Odblokování SonyEricsson T630 pomocí kódu

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Roman 1. 11. 2006 11:58

Mám blokovaný SE T630 na Eurotel a chci ho používat i s TMO. Na infolince Eurotelu mi dali kód pro odblokování, ale nedokázali mi říct přesný postup odblokování. Znáte někdo postup? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji. :)
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 11. 2006 12:43

Ikdyž silně pochybuji že ti O2 (Eurotel) dal kod ro odblokování a sám by nevěděl jak to odblokovat....

Ale i tak, jestli je to stejné jako u Siemensů, tak vytáhni SIMku a celý kod se zadává bez simky tak jak jej máš zpsaný.. případne zkus vstoupit do servisního menu, tj -> * <- <- * <- * a zde najdeš menu kde jsou vidět zamknuté části... Bojužel teď spěchám, přesný popis ti můžu napsat večer v cca 22:30
Anonymni

Odeslat příspěvekod Roman 1. 11. 2006 14:54

Tube píše:Ikdyž silně pochybuji že ti O2 (Eurotel) dal kod ro odblokování a sám by nevěděl jak to odblokovat....
v/quote]

Taky jsem byl dost mile překvapen, že mi dali kód na odblokování. :)
Operátorka mi říkala, že ten kód mám prostě zadat, když tam dám SIMku TMO a potvrdit jako hovor. Tak jsem to udělal, ale pořad mi to s TMO nejede. :(
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johník 1. 11. 2006 17:59

Z posledních 9 čísel kódu IMEI (tedy výrobního čísla - zjistí se po zadání *#06#) se vygeneruje 8místné číslo. Potom se v pohotovostním stavu napíše *#7465625*32*????????# (tedy *#simlock*32*????????#), přičemž číslům ???????? odpovídá vygenerované osmimístné číslo.

Takový návod byl na internetu...otázka zda funguje?!?
Car: Corollka "Modroočko"
Phone: SE W810i + 2GB + HPM-70 and Nokia 6210
Comp: Intel C2D E6850, 2x1GB RAM Geil, GF NX8800GTX MSI OC, 2x 320GB a 1x 200GB HDD, Seasonic 550W, Eizo S2031W.
Johník
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 11. 2006 23:05

Tube píše:Ikdyž silně pochybuji že ti O2 (Eurotel) dal kod ro odblokování a sám by nevěděl jak to odblokovat....

Ale i tak, jestli je to stejné jako u Siemensů, tak vytáhni SIMku a celý kod se zadává bez simky tak jak jej máš zpsaný.. případne zkus vstoupit do servisního menu, tj -> * <- <- * <- * a zde najdeš menu kde jsou vidět zamknuté části... Bojužel teď spěchám, přesný popis ti můžu napsat večer v cca 22:30i/quote]
Tak jsem tady a píšu více:
Mylně jsem uvedl, že v servisním menu vykonáš tuto funkci, u Alcatelů bylo něco podobného a já myslel že je to i tady.
Zkus návod co zaslal Johník:

squote="Johník";Z posledních 9 čísel kódu IMEI (tedy výrobního čísla - zjistí se po zadání *#06#) se vygeneruje 8místné číslo. Potom se v pohotovostním stavu napíše *#7465625*32*????????# (tedy *#simlock*32*????????#), přičemž číslům ???????? odpovídá vygenerované osmimístné číslo.

Takový návod byl na internetu...otázka zda funguje?!?i/quote]

Mno a ozvi se, myslím, že to nějak dohomady dáme dokupy :wink:
Anonymni

Odeslat příspěvekod AgentSvr 2. 11. 2006 20:25

Vše co je tady popsáno je špatný postup .

Je potřeba se dostat do Menu Blokací operátorem :

VLEVO - HVĚZDA - HVĚZDA - VLEVO

A tam se ukážou takový zamčený zámečky. Ten kod zadáš do té nějaké kolonky blokací...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 11. 2006 22:43

AgentSvr píše:Vše co je tady popsáno je špatný postup .

Je potřeba se dostat do Menu Blokací operátorem :

VLEVO - HVĚZDA - HVĚZDA - VLEVO

A tam se ukážou takový zamčený zámečky. Ten kod zadáš do té nějaké kolonky blokací...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Roman 3. 11. 2006 10:14

Skvělé. Díky. :tleskani Mám odblokováno. :D
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AgentSvr 4. 11. 2006 21:57

To jsem rád, že jsem pomohl...
AgentSvr
Pokročilý