SE K750i od Vodafone

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Killer7 6. 9. 2006 15:49

Mam zajem o tento telefon od Vodafone. Nevite nekdo jak moc je od VOdafonu customizovanej a kam vsude zmeny zasahly do telefonu oproti standartni verzi fw od SE?
Killer7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 6. 9. 2006 15:52

Teď už jde o "typicky" upravený telefon pro Vodafone...

Ikonky menu alá Vodafone, všudy přítomné odkazy na Vodafone live! a Vodafone mobilní obsah... atd. :(
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Killer7 6. 9. 2006 15:58

Zajimaly by me konkretni zmeny v porovnani s originalnim fw. JEstli treba nejde zmenit tema,zvuky a fuknce tlacitek tak, aby fungovaly jako u originalniho fw. U N6334 od Vodafone to udajne jde. (aspon to tu na foru psali )
Killer7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 9. 2006 16:03

Grafické téma si měnit můžeš, ale ikony zůstanou standardní od Vodafone (ani běžná K750 není schopná měnit ikony pomocí tématu). Dalším omezením je nemožnost vypnout zvuk fotoaparátu a též zcela chybí menu činností (na jeho tlačítku se usadil přímý vstup na portál Live!.

Odeslat příspěvekod honzapm 6. 9. 2006 16:12

Taky by mě zajímalo, jak vypadá menu customizované 750ky... Mohl by to někdo pls nafotit a dát to sem? Díky...
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Majklmn 6. 9. 2006 16:33

Já jsem si taky koupil K750i u Vodafonu jsou to asi 2 měsíce a myslim, že mam naprosto stejné menu jako normální k750.Asi jediné co je jiné je to, že mi nefunguje menu činností, ale po stisknutí tohoto tlačítka mě to hodí rovnou na net.
Každopádně za ty dva měsíce se mohlo něco změnit... :hm
Vodafone - SE K750i + Crystal case + SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 1GB
Majklmn
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 6. 9. 2006 16:50

Majklmn píše:Já jsem si taky koupil K750i u Vodafonu jsou to asi 2 měsíce a myslim, že mam naprosto stejné menu jako normální k750...k/quote]

myslím, že konkrétně před dvěma měsíci Vodafone 750ky ještě necustomizoval, takže proto máš menu normální
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 9. 2006 17:10

http://www.3g.co.uk/PhoneReviews/SEV800/SE9.jpg
Menu u costomizované K750 vypadá nějak takto. Nejde jen o změnu ikon, položky jsou navíc zpřeházené narozdíl od originálu. Kromě toho si všimněte i upravených indikátorů signálu a baterie v horním stavovém řádku.

Doplnění: Pro ilustraci přidám přímé srovnání Vodafonní grafiky (vlevo) a orignální od SE (omlouvám se za dimenzionální neshodu):
Obrázek Obrázek

Odeslat příspěvekod Filip Novák 6. 9. 2006 17:16

honzapm píše:Taky by mě zajímalo, jak vypadá menu customizované 750ky... Mohl by to někdo pls nafotit a dát to sem? Díky...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod qwerty21 14. 9. 2006 14:27

No nevim, ale ja jsem kupoval jednu K750i u vodafonu 14.srpna - byla necustomizovana.
Druhou K750i pro pritelkyni opet u Vodafonu - opet necustomizovana.
Takze spokojenost :lol: :lol: :lol:
qwerty21
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KluG 14. 9. 2006 15:56

VF customizuje 750 od 1.9.
Fabia 1.4, 74kW
KluG
Junior

Odeslat příspěvekod Ted 25. 12. 2006 00:51

Měl bych dotaz - když budu chtít do vodafon customizované K750 dát simku od jiného operátora, budu si moct nastavit i wapový portál od něj?
Welcome to the underbelly of modern civilization.
Ted
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod btw 25. 12. 2006 02:42

Samozřejmě ano.
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Junior

Odeslat příspěvekod koolman 25. 12. 2006 11:10

Mam novy K750i od vodafone a kdz si najedu do Vyuziti Pameti tak mi tam stale nabiha nekolik MB va polozce webove zalozky. Co s tim aby to nenabihalo
koolman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pan Y. 25. 12. 2006 12:38

koolman: Těch několik MB v položce Webové stránky (ne záložky) zřejmě tvoří offline obsah live! portálu na paměťové kartě (VF ji nedodává prázdnou). Paměťovou kartu můžeš s klidem zformátovat a získat tak její plnou kapacitu. Webové záložky v telefonu (odkazy na portál live! a jeho podsekce) můžeš s klidem smazat taky, jestli Ti vadí.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Další stránka