W810i VS. K800i koupě

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod meiilban 20. 8. 2006 00:06

NEC píše:V K800i je pamětovka ale záleží to na tobě jestli si ochotný připlatit si za 3G a 3,15mpx. foták ale já bych si asi připlatil.
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 20. 8. 2006 04:42

Rekl bych,ze vyber je jednoduchy...pokud neresis penize a libi se Ti designove oba telefony,tak ber K800i.Ma lepsi displey,fotak a jeho krytku.A to,ze se Ti pokazi joy,je pro Tebe jen plus,behem roku ho 4x vyreklamujes a mas spatky prachy na nejakou novinku... :mrgreen:
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Klainer 20. 8. 2006 05:31

Kdybych mobil reklamoval 1x tak u me skončil :) .....
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Klainer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gromm 20. 8. 2006 10:05

Wolfov píše:.....A to,ze se Ti pokazi joy,je pro Tebe jen plus,behem roku ho 4x vyreklamujes a mas spatky prachy na nejakou novinku... :mrgreen:

Jenže po čtyřech reklamacích ti peníze nedaj.... Musíš mít ten telefon buď 3x v servisu se stejnou závadou a nebo když máš 4 závady najednou... Jinak ti telefon nevymenej, popřípadě nevrátej peníze... :wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mickey 20. 8. 2006 10:42

Mám k800i a líbí se mi mnohem víc než w810i, ta krytka mi vubec ale vubec nevadí a vůle je opravdu mizivá. Puvodní sluchatka k ní jsou doslova šílená.... tak 50 - 100 kč to i u sx1 jsou mnohem lepší. Když jsem připojil hpm - 70 tak ten zvuk byl mnohem lepší ale dost potichu - no čekal jsem lepší výkon. Ja si myslím že pokud chceš hudbu víc jak fotoaparát tak určitě w810i.
Mickey
Junior

Odeslat příspěvekod olas11 20. 8. 2006 10:54

no šak, bude v servisu 3 krat s joyem
olas11
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 20. 8. 2006 12:14

Asi tak...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod abuk 20. 8. 2006 12:42

Rozhodně k800i-má lepší display,foto a mnoho dalších vychytávek.Ale s w810i ušetříš.
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod McGyver2 20. 8. 2006 12:44

Vzal bych si znova W810i. Když po 8 měsících na K700i odešel joystick tak už ho nechci. 810i se mi teda líbí víc a 2Mpx foto také stačí. 3G zatím nepotřebuji a K800i si myslím, že za půl roku bude mít každý jako T610, K700i. Walkman funkce a 512MB karta se mi taky líbí. Podle vkusu.
VW Golf Variant FL Style 150 HP man 10/2024, Fabia III Combi Ambition 10/2015
McGyver2
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 20. 8. 2006 13:03

Wolfow, olas11: no když to myslíte takhle, tak jo... :)
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod djh3ll 20. 8. 2006 18:46

No,
tak jsem přece jen koupil ten W810i. Mám ho asi 4 dny a jsem přímo "uchvácen" :wink: Hudba na tomto mobilu predčila moje očekávání :tleskani , fotky jsou také výborné, už jsem do toho natahal spoustu her (jsou krásně svižné, až valím oči :shock: , oproti mému starému T630 ) dokoupil jsem si ktomu ještě 1 GB pamět, tudíž zatím s místem nemám problém.

Chtěl jsem i něco na videa a filmy. V tomto směru mě mobil také nesklamal. Kvalita videa není sice nějak moc úchvatná, ale ani né špatná. Dá se na tom v pohodě dívat na filmy. Ikdyž bez titulků (titulky by na tom asi moc dobře nešly). Mám tam nahrané happy tree friends, nejaky to XXX 8) , Do Blba, Červeného trpaslíka a všechno jede krásně. Vyzvánění zní dost reálně při použití MP3. Kvalita dodávaných sluchátek HPM70 je při použití BASS výborná. Ale mám negativní zkušenost s tvarem. Moc nedrží v uších a často vypadávají, hlavně když jsem v pohybu. Asi si ktomu dokoupím KOSS Porta PRO :)

Pro ty, co o tomto mobilu uvažují, jak já jsem uvažoval, tak ho můžu vřele doporučit. Opravdu výjimečný mobil v této cenové kategorii. Už žádné nudné chvilky v tramvaji :lol: . K800i jsem neměl možnost testovat, ale tento mobil mě bohatě stačí, stím co vše má.

PS : Koupil jsem na C*bex.cz .. Příště si dám dopravu PPL.. Česká pošta je den odedne pomalejší. :eh
djh3ll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 21. 8. 2006 11:29

Ja jen dodam, ze mam taktez W810i, jsem s nim spokojen, ale zrovna sluchatka me neuchvatily. Mozna s tou kvalitou je to jen muj subjektivni pocit... ale navic moc nedrzely v usich. Dal jsem si k mobilu misto toho pecky z meho prenosneho minidisku a je to s nima daleko lepsi.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kefak 26. 8. 2006 23:20

tak yjsem se rozmyslel nad temito telefony ale i jinymi a nakonec to vyhrala K800i
kefak
Junior

Odeslat příspěvekod KluG 26. 8. 2006 23:58

a mohl bys nám přiblížit , jaká je hlasitost reprodukce do sluchátek? Případně srovnat s nějakým jiným modelem. Díky
Fabia 1.4, 74kW
KluG
Junior

Předchozí stránka