k750i o2 customizace

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Baldric 26. 11. 2006 12:58

Omlouvam se, ze porad otravuju :-)
Ale kdyz s tim zajdu do autorizovaneho servisu, prehraji mi O2 firmware tim originalnim SE?
Canon 350D + 18-55 + 28-200 USM; laik
Baldric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 26. 11. 2006 13:11

Mno když zajdeš do autorizovaného servisu, nahrajou ti FW zase s Customizací O2. Aspoň tak by to měli dělat. Jestli jde o customizovaný, nebo ne, to poznají z IMEI.
Je to tak, nebo né?
Anonymni

Odeslat příspěvekod Baldric 26. 11. 2006 13:38

No ale kdyz tam prijdu, ze jako zakaznik Vodafonu je mi O2 na *****, ze chci original, tak to snad resit nebudou, ne?
Baldric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 26. 11. 2006 13:52

Mno nedávno jsem byl kvůli něčeho v Sectron Mobilu v OV a přišel tam týpek, že chce do telefonu nahrát necustomizovaný SW. Ten co mu přebíral telefon mu řekl, že to není možné, že když ho připojí. Případně si to zjistí pod baterkou a najdou si to podle EMEI tak jim z PC vypadne, že tam má být Vodafone Customizace a že ji tam musí podle smluv zase dát, ikdyby tam nebyla, dají ji tam.

PS: Zkusit to můžeš, za to nic nedáš, ale silně o tom pochybuju. Spíše se budou divit, že máš unlocklý foun od O2 a v něm VF...

//edit: Jak bylo fajn, když byl ještě Oskar a nic neměnil a necustomizoval...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Baldric 26. 11. 2006 14:40

Vzhledem k tomu, ze to mam za plnou cenu, takze zadny dotovany telefon, tak je snad normalni, ze neni blokovany. Navic jsem se ptal prodavace a ten mi rikal, ze blokovani telefonu se uz nedela a to ani u dotovanych.
No zitra zkusim ten autorizovany servis a uvidime :-)
Dik za rady.
Baldric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Korbicz 26. 11. 2006 17:24

ja mam CID 49, tak ted jen v klidu vyckavam, jestli se nejakej zpusob na netu objevi, jinak uz fakt nevim, mozna jeste zkusit nejakej neoriginalni srvis, kde ti to nejakej typek udela...
Nejvíce chyb nastane mezi židlí a klávesnicí...
Korbicz
Junior

Odeslat příspěvekod Majsner 26. 11. 2006 17:37

A proc si kupujete telefony od operatoru? Bud chcete normalni telefon a koupite si original nebo jste setrilkove co na nej nemaj a kupujete si za nizsi cenu upravenej... Pak ale decustomizace znamena podvod, protoze vam ten mobil operator prodal levnejc s tim, ze je upravenej a kdyz ho upravite do originalni podoby, meli by jste doplatit to, co vam operator slevil.
Majsner
Junior

Odeslat příspěvekod Baldric 26. 11. 2006 18:13

Jezis. Proc bych si nemohl koupit mobil u operatora?
Bohuzel mi odesel stary, tak jsem se sebral a sel si koupit novy. Vim, ze v prodejne operatora ho budou v sobotu vecer mit. Bohuzel na netu nebylo zadne upozorneni, ze je brandovany pro O2 (na rozdil od Vodafonu, kde to aspon napsali). Netusil jsem to. Taky nechapu, proc zkousite flamovat ohledne penez. Jenom naprosty hlupak si koupi prvni vec, na kterou narozi. Normalni lide se podivaji, jestli je nekde levnejsi. Na Cybexu ten telefon maji s BT sluchatkem o tisic drazsi. Proc bych daval tisic navic za vec, kterou nepotrebuju?
Decustomizace od O2 neni zadny podvod. Koupil jsem telefon za plnou cenu, takze neni dotovany nic. Proc bych mel asi v telefonu chtit nejake prednastavene funkce od O2, kdyz jsem zakaznik jineho operatora a tudiz mi tam ty funkce jen prekazi?
Je pravda, ze obcas premyslite, nez neco napisete pane Majsnere?
Baldric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cubush 26. 11. 2006 18:39

nechápu proč vůbec kupovat telefon od operátora, pokud nemáš přímo nějakou výhodnou nabídku tak si radši připlatím stovku nebo dvě a nemusím nic řešit
cubush
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 26. 11. 2006 21:17

cubush píše:nechápu proč vůbec kupovat telefon od operátora, pokud nemáš přímo nějakou výhodnou nabídku tak si radši připlatím stovku nebo dvě a nemusím nic řešitm/quote]

Pravda.... :tleskani
Anonymni

Odeslat příspěvekod lu.kas 26. 11. 2006 22:02

Kdyby stovku... Do 5k sezenu K750i tak maximalne sedivou + zaplatim 150kc za postovny a prijde za tejden... (nebydlim v praze)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Junior

Odeslat příspěvekod F1.2000 26. 11. 2006 23:03

nevím co řešíte já mám k8oo od O2 a není to poznat jenom mám pravou kontextovou klávesu O2 a v menu O2 Active a když se zapíná/vypíná tak je tam bublina ale to mě opravdu nebere vypínám telefon jednou za uherskej rok a nikdo na to nekouká spíše lidi čučí cože to je za mazáckej phone a ne jestli je od O2 či jiného operátora nevím tedy jak je to u k75o ale měl sem 75oku od Týý-....a jediné co mi vadilo tak byla ta růžová na dvou ikonách v menu ale co je to jenom telefon... spíš by sem řešil zvuk foťáku a jiné vylepšení které mají jen telefony od operátorů nevím sice jaké ale určitě nějaké sou, třeba ten foťák mě třeba nevydává ty pazvuky (zapnutej tichej režim) mimochodem mám vodafone
F1.2000
Junior

Odeslat příspěvekod LovecDuchu 25. 12. 2006 02:21

Da se vypnout zvuk pri foceni pri aktivovani ticheho rezimu u O2 customizace? Vim, ze u T-mobilu to jde a u Vodafone ne.
LovecDuchu
Junior

Předchozí stránka