Sony Ericsson K800i: co chcete vědět?

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod David P. 6. 7. 2006 16:07

apollo444 píše:Zdravim, moc by me zajimalo jestli je rozdil v kvalite prehravani hudby mezi k800i a radou W. Samozrejme chci opomenout nic moc sluchatka co jsou u k800i, pac bych si stejne koupil lepsi. Diky

Pokud si potrpíte na dunivé basy, možná vám bude v K800i chybět možnost nastavení Mega Bass. V K800i tuto položku v ekvalizéru nenajdete. Reprodukce hudby je ale stejně kvalitní, mezi telefony asi to nejlepší. Milovníci plných basů si mohou manuálně upravit ekvalizér a dosáhnou téměř stejného výsledku jako při aktivaci funkce MegaBass u Walkmanů.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod sek750 6. 7. 2006 16:09

David P. píše:
apollo444 píše:Zdravim, moc by me zajimalo jestli je rozdil v kvalite prehravani hudby mezi k800i a radou W. Samozrejme chci opomenout nic moc sluchatka co jsou u k800i, pac bych si stejne koupil lepsi. Diky

Pokud si potrpíte na dunivé basy, možná vám bude v K800i chybět možnost nastavení Mega Bass. V K800i tuto položku v ekvalizéru nenajdete. Reprodukce hudby je ale stejně kvalitní, mezi telefony asi to nejlepší. Milovníci plných basů si mohou manuálně upravit ekvalizér a dosáhnou téměř stejného výsledku jako při aktivaci funkce MegaBass u Walkmanů.f/quote]

ta reprodukce je lepsi nez u Walkmanu???? :D
sek750
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 6. 7. 2006 16:12

Kkozi píše:Me by zajimalo, jestli jde pri zadavani ukolu zobrazit kalendar jako kdysi u SE T630...k750i to nema a to me vzdycky docela stvalo...protoze clovek si potrebuje na pristi pondeli hodit ukol a zrovna nevi, jaky bude datum. Jde to na k800i? Díkyy/quote]

Úkolovník to neumí. Bohužel zde není možnost využít miltitaskingu, jako například při psaní zprávy. Psaní můžete přerušit, podívat se na kalendář a přepnout se zpátky. Úkolovník však nelze minimalizovat na pozadí.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 6. 7. 2006 16:15

[/quote]
ta reprodukce je lepsi nez u Walkmanu???? :D[/quote]

Psal jsem "stejně kvalitní". Ale mám tu teď náhodou i W800i, adaptér na sluchátka a Sennheisery PX100, tak se jdu zaposlouchat a uvidíme, jestli uslyším nějaký rozdíl.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 6. 7. 2006 16:17

borizz píše:Chcel by som sa spytat na podporu Office dokumentov pripadne pdf..umoznuje K800 ich otvorenie a nahlad ako napr. Samsung D600?? Bola by chyba nevyuzit taky displej..

Aplikace na editaci Office dokumentů v telefonu není.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 6. 7. 2006 16:23

Guillemot píše:Mne by zajimalo, zda při přehrávání rádia jde bočními tlačítky + - přepínat mezi navolenými stanicemi, nebo zase automaticky ladí jako u K750i :)
A jestli jde změnit zvuk doručenky.z/quote]

Bočními tlačítky přeladíte na nejbližší stanici, jako u K750i. Zvuk doručenky měnit nejde.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 6. 7. 2006 16:50

David P. píše:

Pokud si potrpíte na dunivé basy, možná vám bude v K800i chybět možnost nastavení Mega Bass. V K800i tuto položku v ekvalizéru nenajdete. Reprodukce hudby je ale stejně kvalitní, mezi telefony asi to nejlepší. Milovníci plných basů si mohou manuálně upravit ekvalizér a dosáhnou téměř stejného výsledku jako při aktivaci funkce MegaBass u Walkmanů.f/quote]

IMHO Mega Bass je u K750 dost na nic, ty basy jsou pak vyloženě přehnané (věc názoru, jistě), takže žádné neštěstí. Osobně používám ekvalizer nastavený ve všem na maximu, což také značně zlepší hlasitost a zvuk mi přijde dost dobrý.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod David P. 6. 7. 2006 20:47

Tak srovnáno. Zvuk W800i mi přijde nepatrně syrovější a ostřejší, ale poznáte to jen s kvalitnějšími sluchátky. Když jsem si nechal podat sluchátka a neviděl, na který telefon jsou zapojena, zvolil jsem méně agresivní a více neutrální projev K800i. Se standardními sluchátky dodávanými ke K800i jsem ale nepoznal žádný rozdíl.

Se standardními sluchátky se hodí použít ekvalizér, aby trochu pomohl vypumpovat basy. Při plném zesílení basové složky u K800i se dostanete asi tak na úroveň předvolby Bass u W800i. Mega Bass u K800i chybí, což mi osobně vůbec nevadí. Zvuk je pak velmi zkreslený, přehnaně basový a bolí z něj akorát hlava. Příznivci taneční hudby však možná zapláčou.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod borizz 6. 7. 2006 21:17

David P. píše:
borizz píše:Chcel by som sa spytat na podporu Office dokumentov pripadne pdf..umoznuje K800 ich otvorenie a nahlad ako napr. Samsung D600?? Bola by chyba nevyuzit taky displej..

?Aplikace na editaci Office dokumentů v telefonu není.
Sony Ericsson P1i (Elena) + HPM-82 + Sony EX71SL + 1GB M2
Sony Ericsson M600 (Lili) White Edition + 512MB M2
Ericsson T65, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson K700i
borizz
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 6. 7. 2006 21:31

Snad tu tento dotaz už nebyl...

5) Chtěl bych se zeptat, jestli u volby "Hovory" (Calls) se už zobrazují všechny časy volání a ne jen to poslední.....?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vector 7. 7. 2006 17:01

PIJUCITRUS píše::cry:

Nie je vhodne pisat otazky do predmetu, lebo v prispevku nie su velmi viditelne ;).
A dostat uz je v nejakych internetovych obchodoch, len cena je este velmi vysoka a prehnana.
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod sk8pr 7. 7. 2006 18:24

tak jak sem se na K800i hrozne tesil a zacal setrit tak uz ji zase tak moc nehci. Kamos ma W810i, W800i a tak sem si zkusil jak to hraje. Sem totiz ten typ co nepotrebuje moc edge atd. ale spis uprednostnim MP3 prehravac a fotak. a to jsem se dostali k tomu hlavnimu. K800i sem chtel (mozna este chci :D ) hlavne kvuli tomu fotaku ale ma to vyznam ? ma vyznam kupovat si velkej mobil s dobrym fotakem, kterej vsak nema hlasitej MP3 prehravac (kamarad tvrdi ze v modelech K*** dokonce nemuzete pretacet pisnicky oproti modelum W***). Nepotrëbuju aby mi to urvalo usi ale kdyz vam jednou za cas prijde pisnicka do noty tak si ji proste chci zesilit. A jak sem byl zvyklej na svuj MP3 prehravac (samostatny) byl sem uplne zoufalej jak sou walkmeny potichy. musel sem mit hlasitost na predposledni stupen aby to hralo normalni hlasitosti a kdyz prijde dobrej song a chcete to "ohulit" ? proste uz nic... dalsi vec co mi vadi je jak je ten telefon obrovskej... tak si tak rikam ze radsi ozelim tech 3,2 MPix a koupim K610i...

je to vsak jen vec nazoru
sk8pr
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 7. 7. 2006 18:54

sk8pr píše:(kamarad tvrdi ze v modelech K*** dokonce nemuzete pretacet pisnicky oproti modelum W***)

Kamarádi pěkně kecaj... :wink:
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sk8pr 7. 7. 2006 19:24

filiptoje píše:
sk8pr píše:(kamarad tvrdi ze v modelech K*** dokonce nemuzete pretacet pisnicky oproti modelum W***)

Kamarádi pěkně kecaj... :wink:-/quote]

takze napr. v K750i muzes v prehravaci pretacet pisnicky ? a jak je tomu u K800i ? jde to ?
sk8pr
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka