Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Tube píše:Ikdyž silně pochybuji že ti O2 (Eurotel) dal kod ro odblokování a sám by nevěděl jak to odblokovat....
v/quote]
Tube píše:Ikdyž silně pochybuji že ti O2 (Eurotel) dal kod ro odblokování a sám by nevěděl jak to odblokovat....
Ale i tak, jestli je to stejné jako u Siemensů, tak vytáhni SIMku a celý kod se zadává bez simky tak jak jej máš zpsaný.. případne zkus vstoupit do servisního menu, tj -> * <- <- * <- * a zde najdeš menu kde jsou vidět zamknuté části... Bojužel teď spěchám, přesný popis ti můžu napsat večer v cca 22:30i/quote]
Tak jsem tady a píšu více:
Mylně jsem uvedl, že v servisním menu vykonáš tuto funkci, u Alcatelů bylo něco podobného a já myslel že je to i tady.
Zkus návod co zaslal Johník:
squote="Johník";Z posledních 9 čísel kódu IMEI (tedy výrobního čísla - zjistí se po zadání *#06#) se vygeneruje 8místné číslo. Potom se v pohotovostním stavu napíše *#7465625*32*????????# (tedy *#simlock*32*????????#), přičemž číslům ???????? odpovídá vygenerované osmimístné číslo.
Takový návod byl na internetu...otázka zda funguje?!?i/quote]
AgentSvr píše:Vše co je tady popsáno je špatný postup .
Je potřeba se dostat do Menu Blokací operátorem :
VLEVO - HVĚZDA - HVĚZDA - VLEVO
A tam se ukážou takový zamčený zámečky. Ten kod zadáš do té nějaké kolonky blokací...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků