mám dotaz dal jsem si do servisu K8ooi- nešla zapnout... na netu kde je stav zakázky http://www.gsmobile.com bylo pořád čeká na opravu, dnes ráno je tam opravuje se... jak je to s tou opravou? teprve to testujou nebo už je rozebranej a mění součástky??? jak dlouho by to asi tak mohlo trvat??? nemůžu se dočkat a s 6310 mi již tečou nervy... tel. je v Jámě 8 Praha 1...
Záleží, co s tím bylo. A jestli mají součástky skladem, nebo jestli je musí objednat. To je otázka i několika dnů. Jinak ze zákona mají na opravu, resp. vyřízení reklamace 30 pracovních dnů.
no mě jde o to jestli je už opravovanej nebo jestli ho tetuje s jinou baterkou a tak..... a jak dlouho to od téhle fáze ,,opravuje se,, bude trvat jetli to opraví ještě dneska nebo zítra nebo nikdy.... ptám se těch lidí co o tom něco ví nebo mají zkušenosti
a přibyla tam poznámka.
nejprve tam bylo při napojení k nab......... a na konci ()
a teď je tam při napojení k nab.........(GAB)
neví někdo co je to ono (GAB)
GAB nějaká přezdívka či zkrácenina a je to technik ze servisu v Jámě. Pokud je oprava složitější, tak to posílají do Veselské. Na stavu zakázky není možné zjistit, zda se opravuje nebo je jen v testování. Ale tajová oprava netrvává dlouho. Nejdéle samozřejmě se ukazuje hláška "čeká na opravu"
Si nějakej netrpelivej,mne opravili v Britexu v Kladně mobil již 2x a za 8 dní byl zpátky. A nesleduj tak ten net,oni mají také své postupy a zkratky,víš?
V servisu jsem ho měl něco málo přes 2 týdny, přes týden čekal na opravu, tři dny se opravoval, dva dny se testoval. Dokumenty co jsi posílal s mobilem jsou přiložený na webu u opravy. Všechno má svůj čas, seš nedočkavej (heh, já na to nebyl líp )