Zkus to přeinstalovat. Zapni to, nastav si ICQ číslo, taky heslo, to je asi to nejdůležitější a potom se koukni na další nastavení. A jinak by to mělo fachčit:)
• Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris
• Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem
• Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje
• Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris
• Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem
• Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje
Jsem dost velký laik, takže fon mám vyloženě na hovory a SMSky. Až teď bych chtěl nějak zasáhnout do mobilu abych tolik neplatil a byl v častém kontaktu. Tím chci říct, že bych potřeboval asi více navést, jako např. jak zjistím jestli mám aktivní GPRS, jak přeinstaluju, atd.
Mockrát ti děkuji.
nech si zaslat nastavovaci sms na mobil Tmobil Vodafone => pres internet Eurotel pre hlasovej automat
Profil musi byt Gprs internet
Pokut aplikace napise chybu
#120 - chyba v datovem profilu
#118 - chyba v nastaveni jimmu (staci pak nastavit stinove pripojeni a melo by to jet pokut nejni jina chyba)
cau, mam nainstalovanyho JIMMa v Nokii 6600, vsechno funguje, ale problem nastal.........napisu jednu zpravu a vypne se to. Ńevite nekdo co je asi spatne???
Na Nokiich je treba mit zaskrknuto Stinove pripojeni. Kdyz kouknes na Nokiamania, najdes o tom vic.Vcetne prehl.navodu. Ale nechapu proc pouzivat draheho Jimma,kdyz pod Symbianem je spousta a na data setrnejsich kecalku.
Mkni na SEmanii, tam je nekde taky navod jak zprovoznit jimma na telefonech se. A priste si projdi trochu forum, v threadu Otazky na aplikaci jimm je toho uz plno vyresenyho, kdybys to prosel ucite bys tam nasel co potrebujes, a tam ti nekdo spis a rachlejc odpovi..