]
Bude...bohužel. Místo tlačítek pro NetFront a Okna aplikací tam je zelené a červené sluchátko. Naprostá stupidita...u/quote]
Wulfik píše:Zajímá mě, zda jde použít funkce světlo tak jako u K750i.K/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků