Sony Ericsson stereo mini HF HPM-70 Fast Port

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Walkeer 1. 3. 2007 01:37

ja to slysim uplne stejne, mozna jeste vic mi pripada ze jsou fakt desny... viz http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... ht=#441467
cubush píše:csss tak to si asi jeden z tisíce co tohleto rekne...../quote]
Tim to nebude, zkousel jsem origo k 800ce a hrajou uplne stejne hrozne, jako ty, co mam doma ja. Me spis pripada, skutecne bez urazky, ze ti, co je chvali, maji proste spatny sluch nebo tak neco, protoze ja slysel dvoje a oboje hrajou fakt priserne... origo ke K750 jsou vyrazne lepsi, ale i ty jsou fakt marny proti poradnym sluchatkam ala porta pro.
lu.kas píše:dareos: Ja je mam prave ze stejneho obchodu a reakce stejne... Tak premejslim, ze je jeste koupim jinde a budu doufat, ze budu spokojenejsi, nebo je zase vratim

//ales76: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
Walkeer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lu.kas 2. 3. 2007 18:37

Tak jsem si na ne zvykl a prijde mi, ze hraji lepe nez ty dodany a navic treba v MHD je velka vyhoda, ze utlumi okolni zvuky.
Jenze dnes nastal jiny problem - prestalo hrat jedno sluchatko. Nejdriv jenom spatny kontakt, ted uz nehraje vubec. Tak jim je v ramci 14-denni lhuty na vraceni poslu a vyzadam si penize. Asi si priplatim a koupim redukci + nejake jine. Jake, to uz resim na zive.cz
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 3. 3. 2007 12:27

Zdarec nasel jsem na jednom internetovem serveru tito sluchatka za 499 kc, pry se jedna o servisni baleni a maji zaruku 24 mesicu co myslite, neni to divny ?
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod dareos 3. 3. 2007 12:45

to carreaum17: není, normální balení akorát v sáčku, taky jsem si to tak objednal
dareos
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 3. 3. 2007 12:52

jako kdyz vidim nekde cenu 900 tak rozdil 400 je docela markantni a nebudu podporovat ty co si chteji takhle namastit kapsu :) jinak diks

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Korbicz 3. 3. 2007 13:26

hej, taky jsem si je objednal a prisli mi nejaky dodrbany, upadlo logo z boku jednoho sluchatka jedno nehralo, tak jsem jim je soupnul z5 a poslali mi funkcni, aspon zatim...
Nejvíce chyb nastane mezi židlí a klávesnicí...
Korbicz
Junior

Odeslat příspěvekod lu.kas 3. 3. 2007 22:12

Korbicz: Takze ale vyhozeny penize za postu...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod Korbicz 5. 3. 2007 20:40

nj, ale dvacka me nezabije...
Nejvíce chyb nastane mezi židlí a klávesnicí...
Korbicz
Junior

Odeslat příspěvekod wizaard 6. 3. 2007 22:12

carreaum17 píše:jako kdyz vidim nekde cenu 900 tak rozdil 400 je docela markantni a nebudu podporovat ty co si chteji takhle namastit kapsu :) jinak diks

Nikdo Tě neokrádá - ty za 900Kč jsou v originálním obalu Sony Ericsson z originální Sony Ericsson distribuce. Ty "levné" jsou nebalené, vyjmuté přímo z krabice s (třeba) W810i, která byla rozprodána např. na náhradní díly a podobně.

EDIT: Jinak samozřejmě taky o nich velmi uvažuju a rozhodně bych si je nekoupil za nějakých 750Kč, abych platil za krabičku Sony Ericsson ;).
Lenovo ThinkPad T420s | HTC 8X | Xbox 360

Lenovo Blog CZ
wizaard
Junior

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 6. 3. 2007 22:36

Já měl W800 tam byli basy naprosto fantastické,teď jsem koupil W810 a tam jsou ty basy notně slabší...žeby záměr SE na ohlasy uživatelů W800 že jsou basy moc silné(což nechápu)??? :hm Také jsem měl tu čest několik takových názorů shlédnout...
TomeekHoleek
Junior

Odeslat příspěvekod Ovo 7. 3. 2007 10:41

wizaard píše:rozhodně bych si je nekoupil za nějakých 750Kč, abych platil za krabičku Sony Ericsson ;). /quote]

I s krabičkou je můžeš mít za pětikilo, viz můj příspěvek o stránku zpátky.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod wizaard 7. 3. 2007 12:44

Ovo píše:I s krabičkou je můžeš mít za pětikilo, viz můj příspěvek o stránku zpátky.n/quote]

Super cena, nevšiml jsem si... já jsem je viděl v originálním balení za nejnižší cenu 600Kč. Díky za tip, ale mají tam (jestli jsem koukal dobře) už jenom stříbrný... :( Ty se ke K800i nehodí :(.

EDIT: Špatně jsem koukal, mají samozřejmě i černé... uvažuju o nich! ;)
Naposledy upravil wizaard dne 7. 3. 2007 23:25, celkově upraveno 1

Lenovo Blog CZ
wizaard
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 7. 3. 2007 18:03

Tak s krabickou to je jeste lepsi :) ale dulezity je aby hrali v poho :) stejne se vsadim, ze cena tech sluchatek co doda SE je tak 500 - 700 vic ne :)

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod lu.kas 7. 3. 2007 22:49

jenze mobilkuryr.cz je udajne satron...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod wizaard 7. 3. 2007 23:24

carreaum17 píše:Tak s krabickou to je jeste lepsi :) ale dulezity je aby hrali v poho :) stejne se vsadim, ze cena tech sluchatek co doda SE je tak 500 - 700 vic ne :)

Pokud by byla cena analogická s tou u "běžných" sluchátek v balení s K750i/K800i apod. (HPM-61), tak je to následující - servis Sony Ericsson za ně účtuje (při servisních úkonech) 90Kč s DPH, přičemž na internetu je jejich cena pohybuje kolem 250-400Kč, tak by teoreticky HPM-70 měly stát servis kolem 150Kč maximálně.

Lenovo Blog CZ
wizaard
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka