ICQ přez mobil

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cendoslav 30. 8. 2006 12:08

Dobrý den.
Mám SE K300i a nějak se mi nevede zapojit ICQ komunikátor pomocí software JIMM. Pomozte prosím. Díky.
cendoslav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cordel 30. 8. 2006 12:21

Zkus to přeinstalovat. Zapni to, nastav si ICQ číslo, taky heslo, to je asi to nejdůležitější a potom se koukni na další nastavení. A jinak by to mělo fachčit:)
• Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris
• Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem
• Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje
Cordel
Junior

Odeslat příspěvekod Cordel 30. 8. 2006 12:21

Taky záleží na tom jestli máš aktivní GPRS.
• Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris
• Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem
• Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje
Cordel
Junior

Odeslat příspěvekod cendoslav 30. 8. 2006 12:46

Jsem dost velký laik, takže fon mám vyloženě na hovory a SMSky. Až teď bych chtěl nějak zasáhnout do mobilu abych tolik neplatil a byl v častém kontaktu. Tím chci říct, že bych potřeboval asi více navést, jako např. jak zjistím jestli mám aktivní GPRS, jak přeinstaluju, atd.
Mockrát ti děkuji.
cendoslav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 30. 8. 2006 13:07

Ahoj
je to stale dokola :-)

nech si zaslat nastavovaci sms na mobil Tmobil Vodafone => pres internet Eurotel pre hlasovej automat

Profil musi byt Gprs internet

Pokut aplikace napise chybu
#120 - chyba v datovem profilu
#118 - chyba v nastaveni jimmu (staci pak nastavit stinove pripojeni a melo by to jet pokut nejni jina chyba)

preji dobre nastaveni :)
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod lukas.vels 9. 9. 2006 11:01

cau, mam nainstalovanyho JIMMa v Nokii 6600, vsechno funguje, ale problem nastal.........napisu jednu zpravu a vypne se to. Ńevite nekdo co je asi spatne???
lukas.vels
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zhusak 9. 9. 2006 11:27

Na Nokiich je treba mit zaskrknuto Stinove pripojeni. Kdyz kouknes na Nokiamania, najdes o tom vic.Vcetne prehl.navodu. Ale nechapu proc pouzivat draheho Jimma,kdyz pod Symbianem je spousta a na data setrnejsich kecalku.
zhusak
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 9. 9. 2006 11:43

cendoslav: Pořád dokola. Otázky na aplikaci Jimm, prosím, směřuj sem
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 9. 9. 2006 12:36

Mkni na SEmanii, tam je nekde taky navod jak zprovoznit jimma na telefonech se. A priste si projdi trochu forum, v threadu Otazky na aplikaci jimm je toho uz plno vyresenyho, kdybys to prosel ucite bys tam nasel co potrebujes, a tam ti nekdo spis a rachlejc odpovi..
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý