Sony Ericsson K800i: co chcete vědět?

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod David P. 4. 7. 2006 10:29

Filda píše:Otázka která bude zodpovězena spíše obrázkem v recenci. Jak je to se zadním krytem? Jak velká část se odsunuje a zda je to dostatečně tuhé???
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 4. 7. 2006 10:33

[quote="filiptoje"]1) Jak je to s kvalitou a hlasitostí reproduktoru?

2) A co joystick? Je citlivý ?

Reproduktor hraje, subjektivně hodnoceno, lépe než u K750i. Cítím větší důraz na basovou složku, více prostoru. Hlasitost je dostatečně velká.

Joystick jde docela zlehka, ale není přecitlivělý. Líbí se mi na něm zpětná vazba jako u tlačítka - zprvu musíte překonat větší odpor a pak jemně cvakne a dosedne do krajní polohy.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 4. 7. 2006 10:35

[quote="Rákosníček"oMě spíš zajímá postředí foťáku.... Jak dlouho ostří, doba ukládání fotografie, ....t/quote]

Prostředí je podobné K750i, ale je tu dost inovací. Vše podrobně popíšu až v recenzi. Ostří přibližně stejně dlouho jako K750i. Uložení obrázku v plném rozlišení je otázkou přibližně jedné vteřiny.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod PIJUCITRUS 4. 7. 2006 10:46

kdy by mohl být k dostání u nás?Nainfo SE mi řekli,že do 15.7.,ale inter.obchody ani tento termín neuvádějí.Nebo to bude jako u K750i,a nejřív ho bede mít VODAFONE a na trh se v prvnim měsíci dostane jen velmi malo kusů?Anebo se termín bude posouvat jak je zvykem ještě tak 2 měsíse?NEvíte o tomto něco?díky
MM je nejlepší......lepší než mobil.cz,zejména recenze mobilů jsou vyčerpávající.Děkujeme :tleskani
PIJUCITRUS
Junior

Odeslat příspěvekod gumMen 4. 7. 2006 10:50

mě by zajímalo jestli tendle telefon nebude mít Vodafone udělanej přímo pro sebe, jako to udělal s Nokií 6234 :)
gumMen
Junior

Odeslat příspěvekod sk8pr 4. 7. 2006 10:55

p@p@ t. píše:Tak s rozlišením toho videa se moc nevytáhli. Mě ale spíš zajímá správa dat na PC a synchronizace. Mám negativní zkušenost s D750i + USB kabel, ale neměl jsem dostatek času se s tím nějak poprat. Originál soft se neměl ke spolupráci. Nokie 6210, 6310i a 6103 jsem zatím vždycky rozchodil na komunikaci s PC. Starší přes kabel + soft od Nokie a MobilAction, 6103 přes bluetooth + Nokia PC Suite.u/quote]

a zkousel si to taky s FMA ? (Float mobile agent). Ja sem s timhle programem zatim rozchodil vsechny SE co se ke me dostali... muzes v tom synchronizovat celej mobil (adresář, data, SMS, MMS, můžeš uploadovat do telefonu i downloadovat z něj,...) a muzes se k tomu pripojit jak pomoci kavelu, tak i pomocí BT nebo Infra. BT je asi nejlepsi ;)
sk8pr
Junior

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 4. 7. 2006 11:03

sk8pr píše:
p@p@ t. píše:Tak s rozlišením toho videa se moc nevytáhli. Mě ale spíš zajímá správa dat na PC a synchronizace. Mám negativní zkušenost s D750i + USB kabel, ale neměl jsem dostatek času se s tím nějak poprat. Originál soft se neměl ke spolupráci. Nokie 6210, 6310i a 6103 jsem zatím vždycky rozchodil na komunikaci s PC. Starší přes kabel + soft od Nokie a MobilAction, 6103 přes bluetooth + Nokia PC Suite.u/quote]

a zkousel si to taky s FMA ? (Float mobile agent). Ja sem s timhle programem zatim rozchodil vsechny SE co se ke me dostali... muzes v tom synchronizovat celej mobil (adresář, data, SMS, MMS, můžeš uploadovat do telefonu i downloadovat z něj,...) a muzes se k tomu pripojit jak pomoci kavelu, tak i pomocí BT nebo Infra. BT je asi nejlepsi ;)s/quote]

Díky za typ. Mrknu na něj :wink:
Naposledy upravil p@p@ t. dne 4. 7. 2006 11:41, celkově upraveno 1
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 4. 7. 2006 11:03

Sluchátka jsou stejná, jako u modelu K750i, jen šedý plast je nepatrně tmavší. Připojují se přes systémový konektor Fast Port, redukce na jack 3,5 mm není součástí balení.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod DJ001 4. 7. 2006 11:31

Můžu se zeptat co všechno bude jako příslušenství k SE K800i? Bude k tomu i paměťová karta?
DJ001
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AtoM 4. 7. 2006 11:42

Chtěl bych se zeptat na funkci VideoDJ. Chtěl bych znát všechny jeho funkce, podporované formáty atd...
Pokud možno bych chtěl ještě vědět informace i o MusicDJ a PhotoDJ

Děkuji
AtoM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 4. 7. 2006 12:04

David P. píše:Sluchátka jsou stejná, jako u modelu K750i, jen šedý plast je nepatrně tmavší. Připojují se přes systémový konektor Fast Port, redukce na jack 3,5 mm není součástí balení.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 4. 7. 2006 12:52

gumMen píše:mě by zajímalo jestli tendle telefon nebude mít Vodafone udělanej přímo pro sebe, jako to udělal s Nokií 6234 :) /quote]

Bude...bohužel. Místo tlačítek pro NetFront a Okna aplikací tam je zelené a červené sluchátko. Naprostá stupidita...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wulfik 4. 7. 2006 13:26

Zajímá mě zda jde použít funkce světlo tak jako u K750i a dále jestli se synchronizují narozeniny z Outlooku
Wulfik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 4. 7. 2006 13:27

YAMATO píše:
gumMen píše:mě by zajímalo jestli tendle telefon nebude mít Vodafone udělanej přímo pro sebe, jako to udělal s Nokií 6234 :) /quote]

Bude...bohužel. Místo tlačítek pro NetFront a Okna aplikací tam je zelené a červené sluchátko. Naprostá stupidita...u/quote]

A já jen doplním, že místo nápisu CyberShoot pod displejem, tam je maxi logo Vodafone....

Viz. foto :

http://forums.se-nse.net/index.php?s=b9 ... st&id=1198
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod YAMATO 4. 7. 2006 13:36

Wulfik píše:Zajímá mě, zda jde použít funkce světlo tak jako u K750i.K/quote]

Podle některých fotek bych skoro řekl, že vedle blesku je i dioda, tak doufám, že fakt je, téhle funkce by byla dost škoda.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka